📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 084
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Олиото определено е хубаво - не лепне, попива добре, ароматът е нежен (не е много силен). Розата не я усещам. Определено бих го ползвала преди лягане, а мисля и да го пробвам като "подложка" за някой парфюм.

# 91
Момичета, кое червило ви се падна и заслужава ли си 😍 Аз още не съм го тествала 😬
https://www.instagram.com/p/DFqQ5YUo_w4/?igsh=MXFuNXoxZWFnbnQ2Mw==
На мен се падна 07. В началото се шокирах, че е много тъмно, но сега го харесвам. Ако не беше в кутията никога нямаше да си купя този цвят 😂

# 92
Аз си чакам все още кутията. От Белбокс ми казаха,че ще ми изпратят кутия на 11.02.

# 93
И аз чакам кутията на bellebox Rolling Eyes но пък днес ще си взема youworthitbox и нямам търпение да тествам продуктите Hug

# 94
  • Бургас
Днес ми дойде кутията на ББ и аз като пълна идиотка набутах червилото в кейса на обратно. Разбира се, чак след това погледнах как е правилно. Проблема е,че сега не мога да извадя гилзата. Има ли някъде хак за това Frowning

# 95
Не мога да ви изчета момичета! 😅

И от мен тук +10000 👇🏻

Аз да похваля този продукт от кутия на козметикс България.
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/kolagenov-hidrogel-za- … erm-professional/Мирише страхотно, овлажнява без да лепне, околоочния също ми харесва, мостра имаше в кутията, бих взела пълноразмерен продукт.
+1 от мен за хидрогела. Много хубав продукт.

BillyB, аз обожавам пигментите  на Bellapierre! Какво им имаше на тези? Явно на моя телефон не се вижда добре каквото си снимала! Следващия път мятай насам, а не в коша! Между другото веднъж, аз пък имах объркан артикул, но ми отговориха и бързо оправиха ситуацията.

Мен от всичко най ме грабна в момента мартенската на BGbox. Харесвам водите на булиноватион, но да видим какво друго. То всъщност от подсказката май не става ясно  дали ще е точно някоя от водите или нещо друго.   

Момичета сещате ли се хубава бебешка или детска кутия с играчки и предмети подходящи за детско развитие в този период? Търся кутия с играчки като lovevery  но българска или поне една идея по-достъпна и лесна за поръчване.

# 96
  • Бургас
Днес ми дойде кутията на ББ и аз като пълна идиотка набутах червилото в кейса на обратно. Разбира се, чак след това погледнах как е правилно. Проблема е,че сега не мога да извадя гилзата. Има ли някъде хак за това Frowning
Неволята учи Blush Ако някой е избързал като мен ще споделя опита си.

# 97
Четох, че леко го удрят, но не силно, за да се раздвижи вътре механизма и изкачала гилзата.

# 98
Дами, Бг бокс разкриха и трети продукт от кутията за Март:
Ботаникъл почистващо масло за лице 30 ml от Unita

# 99
Яна, и аз направих като теб 😹 после какво ли не пробвах да го извадя и не успях, накрая хо дадох на ММ и доста бързо го извади. Ще го питам какво точно направи.
Иначе при мен се падна 02. Изобщо не ми изглежда да се спогодим с цвета, но ще вися дали като го комбинирам с молив или друго червило как ще стане.
Честно казано вбъдеще бих си поръчала друг цвят за кейса.
Стик ружа ще го тествам. Попринцип изпозлвам такива.

И аз пак ще спирам абонамента, не виждам смисъл да взимам кутията другия месец.

# 100
  • Сливен
Маслото на unita e  страхотно,миналата година го имаше в кутия на кибрит.Почиства много добре кожата на лицето без да пресушава,аз нямам нужда да използвам друг продукт след него за измиване .Българска фирма са ,от С.Загора.На черния петък си купих още ,за майка взех масло от слива да си слага под крема,че е с много суха кожа и тя е доволна.

# 101
Някой взе ли Кибрит да я покаже?🙃

# 102
  • В морето
Кибрит Февруари, както и новини, че издание Март няма да има, а само специална кутия с Milanesi.

# 103
Някой все още чака ли прословутото белбокс като мен😂

# 104
Февруарският Кибрит не е лош като разнообразие на продукти (особено ме зарадва да видя розовата вода), ама специално с тоя антицелулитен крем са се изхвърлили с цената. В Нотино на редовна цена е 8,30лв.

Общи условия

Активация на акаунт