📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 099
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
В една от фейс групите публикуваха тази снимка на БГ бокс Февруари:

# 76

Аз съм ползвала този балсам и ми хареса, добре омекотяваше моята коса.

Тази кутия ми хареса, но много късно се сетих и я изпуснах :/ и крема за очи по състав звучи добре

# 77
Мисля, че пак са я заредили

Аз съм ползвала този балсам и ми хареса, добре омекотяваше моята коса.

Тази кутия ми хареса, но много късно се сетих и я изпуснах :/ и крема за очи по състав звучи добре

# 78
Нормално ли е все още да не съм получила доставка от bellebox? Абонирах се ден преди да се изчерпат, ама още нямам известие за доставка. Много странно.

# 79
GB са ми писали, че изпращат кутията днес и ще мога да я взема утре. По някаква причина са решили да изпратят кутиите с няколко дни по-рано.

# 80
Нормално ли е все още да не съм получила доставка от bellebox? Абонирах се ден преди да се изчерпат, ама още нямам известие за доставка. Много странно.
И аз нямам. Писах им и получих отговор, че ще я получа другата седмица. Посочиха, че съм направила абонамент късно. Малко не ми се вярва да е това истината.....

# 81
И аз нямам, пуснах абонамента малко след като пуснаха кутията. Писах им, но не отговарят.

# 82
А, някой има ли известие за доставка на You are worth it? За първи път поръчах от тях. В потвърждението пише между 05 и 11.02.

Edit: дойде ми известие за доставка утре Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 19:13 от TheTechGirl

# 83
И аз нямам, пуснах абонамента малко след като пуснаха кутията. Писах им, но не отговарят.

Сега видях в мейла си, че имам известие за приета пратка от Белабокс. Казаха ми следващата седмица, но утре ще е при мен. Сякаш напомних и ми подготвиха пратка.
Пишете им.

# 84
Ето GoodBox февруари. Изненадващо няма нищо за ядене Simple Smile

# 85
Поръчах я заради продукта за коса и май само той си заслужава. Другите неща на пръв поглед не ми допадат, но като я взема ще видим.

# 86
Това на Naobay не е ли същото като в Кибрит миналия месец просто опаковката е малко по различна🤔 Продукта с роза и шоколад, усеща ли се много розата? Може ли снимки и на листчето с описанието.
TheTechGirl link=topic=1732736.msg49262395#msg49262395 date=1738741918]
Ето GoodBox февруари. Изненадващо няма нищо за ядене Simple Smile
[/quote]

# 87
Melissa,

За Гуудбокс, Розата в маслото аз не я усещам. Обонянието ми не е най-силната страна, но усещам само шоколада.
Справят на Наобей е някакъв тонер за лице.

Относно Bgbox, оказа се че в някои кутии има шампоан, а в някои балсам на SPA Master.

# 88

БгБокс пуснаха кутия с аромат на люляк, много съм радостна! Както каза една дама в групата, “ако бях цвете, щях да съм люляк!”
Преди време имаше друга кутия с продукти на бранда с аромат на роза и страшно ми харесаха консистенциите на продуктите- много нежни, но и много гриживни. Пробвала съм крема и наистина е с аромат на люляк. Това определено е моята кутия, а и цената е повече от добра!

# 89
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много добра кутия,която също поръчах.От всички продукти,няма да ползвам серума за лице и околоочния крем.
Това е олио за тяло с аромат на шоколад и рози? Интересно звучи.

Общи условия

Активация на акаунт