📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 020
  • 729
  •   2
Отговори
# 30
Белбокс пуснаха инфо за Март:

# 31
# 32
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мисля да поръчам кутията.
Крема за коса някой ползвал ли го е? Виждала съм го в американски бюти кутии и жените го хвалят.

# 33
Не съм ползвала, термозащита, но са пускали шампоан, балсам и маска за коса на Sachajuan и са ми харесвали.

# 34
Adoralova, аз не успявам да намеря точно тази разновидност на крема от снимката - Light and flexible, но и аз я поръчах

# 35
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
SachaJuan за първи път ги видях в сайта на Нордстром със сериозни цени ,шампоани/балсами $30, кремове $25-30 и все съм си мислила,че е от луксозните тип Керастаз/Редкен тн.
После започнаха да ги бутат в бюти кутии и явно не са успяли да се наложат на американския пазар. Конкуренцията е жестока.

Пробвах да пусна поръчка,но сайта отново не ми дава достъп,защото съм с блокирано американско АйПи заради евентуални кибер атаки. По същия начин като Кибрит.
Писах им вече на съпорта да си оправят бъга,защото този проблем е от няколко месеца,а преди това години наред съм поръчвала без проблем.

Утре моя приятелка ще се обади,за да ми поръча кутията,пък когато имам път към Бг,ще я отворя с удоволствие.Мисля,че ще е една силна,хубава кутия и все продукти,които ще влязат в употреба.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 19:37 от Adoralova

# 36
  • Варна
Аз да похваля този продукт от кутия на козметикс България.
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/kolagenov-hidrogel-za- … erm-professional/Мирише страхотно, овлажнява без да лепне, околоочния също ми харесва, мостра имаше в кутията, бих взела пълноразмерен продукт.

# 37
Мисля, че същият хидрогел беше пуснат в Кибрит и Dr.Derm. На мен ми хареса.

Поръчах Goodbox, че рядко по кутиите има термозащита, а аз слагам повечко, че съм с дълга коса. Рядко Goodbox разкриват продуктите преди Кибрит. За момента Кибрит са подсказали, че ще имат 2 продукта на Collagena. Не съм ползвала марката, но да видим какво ще сложат.

# 38
Пълнолуние,

Кибрит бяха пуснали стори със силуетите на единия продукт на Колагена и този на Симбиозис. На мен ми приличаха на мицеларна вода и околоочен крем.

# 39
  • Варна
Аз поръчах и Райс бокс кутията на Ясуми. Нищо не съм ползвала на марката. 2-3 години не съм купувала кутии, надявам се да не се разочаровам.

# 40
Изглежда добре кутията, крема го имам чака ред от кутията на Pick N Dazzle, и не мога да дам мнение. Разгледах в сайта на производителя и там продукта за лице не е обявен като серум, а като олио за лице. Да имат предвид дамите, които не са със суха кожа.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 06:54 от melissa n

# 41
PickNdazzle пускат кутия за Св. Валентин:
 В КУТИЯТА ЩЕ ОТКРИЕШ:

НОВО! Touch My Hair Hair Shiner – Ламиниращ крем за сияйна и гладка коса, която привлича всички погледи.

НОВО! Mudmasky Vitamin-Infused Scalp Serum - Подхранващ серум, който възстановява скалпа и стимулира здравословния растеж на косата.

НОВО! TEEEZ Battle Prep Smoothing Face Primer – за безупречен грим с този изглаждащ праймър, който може да се използва и като дневен крем.

MCO Beauty Glow Highlighter Stick – Нежен хайлайтър за сияйно излъчване

Kiflab Cream for Hands and Body Pink'ooo Yogurt – Лек крем с аромат на йогурт, който хидратира и омекотява кожата.

MANNA KADAR Beauty 2 броя гъбки за грим – Любимите аксесоари за безупречно нанасяне на грим.

# 42
Аз да похваля този продукт от кутия на козметикс България.
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/kolagenov-hidrogel-za- … erm-professional/Мирише страхотно, овлажнява без да лепне, околоочния също ми харесва, мостра имаше в кутията, бих взела пълноразмерен продукт.
+1 от мен за хидрогела. Много хубав продукт.

# 43
  • МАРС
По тази снимка със силуети издирих тези(последното по цената), вие какво мислите?
:

# 44
Сега погледнах на Колагена има още един крем, който е с фактор така че не се знае кой от двата на Биби само това съответства, на Symbiosis погледнах в сайта им има няколко неща.
По тази снимка със силуети издирих тези(последното по цената), вие какво мислите?
:

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 12:54 от melissa n

Общи условия

Активация на акаунт