📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 63 426
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте, искам да попитам момичетата които поръчахте от youworthitbox.com кутията с Yasumi Rice, какви са ви впечетленията след по-дълга употреба? Изпуснах кутията, но гледам че сега продуктите са намалени в Лили, макар че не толкова колкото в кутията, но се замислих да си купя продуктите от там, та затова да помоля за допълнителни отзиви! Благодаря предварително!
Аз скоро не съм купувала кутии, нещо се презаредих с козметика и предпочитам да купувам единични продукти.

# 271
Здравейте, искам да попитам момичетата които поръчахте от youworthitbox.com кутията с Yasumi Rice, какви са ви впечетленията след по-дълга употреба?
Аз скоро не съм купувала кутии, нещо се презаредих с козметика и предпочитам да купувам единични продукти.

Тоникът ме влудяваше - все едно е вода, аз, ако сама си приготвя от ориз - чрез накисване или варене, по-добре ще стане, та - преди няколко дена го излях в мивката. Да не говорим, че ако попаднеше в окото, люти.

За крема - приятен, но за зряла, суха, тънка кожа, каквато е моята, не е добър - ако не нанасям нещо на маслена основа под него, след няколко часа кожата започва да изглежда повяхнала. Радвам се, че свърши (щедро мажех и ръцете, за да помогна).

Скрабът за лице обаче ми е любим, върл фен съм му - поддържам запаси. При нанасяне, докато мия зъбите, да речем, оставям го няколко минутки на лицето и чак после отмивам - усеща се мека, нежна кожата.

Лист маски ненавиждам. Така и не се научих да ги слагам на лицето, да не говорим, че в студеното време, да плесна нещо, от което допълнително ме втриса, няма нужда.

Пяната - не е лоша, по-добра е от предишната, която бяха сложили в кутия, по-плътна, което на мен лично ми харесва.

Колкото до разкрития CICA peptide serum - който ще е в предстоящото издание, упортребила съм две опаковки от него и една от розовия. Всички тези продукти действат, очевидно, на повърхностно ниво. Няма ли достатъчно сън, хидратация (прием на достатъчно количество вода), чист въздух, спокойствие, нищо не помага.

# 272
Зряла, мазна кожа, продуктите на Yasumi ми харесват.Не ми люти на очите.

# 273
Зряла, мазна кожа, продуктите на Yasumi ми харесват.Не ми люти на очите.

О, и аз харесвам Ясуми, да не заблуждава написаното по-горе. Просто отчитам, че някои от нещата не са за мен - заради лични преференции или според изисванията на типа кожа. Например - употребявам флорални води. Но оризовият тоник на марката, с подобна на тях консистенция, не ми допадна - може би дюзата дисперсира по-едри капки, по-голямо количество, та започва да тече от лицето ми, не знам. Не ми харесва и ароматът - ако сте забелязали, той е съвсем различен у тоника в сравнение с аромата на крема и скраба, усеща се като да има допълнително добавен някакъв, докато при крема и скраба - ухае меко, съвсем деликатно, има нотка ванилия, съвсем дискретна, поне така ми се струва.
Но ето - едни и същи неща се държат съвсем добре при някого, при другиго не. И няма как иначе да е.

# 274
И аз се присъединявам към феновете на Yasumi.

Всички техни тонери харесвам много. Оризовият не прави изключение. Не ми люти, но и никога не ми е влизал в очите. Съгласна съм, че на опаковката й трябва по- фин разпръсквач. Аз прехвърлям, имам няколко любими от други продукти, които буквално създават мъгла. Другият вариант е да пръскате на ръцете и след това слагате на лицето, но на мен не ми допада.

Скрабът наистина е супер фин и нежен и с тази кремообразна формула се харесва дори на сухите кожи.

Кремът за мен е супер, аз точно такива леки консистенции обичам и никак не понасям масла или тежки кремове на лицето. Кожата ми е нормална.

Пяната също споделям мнението, че е много по- добра от пептидната. Много плътна и пухкава и с лек, нежен аромат. Оставя кожата мека и обгрижена, а не изсушена.

Шийт маски ползвам в промишлени количества, така че за мен винаги са добре дошли.

Като цяло you are винаги ми харесва. Сега разкритите продукти не правят изключение. Зеленият серум е супер комфортен и успокоява чудесно, а мулти маската от профи серията на Yasumi ми е сред най- любимите, но аз обожавам кремообразни маски.

# 275
Като видях серума на Cica веднага поръчах кутията  на you are. Но съставът на маската много ме смути - консервантите са ужасни и дори смятах, че са излезли от употреба парабените, а тук са 4 + още няколко боклука. Не знам какво е наложило това, ще ни мумифицират ли  или какво...

# 276
И аз я поръчах веднага заради серума. Смятам, че си струва дори заради него. Това май ще стане любимата ми кутия.

# 277
И аз я поръчах.

# 278
И аз я поръчах заради серума ,но къде може да се види повече от  съдържанието?
Едит:Видях маската във ФБ Blush

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 06:41 от No_frame bitch

# 279
Момичета иназ я поръчах кутията, не съм ползвала продуктите до сега и нямам търпение

# 280
Здравейте, искам да попитам момичетата които поръчахте от youworthitbox.com кутията с Yasumi Rice, какви са ви впечетленията след по-дълга употреба? Изпуснах кутията, но гледам че сега продуктите са намалени в Лили, макар че не толкова колкото в кутията, но се замислих да си купя продуктите от там, та затова да помоля за допълнителни отзиви! Благодаря предварително!

Аз си купих тоника от лили.
Когато го купих в началото много ме защипа, направо реших да го метна

Но след още 1 ползване кожата ми все едно се адаптира и сега усещането от него е все едно е изгладена.
Не знам дали не съдържа и някакви киселини та ексфолира, но след първоначалното лошо впечатление ми хареса доста

# 281
На мен ми харесва тоника за първа стъпка ,хидратира и подготвя кожата за следващите мазила.

# 282
Пяната за лице на Yasumi ми е една от любимите пяни изобщо Simple Smile

# 283
Аз чакам колаборации с марки.
Кибрит казаха другата седмица ще разкриват такава.

Нещо лятно - за тяло,кремчета,парфюмчета, цитрусови душ гелове..нещо такова търся.

# 284
Какво мислите за изданието с колагена? Аз съм малко със смесени чувства, тъй като знам, че профи серията си заслужава най-много и бих искала по-скоро нещо такова. Отделно след като получих тотално друг състав и размер от йенгес в кибрит започнах да обръщам внимание, че често слагат продукти с променен състав и в други опаковки. Имаше и други дами с подобен случай. Та, не знам ще чакам разкритие и мнения.

Общи условия

Активация на акаунт