📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 280
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Тези от кибрит като им казаха, че е прекалено скъпо да е същата цената, като няма крем и взеха, че изтриха публикацията. Аз поне не я намирам в групата.

# 571
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз започнах от днес  да ползвам продуктите от кутията на Колагана.
След месец ще дам отчет кое ми е харесало и кое - не.

Сафф съм пас,защото имах 3 кутии да отварям + си нося козметика от Щатите.

# 572
Ето подсказка от You Are Worth It - KOSÉ ПОЧИСТВАЩО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ DEEP

# 573
  • В морето
Това изглежда доста добре, прави ми впечатление, че сравнително рядко слагат в кутиите продукти за двойно почистване, ето най-накрая някой се сети и за това.

Ето подсказка от You Are Worth It - KOSÉ ПОЧИСТВАЩО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ DEEP

Относно Saff на мен много ми допаднаха текстурите, ароматите и цялата концепция на бранда, вкл и невероятните им кутийки, но захарният ексфолиант за лице е топ продукт, абсолютен фаворит ми е и на нищо друго, дори близко до него, не съм попадала досега. Него обаче в кутийка не го слагат.

# 574
И аз винаги се радвам на продукт за първа стъпка в почистването, наистина са рядкост в кутиите. Пробвала съм розовото олио на Kose и е най- най- любимото ми сред олиата за почистване- супер леко и нежно усещане носи, измива се с вода без абсолютно никакво остатъчно мазно усещане. С удоволствие бих пробвала и това.

# 575
АААААА най-после масло за  двойно почистване, от кога го чаках...супер !

# 576
  • Пловдив
Кибрит вече пуснаха кутията - 124.90

# 577
Прекалено скъпо ми идва, исках само слънцезащитата да пробвам.

# 578
  • В морето
Мдааа, преразглеждам коментара си от по-горе, наистина не допусках да избухнат с такава цена… Но имат право, и те си тестват хората и пазара, както си искат, щом могат.

# 579
  • Пловдив
Аз съм пас. Имам неотворен тонера, няколко серума на други марки, слънцезащити. А пък олио не ме блазни. Малко прекалиха с цената.

# 580
И аз съм пас за кутията на Saff, цената ме отказа. Днес ще се радвам на лятната Гудбокс. Ще споделя как са продуктите по-късно.

# 581
Сестра ми поръча кутията на Сафф и после я отказа, защото ѝ подарих неща, които аз не ползвам отново на Сафф (не съм впечатлена). Звънна ѝ е една “дама”, за да я пита защо е отказана. Тя каза “отказа ме цената” и дамата “ми вие без пари ли искате”..🙄
Страхотно отношение!

# 582
Сигурна бях, че ще е над 120 лв. Обмислях я, но не си заменям слънцезащитата на Dr. Derm, та тази на Saff не ме блазни. Тези олеа с блясъци-шмлясъци не ги ползвам. Единствено тонера ме изкушава. Нямам спомен да съм взимала кутия с негово участие и мисля, че не съм го пробвала, но предпочитам да си го купя само него. Имаме ли някакъв код за отстъпка от сайта им?

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 13:48 от Lygia

# 583
Код аз не знам, но в момента в douglas е намален и е на по-добра цена, отколкото на сайта на cosmetics.

Колкото до отношението от служителите на Кибрит, не съм имала никакви проблеми досега - винаги са били учтиви и любезни. Дано е било инцидентно това, за което говори Nidda.

# 584
Еех доста е скъпа.. надявах се на по-малко.
Междувременно имам имейл, че гръцката кутия на бгбокс пак е налична някой ако е изпуснал.

Общи условия

Активация на акаунт