📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣2️⃣

• 61 259
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Cassius, благодаря! Не знаех, че ги има в Дъглас. Видях, че  Dr. Derm се продават на сайта им. Дали ги има физически в някой магазин? Май не. Бях се подготвила за кутия на Saff, но сега дилемата е:

Още една лятна кутия на Cosmetics + тонера на Сафф от сайта на Cosmetics

Или само слънцезащитен за лице Dr. Derm от сайта на Дъглас с тонера на Saff

# 586
На Dr.Derm продукти съм купувала преди години от една аптека, близо до Семинарията, но не зная дали още съществува като обект, както и дали все още се продава козметиката им там.

А ако питате за продукти на Saff - има ги в магазина на ул. Шишман, 12 Б - The Beautecary.

Сетих се, че Оля беше споделила преди време код за отстъпка - за Cosmetics Bulgaria: beautybox15, но той важи за ненамалени продукти, мисля, трябва да се провери.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 14:14 от Cassius

# 587
Cassius, благодаря! Не знаех, че ги има в Дъглас. Видях, че  Dr. Derm се продават на сайта им. Дали ги има физически в някой магазин? Май не. Бях се подготвила за кутия на Saff, но сега дилемата е:

Още една лятна кутия на Cosmetics + тонера на Сафф от сайта на Cosmetics

Или само слънцезащитен за лице Dr. Derm от сайта на Дъглас с тонера на Saff

няма наличност в Дъглас

# 588
Да, за Дъгласите конкретно питах, защото имам един наблизо и ако промоциите им и в магазините са каквито на сайта понякога ще ми е много удобно да си взимам по някой единичен продукт на Dr. Derm, но пък и с поръчка доста стойност получавам всеки път.

И днес не минах без кутия - взех тоника на Сафф от козметикс българия с кутия от лятната им. Щом наскоро им бяха свършили разгъвките и поръчваха нови, значи има интерес и сигурно по някое време ще се изчерпа. Стигнах сума за безплатен транспорт и пиша отзив от тоника като го получа.

# 589

Лятната кутия на БгБокс и Garden е отново налична. Според мен и откъм подбор на продукти, и откъм аромати и текстури е отлична- много лятно настроение носи всичко.
Имах предишната гръцка кутия с марката, от която се влюбих в антицелулитния гел.
За Бг Бокс пък имаме код BEUTYBOX10 за минали налични издания и Mistery Box3☺.

На Cosmetics Bulgaria лятната кутия според мен също е една от тези, които наистина си заслужават. Чакам с нетърпение да видя дали ще има втора лятна, както подшушнаха.
Да, кодът е този и важи за ненамалени продукти на сайта😉.

Кибрит ме отказаха и мен, нещо не ми се дават тия пари, особено предвид това, че не съм най- върлия фен на Сафф.

# 590
  • Бургас
Аз пък си взех Bellebox, обичам кутии с цветна козметика, а в тази има коректор на Джефри Стар /харесван е/ и очна линия, която също ще ползвам. Поръчах две, че дъщеря ми също харесва коректора. Обединиха ми поръчките за да платя една доставка. Очаквам ги с нетърпение.

# 591
Оля, споменавали ли са второ издание? Супер, ще чакам и нея да видя.

# 592
Много скъпа ми идва и на мен тази кутия, при положение, че няма нещо, с което да не сме презапасени.
Колкото до коментара на служителката - те са тези, които ни разглезиха  с достъпни цени, така че не виждам причина да го вмъква.

# 593
Не че искам нещо да оспоря потребителката коментирала Кибрит. Като цяло от екипа им съм оставала доволна, когато съм поръчвала и е имало нужда от нещо да съдействат. Може служителката да е имала вече няколко отказа или да е имала кофти ден. Като цяло продуктите са скъпи и цената е що-годе нормална, но просто не всеки се блазни от тях.

# 594
  • Варна
На мен слънцезащитата за лице на Dr. Derm ми запушва порите.

# 595
Оля, споменавали ли са второ издание? Супер, ще чакам и нея да видя.
Носят се такива слухове за още едно лятно издание. И аз се надявам да са верни☺. Няколко дами са ходили във физическия им магазин- там също са го споменали.

# 596
  • В морето
Сигурна бях, че ще е над 120 лв. Обмислях я, но не си заменям слънцезащитата на Dr. Derm, та тази на Saff не ме блазни. Тези олеа с блясъци-шмлясъци не ги ползвам. Единствено тонера ме изкушава. Нямам спомен да съм взимала кутия с негово участие и мисля, че не съм го пробвала, но предпочитам да си го купя само него. Имаме ли някакъв код за отстъпка от сайта им?
Мдаа, а аз точно обратното - бях убедена, че ще ни изненадат приятно и вече обмислях 2 или 3 кутии да взема, че ще комбинирам за подаръци. Сега направо съм втрещена, как им даде сърце да сложат тази цена? Weary

Много скъпа ми идва и на мен тази кутия, при положение, че няма нещо, с което да не сме презапасени.
Колкото до коментара на служителката - те са тези, които ни разглезиха  с достъпни цени, така че не виждам причина да го вмъква.
И да, точно така е, те са Grabo-то на козметичните комплекти и ни показаха що е то достъпна цена за много брандове и различни козметични продукти, и на нас ни хареса... И как иначе?!

# 597
  • Варна
Само не разбирам, защо трябва да се обаждат, за да питат, защо човек се е отказал от поръчка на кутия. Thinking

# 598
  • В морето
Една от причините лятната кутия на GoodBox да се оказва толкова успешна години наред, нищо, че е еднотипна, да не кажа направо една и съща, са ето такива "тестове" на останалите кутии (напр. Кибрит).
Сега гледах и Guapa, от 4 обявени продукта - 3 вече са били в други кутии, за маската не съм сигурна, така че явно са решили да "търкалят" някакви стари запаси/остатъци си мисля.

# 599
Честно казано, аз това го разбирам за цената. Saff са български бранд - сигурно с по-малко производство. Цените им са високи, но те винаги са били май и освен редки кутийни изяви се продават и в много други козметични магазини и реномирани сайтове пак на високи цени. Avant са си типичната кутийна козметика, в която няма нищо, но пишат едни гръмки цени по над 100-200 лв. за някакви кремчета и серумчета, които в състава нямат една скъпа съставка - на 1-2 пъти ми идва по някой продукт на Avant освен тези, заради които съм поръчала кутията и който мажа на краката. Ами да - слагат тогава цена от 800 лв. намалено на 39.90 лв. но за тези продукти разбирам защо е така. Те сигурно струват колкото на дева кремчетата и на арома тези с краставица примерно.

Saff не помня почти да са се появявали в месечна кутия скоро, при когото и да е, което според мен говори само едно  - не могат да паднат под ХХ цена и единствения шанс е да пуснат кутия с няколко продукта, но на ХХХ цена.

Честно щях да си я поръчам и на тази цена сигурно ако бяха сложили маската и скраба или просто някой друг продукт, понеже кремове, слънцезащити и серуми си ползвам такива които знам, че са ми окей.  От блясъци ми писна вече и не ползвам от години.

Сега повече имам нужда от маски за лице, скрабове за тяло, лосиони за тяло, дезодоранти или аромати за тяло, някой друг лайфстайл продукт не би бил лош, слънцезащита за тяло още една не бих отказала. Ама само да дойде това лято, бе...

Относно обажданията на Кибрит, сигурно се опитват да съберат обратна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт