Примерно как да се ориентирам. Следя се при една, но тя не изражда. Как да станат нещата ако искам на друго място, колко пъти трявба да ходя при даден доктор ако искам да го избера? Ако искам частна клиника, трябва ли да се следя при доктори от там?
Може ли така да отида и как да знам какво да нося?Вярно ли е че бебето го виждат на изписването и че трябва лепенки, чаршафи и лекарства да нося?
Най-големия въпрос е-ако се установи проблем с бебето(то е още под въпрос) , то е ясно че не може да се ражда както и където и да е. Е този случай ще се ходи където са най-добри специалисти и неонатология. Как де процедира, задължително ли с избор на екип?
Да се надяваме е грешка всичко и друг път да ме плашили какви ли не диагнози преживях. За това не го мисля този вариант много, надявам се при следващ преглед да се установи че всичко е точно.
Да приемем че всичко е ок, не знам заслужава ли си хиляди левове за 3 дена условия да се хвърлят. За частните съм чула също че ако има проблем прехвърлят пациенти по държавните.