Зачеване и пълна упойка

• 525
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте.
Предстои на майката манипулация, която изисква пълна упойка, но и планира зачеване. Дните около овулацията, съвпадат с деня на манипулацията. Има ли някакъв проблем?

# 1
  • FRANCE
Аз бих пропуснала. Остави организмът ти да се възстанови от манипулацията и упойката.
Успех

# 2
И аз бих пропуснала този месец. Нека дамата да си направи каквото е на дневен ред, да се възстанови и тогава опити.

# 3
Пропуснете този месец. Пълната упойка си е гадно преживяване и стрес за организма. На тялото му трябват няколко дена, за да се изчисти, а да не говорим, че странични ефекти може да има и няколко седмици. Аз имах световъртеж една седмица. На фона на това и бременност ще му дойде тежко на организма.

# 4
Упойката е невролептанестазия (като за при раждане). За стоматологична манипулация става въпрос.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 14:49 от 66

# 5
Отложете зачеването. Пълната упойка е сериозно натоварване на организма. Ако са ти правили, сигурно си го изпитал. Изчистването на организма от упойката отнема дни след това. Нека жената се възстанови напълно и тогава вече да зачева.

# 6
Няма значение каква е упойката. Дори ако възникне зачеване, лекарството може да повлияе негативно на самия плод. Да не говорим за това, че ще бъде много трудно за самият организъм

Общи условия

Активация на акаунт