На почивка в Поморие сезон 2025/2026

• 25 597
  • 421
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте интересувам се имали детегледачки във Поморие или нещо къто детски кът за децата да ти ги пазят

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 08:50 от Петя dvoika

# 76
Здравейте интересувам се имали детегледачки във Поморие или нещо къто децки кът за децата да ти ги пазят

Пише се детски, а не децки.

# 77
Мнение за Виа Понтика?

# 78
  • Sofia
Има мнения....потърсете с търсачката.

# 79
Здравейте интересувам се имали детегледачки във Поморие или нещо къто децки кът за децата да ти ги пазят

Пише се детски, а не децки.
Само това да беше!

Потърси услуга учител за първи клас за себе си. Срамота!

# 80
Бихте ли ми ги цитирали?

# 81
Бихте ли ми ги цитирали?
Ето тук са няколко поредни поста. https://www.bg-mamma.com/?topic=1566790.msg48361860#msg48361860
А тези са от нета. Прегледай първо най-скорошните.
https://www.google.com/travel/hotels/entity/CiQI5b_ey__Sh_miARCS … xUAAAAAHQAAAAAQBA

# 82
Аз не съм била в Поморие и също търся мнения за Виа Понтика. Например медицинския център какви процедури предлага, кафе еспресо има ли включено в инклузива, има ли наблизо безплатен паркинг, от хотела предлагат паркинг с цена 15 лв. на ден. Стая в новата или в старата част е за предпочитане?

# 83
  • В.Търново
Здравейте интересувам се имали детегледачки във Поморие или нещо къто детски кът за децата да ти ги пазят
Как чужд човек ще Ви пази децата? аз на почивка единствено на мене си и съпруга ми съм имала доверие за децата. На почивка като се ходи си гледаме децата не на 4, а на 8 очи.

# 84
  • Стара Загора
Наистина е възможно , Сънсет Ризорт да отвори врати това лято . Информацията е на сайта на община Поморие. Даже има фиксирана дата от 27.06.2025 г.

# 85
Здравейте, от повечето информация, която прочетох, по-хубав плаж в Поморие е Южния в новата част, не сме ходили до сега там, а за разхода вечер е по-добре старата част на Поморие. Питането ми е ако резервирам в стария град и ходим през деня с кола до новата част на плаж, има ли къде да се паркира на Южния плаж, как е положението?

# 86
ние сме ходили и сме намирали къде да паркираме, Ама ... после как ще паркираш обратно в старата част Simple Smile
По-добре с автобуса, 1 лв струва
макар че с малки деца и багаж не е много лесно. Но ако си ограничите багажа до една хавлия и шапка, е ОК Simple Smile

# 87
  • В.Търново
Ние сме правили обратното. Отсядали сме в новия град, а за разходка с автобус до стария. После може и с такси да се приберете, ако е по-късно. Според мен е по-добре да спите и да ходите на плсх в новия град.

# 88
А кой голям хотел е най-близо на пешеходно разстояние от стария град?

# 89
Можете да се ориентирате по картата, но като цяло разстоянието от южния плаж до центъра си е голямо - към 3-4 км. А всички големи хотели са около плажа. За разходка вечер не е чак толкова, но не и за през деня, в пека.

Общи условия

Активация на акаунт