Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 18 527
  • 257
  •   1
Отговори
# 165
Русалка 1,
Чела съм предварително, заявила съм пакетите през тях. И да,има много минуси, като стара база, лагерници- ученици, заради които викат полиция, лепнещи маси, храна със съмнително качество...доста голямо разочарование са.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 20:22 от pepita1983

# 166
Добър ден! Може ли хора които са били на Северния плаж или са в момента, да споделят информация за това, колко струва наемането на чадър, шезлонги и масичка?
С благодарност за информацията и хубав ден!

# 167
20 лв за комплект от чадър, два шезлонга и масичка, миналата седмица бяхме там.

# 168
  • В.Търново
Не резервирайте такива хотели като Приморско дел сол. Гарантирани главоболия ще имате. По-добре на квартира в такъв случай.

# 169
Учудващо е, че все още има хора, които се настаняват в помиярско дел сол. Тези хора не четат ли?Disappointed

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 19:49 от Leo...

# 170
От тази година са възстановени разходките с лодка към устието на река Ропотамо. Бяхме обсъждали това неотдавна.

Сега, като пристигнахме в Приморско, трябва да отбележа, че разходката по бетоновата алея е в пъти по-приятна от преди. Човек може да се наслади на морето и небето без досадните шумни рикши с цвърчащи гумени патета и бясно прелитащи електрически тротинетки. А художникът от Пловдив - Стойко Гъгъмов, неуморно рисува нови и нови портрети по камъните край алеята.

# 171
  • Sofia
Учудващо е, че все още има хора, които се настаняват в помиярско дел сол. Тези хора не четат ли?Disappointed

Майка ми ходи с фирма на една бабешка почивка и в последния момент им смениха хотела и ги настаниха там. Видях, че е с по-лоши отзиви от предишния и тя замина с притеснение. Е, на бабите много им харесало. Много ядене, лукс  и безплатни чадъри и шезлонги, това ми каза Simple Smile Вероятно трябва да рекламират сред друга клиентела Simple Smile

# 172
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Някой да знае случайно телефона на почивната база на НСИ в Приморско?

# 173
Има ли плажни заведения с чадър и шезлонг срещу консумация?

# 174
# 175
  • София
Всъщност има. Например Boheme. На първа линия чадъри срещу 80 лв консумация, на втора 60 лв.

# 176

Майка ми ходи с фирма на една бабешка почивка и в последния момент им смениха хотела и ги настаниха там. Видях, че е с по-лоши отзиви от предишния и тя замина с притеснение. Е, на бабите много им харесало. Много ядене, лукс  и безплатни чадъри и шезлонги, това ми каза Simple Smile Вероятно трябва да рекламират сред друга клиентела Simple Smile
Mask

# 177
  • Sofia
Всъщност има. Например Boheme. На първа линия чадъри срещу 80 лв консумация, на втора 60 лв.

Да,ние бяхме там всеки ден, тази цена е за два шезлонга и барбарон.

# 178
Здравейте, препоръчайте добри места за хранене в Приморско, за пръв път ще бъда там това лято и ще ми бъде полезно вашето мнение. Simple Smile

# 179
  • Някъде по Дунава
От група във Фейсбук съм си запазила положителни отзиви за обедно меню в Тумбака и Мезе.

Общи условия

Активация на акаунт