Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 18 589
  • 257
  •   1
Отговори
# 75
  • В.Търново
Ако влезе еврото, особено дигиталното ще стане почти невъзможно да се ходи на почивка. Да не говорим за закупуване на ваканционен имот.

# 76
Какво е това дигитално евро, за пръв път чувам, вярно съм изостанала технически, ама...
Що да не може да се ходи на почивка -плащаш в евро, пътуваш, почиваш.

# 77
# 78
Аз пък да повдигна темата с друг въпрос. По едно време ми беше щукнало да купувам студио  или мини апартаментна кредит с 2 стаи по нашето Черноморие. Много харесвам Приморско, но от В.Търново ни идва по-далеко. Идват към 270км. Как вървят цените сега на маломерните апартаменти в Приморско. Някой знае ли?
900 евро на квадрат по-далеч от плажа. по-близо минимум 1200.

# 79
  • В.Търново
Аз пък да повдигна темата с друг въпрос. По едно време ми беше щукнало да купувам студио  или мини апартаментна кредит с 2 стаи по нашето Черноморие. Много харесвам Приморско, но от В.Търново ни идва по-далеко. Идват към 270км. Как вървят цените сега на маломерните апартаменти в Приморско. Някой знае ли?
900 евро на квадрат по-далеч от плажа. по-близо минимум 1200.
Май са се поуляли нещо. Нереални цени.

# 80
Приморско си е село. За всичко извън основните хранителни продукти ще сте в Царево, Созопол или Бургас. Затова не си струва покупка на жилище за лични цели...

# 81
Приморско си е село. За всичко извън основните хранителни продукти ще сте в Царево, Созопол или Бургас. Затова не си струва покупка на жилище за лични цели...
Интересно ми е какво толкова не може да се намери в Приморско ?

# 82
  • В.Търново
Веднъж бяхме на море в Приморско от 11-13 септември. почти нищо не работеше в Приморско. Ни ресторанти, ни хранителни магазини, ни луна парк.

# 83
Веднъж бяхме на море в Приморско от 11-13 септември. почти нищо не работеше в Приморско. Ни ресторанти, ни хранителни магазини, ни луна парк.
О, това е "дребен" проблем. Да не Ви се налага нужда от спешна медицинска помощ...

# 84
  • В.Търново
И това също.

# 85
О, списъка на липсващото в Приморско ще стане доста дълъг, затова е по-добре да кажем какво има:
1. Природата дала два дълги плажа, но с блата зад тях и съответно затруднен достъп без собствен транспорт.
2. Местни и пришълци построили толкова места за настаняване, че при селската улична инфраструктура, легловата база няма напълване.
Така се е получило добро място за лятна почивка за не особено придирчиви туристи.

# 86
Интересно ми е какво толкова не може да се намери в Приморско ?
Аз търсих ДСК, в сезона - няма, а за спешната и лекарската помощ там положението е пази Боже, кръстиш се и молиш.

# 87

Лято 2023-та. Вълнолома на Перла. Рибето е дракон. От тогава алергозана е най-важния ми морски "такъм" за риболов. Ако излезе по-близо до брега и го настъпят няколко човека ... не ми се мисли...

# 88
Като за малко населено място, има доста неща. В такова навсякъде не бих очаквала много за медицински проблем.

# 89
Като за малко населено място, има доста неща. В такова навсякъде не бих очаквала много за медицински проблем.
Посочете някой добър ресторант, например.

Общи условия

Активация на акаунт