Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 18 641
  • 257
  •   1
Отговори
# 195
Miss, благодаря. На кой хотел сте и доволни ли сте?

В Солей сме. Почивката ни тази година предстои, но ще сме за 5та година там и ще видим как ще е сега. Като цяло ни харесва. Всяка година си казваме, че следващата ще разнообразим, но големият ни син е свикнал там и иска да се връщаме. Самият район ни харесва, отдалечен и спокоен е от града и лудницата. С кола сме и не ни пречи да се придвижваме с нея. Досега не сме имали проблем с паркирането, надявам се и тази година да е така.
Хотелът е близо до плажа, на самия плаж също е спокойно, поне досега винаги е било така. Настаняваме се в апартамент, защото сме с две деца и така ни е най-удобно, защото малкият спи на обяд. Нямам кой знае какви забележки, но и гледам да не издребнявам. Със сигурност има какво да се желае за тази цена.
Към хотела има ресторант и магазин. Цените в магазина са високи, очаквам тази година да са още повече. В ресторанта не сме се хранили често, предпочитаме някъде в града. Има и басейн към хотела.

# 196
Приятна почивка на всички летуващи в Приморско тази година!

Искам обаче да ви предупредя за насипните сладоледи в количка! Преди три дни се натровихме жестоко с развален сладолед Рафи, купен от количка в близост до заведенията до началото на Северния плаж. Ядохме сладоледа късно вечерта. Петгодишната ми дъщеря повръща цяла нощ, поне 8 пъти повърна, плачеше от страх и болки! На сутринта повръщането започна и при мен, придружено с диария и 39 градуса температура. Хем си знаех, че не бива да купувам сладолед от такива места!!!

# 197
evcheto_evcheto едва ли е от сладоледа. С температура, пък и ако е от храна, започва до два часа след консумация от всички, които са яли. Вероятно летен вирус.
Дано отшуми бързо!

# 198
evcheto_evcheto едва ли е от сладоледа. С температура, пък и ако е от храна, започва до два часа след консумация от всички, които са яли. Вероятно летен вирус.
Дано отшуми бързо!

Докато ядохте сладоледа втори ли ви се странен на вкус,и според мен е по скоро вирус

# 199
  • В.Търново
Ако е с температура е вирус. Ако повръщането и разстройството са без температура е бактериална инфекция, т.е. натравяне. Най-вероятно при вас е вирус.

# 200
Според мен си беше от сладоледа. Докато го ядяхме не усетих, но имаше доооста странен послевкус. Даже казах на мъжа ми, че все едно сме яли от мръсния парцал за пода (не че му знам вкуса:))) А останалите от семейството не ядоха сладолед от там и не са имали проблеми.

# 201
  • София
Преди години бях яла от тези сладоледи /в София/ и аз повръщах.
От тогава не взимам такива насипни.

Да изкажа разочарованието си от "Кръчмата" - малки порции с надути цени. Интересно как винаги е пълно, сигурно заради живата музика.
От "Тумбака" пак останахме доволни.
"Тики бар" отново и те не ни разочароваха. Имат страхотни миди! Имайте предвид за там, че плащането е само в брой. Както и в "Кръчмата", впрочем.

# 202
  • В.Търново
Според мен си беше от сладоледа. Докато го ядяхме не усетих, но имаше доооста странен послевкус. Даже казах на мъжа ми, че все едно сме яли от мръсния парцал за пода (не че му знам вкуса:))) А останалите от семейството не ядоха сладолед от там и не са имали проблеми.
Може тия, които са ви продали сладоледа да са били болни и като опипат кофичките, дръжките, един път да си оближат пръстите и да бутнат кофичките, да е бил до тоялетна без да си умие ръъцете и така може да се предаде вируса. Ако е било от сладоледа трябва да е без температура състоянието ви.
Това, риск. Аз си купувам царевица на плажа. Едно време и понички с течен шоколад купувах на плажа, сега вече ги няма, май ги забраниха.

# 203
Може тия, които са ви продали сладоледа да са били болни и като опипат кофичките, дръжките, един път да си оближат пръстите и да бутнат кофичките, да е бил до тоялетна без да си умие ръъцете и така може да се предаде вируса. Ако е било от сладоледа трябва да е без температура състоянието ви.
Това, риск. Аз си купувам царевица на плажа. Едно време и понички с течен шоколад купувах на плажа, сега вече ги няма, май ги забраниха.

Не знам дали е било хранително натравяне или вирус, не сме правили изследвания. Но не съм съгласна, че от хранителното натравяне не може да има повишена температура!

# 204
Здравейте, понеже обмислям късно море през втората седмица на септември въпросът ми е луна парка ще работи ли както и аквапарка?
С деца на 5 и 9г сме.

# 205
Здравейте, понеже обмислям късно море през втората седмица на септември въпросът ми е луна парка ще работи ли както и аквапарка?
С деца на 5 и 9г сме.
Луна паркът си заминава в началото на септември обикновено. Има вероятност да се разминете. За аквапарка не знам.

# 206
  • В.Търново
Една година бяхме на Приморско за 2 нощувки от 11 до 13 септември и луна парка вече не работеше, в Приморско цареше пустош. Почти не работеха заведенията и хранителните магазини. Все едно бомба беше паднала. Това преди пандемията беше. Значи към 2018г. Сега може да са издърпали малко датите.

# 207
Ами аз началото на септември ще ходя и цените хич не са паднали толкова, места няма май много или поне аз така уцелих, та...щом има хора-работят нещата
Била съм и друга година така септември началото , за аквапарка не знам , защото не го посещаваме, но всичко друго си работеше и сякаш беше пик сезона, гъмжило от народ направо се бутахме в центъра и не можехме да се разминем. Не знам сега как ще бъде, ама се надявам да работят заведения, а за децата имаше атракции.

# 208
  • В.Търново
Да, началото на септември работят, но след 10 затваряха. Сега може да е друго. Ще разказвате.

# 209
Обикновено до 6 септември е фул. После опустява.

Общи условия

Активация на акаунт