Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 18 636
  • 257
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Заради плажните ивици, заради които ходим повечето.

# 226
  • София
Leo, интересно - защо си в групата за Приморско, след като видимо нямаш симпатии към него?

# 227
Leo, интересно - защо си в групата за Приморско, след като видимо нямаш симпатии към него?

Изгрева на Северния плаж. Smiley
За да се навия да посетя плаж или населено място по Черноморието, където не съм ходил, ще са необходими много солидни доводи. Затова попитах.

# 228
  • В.Търново
В Приморско не се посещава само този пропаднал Приморско дел Сол. Например хотел белведере, той си е доста на по-сериозно ниво. Има и много семейни хотели с висок рейтинг. И на мен ми е интересно кой и защо е препоръчал този хотел.
Може би хора, които нямат високи критерии за ол инклузив или хора, които никога преди това не са били на ол инклузив в България.

# 229
И аз това се питам. Тази година мислех да пропусна там, но..няма начин да не си видя градчето.
На мен ми е добре там, почивам си хубаво, разхождам се, на други места също , ама в Приморско ми харесват улиците, градинките, местата за сядане и гледане на морето, духа на градчето, равните улици и широки, крайбрежната, центъра, всичко ми харесва, многото заведения , магазинчета, всичко си има на всяка крачка. За плажовете е ясно. Дори на Албена , дето толкова плитко уж , толкова не знам какво си било морето, еми северният плаж (който уж е по-неравен за повечето) е в пъти по-добър за деца, а южният си е направо езеро за мен плитко.
Само дето времето нещо се е поразвалило, морето от две седмици гледам по камерите е бурно, аз съм винаги на северния плаж с хотел (южният веднъж в почивката го удостоявам за ден да го отбележа за присъствие), та..дано времето се оправи и хора надявам се ще има по-малко, вече е край на сезона.

# 230
Не мога да допълня предишнитения си пост , а някой не е писал. Снощи от 21.30 имаше концерт в центъра на Тончо Токмакчиев и Воденичаров.  Хубаво беше. Довечера ще е Стенли, а утре ще пеят Сигнал. Времето е хубаво,  водата супер-чиста и топла. Църквата е обновено. Цените са същите почти. Кръгла пица 4 лв, бисквитена торта 6 лв, готвени от 7 до 12лв. Вчера дойдохме.
Поздрави от прекрасното Приморско

Това е програмата

Преди концерта Тончо прави проба.
църквата, пак има паркинг до нея, но покрит и пак платен
изгрева тази сутрин
изглед от хотела

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 07:48 от Папунка

# 231
  • Сф
По празниците около 6 ти септември винаги се изсипват хора точно в Китен и Приморско. По мои наблюдения. Да видим тази година.

# 232
Все не стигам до темата, но ето, че дойде и този момент. Първата седмица на август бяхме в Приморско. Бяхме отседнали в хотел Корал - малък семеен хотел близо до центъра, ако не сте с кола е добра опция, иначе имат опция за най-много 3 коли паркирани в двора, но на близо има платен паркинг. Гостите на хотела ползват 10% намаление в Киви градина. Близко е до южния плаж, който на нас ни хареса повече. Съвсем близо е и до центъра, но достатъчно далеч да не се чува шума. Приемат и кучета.
Като храна ни хареса Тумбака, посетихме го веднъж за вечеря и веднъж за обяд, на обяд беше малко по-тромаво обслужването. Също ни допадна и ресторант Пловдив и ресторант Амиго. За Амиго обаче има опашки за вечеря, иначе порциите са прилични и момчетата сервитьори са усмихнати. Бирария Хладното би била добра опция за който обича риба и морски дарове, но ако искате нещо друго - там няма.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 12:55 от DreamingOfSummer

# 233
Стенли концерт пред общината. Много настроение, супер е. Пълно е, хората танцуват,  много са, хубаво е. Пее някои песни на Тангра и нови свои.Утре е Сигнал, ако има хора в Приморско да знаят. Сега пее Богатство песента. Не знам клип да ви пусна, много настроение.

# 234
Ние като бяхме, бяха БТР и също беше пълно с народ.

# 235
Стенли концерт пред общината. Много настроение, супер е. Пълно е, хората танцуват,  много са, хубаво е. Пее някои песни на Тангра и нови свои.Утре е Сигнал, ако има хора в Приморско да знаят. Сега пее Богатство песента. Не знам клип да ви пусна, много настроение.

В кой хотел сте отседнали, защото виждам, че е близо до плажа?

# 236
Пловдив е хотела, до северния плаж

# 237
За първи път сме в Приморско, мисля да е и за последен. Не е моят тип почивка, някак самият град не ми хареса. И това цялото комбинирано с ятата комари... То да те е страх да излезеш от квартирата егати.
Плажът е хубав и спокоен - южният, в най-южната част. Почти няма хора в момента. Свободна зона колкото искаш.
Та така - Приморско не ме грабна.

# 238
Нямаше комари ние като бяхме, със сигурност не и на ята. Да не сте близо до реката?

# 239
  • Пазарджик
Днес се върнахме и при нас комари нямаше.До 23ч сме били навън и не съм видяла и един.

Общи условия

Активация на акаунт