Приморско 2025 г., лято и море такова, каквото искаме

• 18 613
  • 257
  •   1
Отговори
# 240
Комари няма, но днес обикалях за подаръци около градинката-пазарчето над пристанището и за 5 минути ме изядоха направо. По нагоре в центъра ни един, на Северният абсурд комар да видиш. Стаята цяла нощ е отворена на лампа, климатик не пускам и нямам една пъпка, ама там дето бях и то вътре в магазин поне 10 ухапвания имам и излезнах.
Днес Сигнал имаше концерт до общината и то без комари. Това са 100 метра сигурно от мястото на магазина  но...
Беше хубаво, пяхме, танцуваха хора...

# 241
  • Sofia
Ние сме от вчера и вече всеки е с ухапване,  хем се пръскахме. Вътре в банята имаше два. На мен ми е крайно неприятно да се боря с комари и все да се чеша. Иначе Приморско си го харесваме.  За 11 та година сме тук. Само дето много тумби вече има.

# 242
За първи път сме в Приморско, мисля да е и за последен. Не е моят тип почивка, някак самият град не ми хареса. И това цялото комбинирано с ятата комари... То да те е страх да излезеш от квартирата егати.
Плажът е хубав и спокоен - южният, в най-южната част. Почти няма хора в момента. Свободна зона колкото искаш.
Та така - Приморско не ме грабна.
Ами как да те грабне, като в Приморско има два големи плажа и нищо повече. А от двата плажа сте избрали по-калпавия. Тава е третостепенна черноморска дестинация, все пак.

# 243
Това сигурно е към ММЦ , както е писала съфорумката по-нагоре, щом в южната част и свободна зона на южния. Не знам за там, но на Северния и началото там на крайбрежната хотелите и по- нагоре сигурно няма ни един комар. Вече 4 дни съм тук. Днес водата беше тепсия, чиста, плуват рибки, слънцето се отразява в дъното. Флагът за пръв път зелен. Хубаво време,  водата топла.Има си хора по това време, всичко работи на макс. Съжалявам за комарите, ужасно е.
Това в 6 сутринта днес морето

# 244
  • Сф
Вие сте в периферията някъде явно. Към ммц или някакви блата. Една година и нас ни ядоха:) на ММЦ.
Leo, кои са първокласни и второкласни дестинаци? В Приморско и около него има прекрасни места и още много плажове, стига да си с кола. Или да се разходиш с влакче и или пеша примерно.

# 245
Здравейте има ли много хора в момента на Приморско

# 246
Няма толкова мургави.  Не и както пишат в Китен. Нито са на тумби. Да съм видяла 3 семейства отделно и с по 2 деца, възпитано се държат. Българите обаче някои така викат, мятат големи чаршафи да заемат места, всеки по един . Една млада мама крещеше по телефона на баба си, че всеки бил с по един чадър и носели 6, това било стандарт. На Северния свободната зона е добре, за другите места не знам. И по центъра не съм видяла тумба мургави. Снощи валя много силен дъжд.
Морето в момента

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 07:38 от Папунка

# 247
Leo, кои са първокласни и второкласни дестинаци?
1. Слънчев бряг (не слънчака)
2. Несебър-Юг и Поморие-Юг (квартала).
3. Приморско.
4 и нататък. Останалите.

# 248
Тази година бяхме и в Поморие. Приморско повече ни хареса, както обикновено и то по много причини, не само по-финия пясък.

# 249
  • В.Търново
На Слънчев бряг е само бетон. Не ми хареса. Там отидохме, заради хотела. Пак бих отишла, но заради някой приличен хотел. Добре, че Несебър е близо за разходки.

# 250
На Слънчев бряг е само бетон. Не ми хареса. Там отидохме, заради хотела. Пак бих отишла, но заради някой приличен хотел. Добре, че Несебър е близо за разходки.
Била си на слънчака. Слънчев бряг едва ли си го виждала...

# 251
Слънчев бряг или Слънчев ден имаш предвид?
Комари в центъра е пълно, дори и на север вече. Кошмарно е. Влакчето дао Китен работи още 10 лв. Лунапарка има нови неща. Времето и водата са супер. Много народ , всичко работи.  Снимах вчера към 16ч. Плажа и водата, но рибките не се виждат. Само комарите да ги няма, хората не искат към центъра да слизат.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 14:11 от Папунка

# 252
  • В.Търново
Лео, според теб кое е Сънчака, кое Слънчев бряг. Слънчев бряг съм го виждала като дете преди 35 години. Тогава беше много хубаво. За мен сега всичко е бетон.

# 253
Комари в центъра е пълно, дори и на север вече. Кошмарно е.
Нормално е. Вятъра утихна и вече няма какво да ги спре да прелетят от Дяволското блато до града.

# 254
Ако има някой в момента на Приморско и желае да посети Вълчан войвода механата , утре ще пее Милко Калайджиев с предварителна резервация.

Общи условия

Активация на акаунт