Стесняване на яке с 1 размер, възможно?

• 600
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, имам нужна от експертен съвет. Нямам шивашко ателие наблизо, и преди да тръгна да обикалям, реших да попитам тук. Купих си едно яке, което дебна и много искам от доста време, уви имаше само размер L, а аз нося М. Имах надежда, че няма да е много по-голямо, случвало ми се е. Уви, голямо си е. Въпросът ми е, има ли шанс ръкавите и отстрани да се постесни, дължината ми е ок. Или да го връщам докато е време? Сърдечно благодаря!

# 1
  • София
Може, но е много работа, може и над 50 лв да ви вземат, ако някой се съгласи да го направи.

# 2
Ако имате възможност за смяна или връщане, аз не бих си причинила ангажирането със ателие и т.н. Както писаха горе, това ще изисква и допълнителни пари

# 3
За можене, може, но ти трябва наистина добър шивач. Но, накрая може да не си доволна, а ще дадеш и още пари за поправка. Аз също бих го върнала.

# 4
Ателиетата, които знам аз ще ти вземат за стесняването и скъсяването на ръкавите доста солидна сума. Това е много работа ! Връщай го, ако питаш мен, или се подготви за сериозна инвестиция.

# 5
Освен сумата, много е възможно да развалят кройката и да не ви стои добре. Аз бих го върнала

Общи условия

Активация на акаунт