Искам да си дам почивка

• 2 430
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Оня от тройката ще го прибере,не го мисли. Да заминава.
+1
Не помня къде го чух, но съм напълно съгласна с твърдението - би мъже няма, всичките са латентни гейове.

# 16
  • Банско
Щом е толкова разкрепостен а ти не си, не е добра идея да си седите заедно. Извратените хора, независимо как извратени, си остават цял живот такива, че и стават по-зле.

# 17
  • София
Вижте ако имате дете дали тия други мъже няма да се включат в ротацията по гледането на бебето. Може да добавите и жена, която готви добре и обича да чисти.

# 18
  • София
Обидно тъпа пързалка.

# 19
  • Somewhere far away
Нищо не се разбира. Признал си всичко - какво си е признал?  "доста модерен" - какво означава това? Това да си гей не е модерно, такива хора винаги е имало, просто в миналото се е криело. Това дали си гей или би не  е някаква мода, нито пък е повод за упреци и присмех и грубо отношение.

# 20
Как ще го гоните, дайте му месец-два-година най-малко, то зима, после пролет, лятото пък много горещо, като куче ли да го изхвърлите вън на жегата...

# 21
Не знам защо, но зачестяват гнусно- сексуалните пързалки.

# 22
Не знам защо, но зачестяват гнусно- сексуалните пързалки.

Събират точки хората Simple Smile

# 23
Не приключи ми вече първото предизвикателство?

# 24
  • София
Приключи.
И преди лоялната програма имаше пързалки.

# 25
Няма нужда от излишни угризения. Няма да го гониш като куче. Просто ще го пуснеш да отлети на свобода. Понякога подобни индивиди, колкото и да е странно за нас, прекрасно се справят пуснати сред дивата природа, докато си мислим, че няма да оцелеят в джунглата на живота.

# 26
Но си помислих дали пък не е твърде сурово посред зима да го гоня като куче

Не знам къде я видя тази зима, може би в душата ти, или в консерватизма, заседнал в ледената епоха.
Отделно хората, които гонят кучета, и употребяват това нелепо сравнение, са толкова дъно, че си заслужават всички несгоди, причинени от други хора.

Погледнах календара, не е петък.

Общи условия

Активация на акаунт