ЯНУАРЧЕТА-душички втори месец месец минаха почти всички !!!

• 11 244
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добито, Честито да ти е! Здраве и любов до края на дните ти след около 136 години!
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

...и по-здрави шевове!  Mr. Green

# 106
Rali, ако имате възможност елате във Варна. Това е сайта на д-р Райков, ортопед, връща се на 20.март. Платен прием, но казват, че е много добър.
http://www.raikov.dir.bg/bg/main.html
Вас преглеждаха ли ви? Лекар ли предписа гащичките или за всеки случай искаш да ги слагаш?

Доби, честит Рожден ден, любов, щастие и късмет!!!    bouquet

# 107
  • София
Dobito, свате, честити рожден ден! Много любов, здраве и все така красива снахата!  Heart Eyes
Хора изперках, вижре какви заглавия за теми съм измислила в 8 сутринта:

"ЯНУАРЧЕТО се смее, майка му по МОЛ-ове пари пилее!" Crazy
"Мама пие вино и кафета, ЯНУАРЧЕТАТА  на диета!"
""Януари 2007 - Вино и бира в големи количества, на мама кърмата много обичам я!"
Отивам да се срамувам.  Embarassed

# 108
Честит рожден ден, dobito!Да си жива и здрава,много обичана и щастлива майка!
Klemy, идеите за теми са страхотни!Наистина утрото е по-мъдро от вечерта...виж само как си се сетила.

# 109
  • София
Dobito, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!    bouquet  bouquet  bouquet

# 110
  • София; Дружбето
Честит рожден ден dobito!

# 111
  • Willebroek, Belgium
моми4ета Hug
благодаря ви много за поздравите Heart Eyes
ето ви една виртуална по4ерпка  party023 beer3 cook
малко е скромна ама съм на диетка Mr. Green

# 112
Един въпрос: Ваште бебоци опитват ли се да си набутат цялата ръка в устата? Почвам да имам чувството, че нарочно си плюе биберона, за да си лапне юмрука Mr. Green и това е от два - три дена.
Даже като й дам бибата успява да си навре пръстчетата под/над нея - гледаш и биба и пръсти в устата  Laughing

Абсолютно същата работа сме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Същото  Mr. Green

# 113
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДОБИ! newsm51 newsm51 newsm51

# 114
Аз пък се сетих това :  "Тати гони мама из леглота,ЯНУАРЧЕТО кротува си горкото !"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДОБИ   bouquet  bouquet  bouquet

# 115
ДОБИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.
ДА БЪДЕШ МНОГО ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА  newsm51

За пентаксима - никакви странични реакции. Спахме си като къпани, температура - не, апетит - голям, зачервено и подуто - не.
Мама е доволна  smile3521

# 116
Доби, честит рожден ден - жива и здрава да си, много късмет, щастие и любов, винаги да се чувстваш млада и обичана! [/color] bouquet

# 117
Аз пък се сетих това :  "Тати гони мама из леглота,ЯНУАРЧЕТО кротува си горкото !"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm62 newsm62 newsm62Браво бе МИМИ-81!
    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДОБИ ,любов ,здраве и късмет! txtloves newsm44 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 118
  • София
Леле, какво е това затишие днес?
Аз най-накрая се предадох и купих прах за пране и омекотител Сано.  Laughing На омекотителя , доколкото мога да разчета на гръцки / ooooh!/ пише да се слага 1 капачка - 100мл. Ама така много мирише бе, пуснала съм двойно изплакване и пак ще се натровя. Много готино мирише, ама все пак не мисля, че за бебо е добре така. Вие колко слагате?

# 119
Рали, нямаше странични ефекти, не вдигна температура и мястото не се зачеври. Дори през нощта спа непробудно ( за разлика от мен-само ходих да и пипам челцето за температура и да я надблюдавам дали всичко е ОК ) Доктора каза ако все пак мястото се зачерви, компреса да е само със студена вода.
Много яки заглавия сте измислили.  Mr. Green
Клеми, аз не слагам омекотител, пера с Персил сенситив и плакна 2 пъти, така дрехите стават по мекички. Акушерката тук ме посъветва до 6 м  да не изпозвам, заради  риск от алергия. Пък и обичам като гушкам Софи да ми мирише на бебче, а не на омекотител.
Добито, честит рожден ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт