ЯНУАРЧЕТА-душички втори месец месец минаха почти всички !!!

• 11 243
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
Леле, какво е това затишие днес?
Аз най-накрая се предадох и купих прах за пране и омекотител Сано.  Laughing На омекотителя , доколкото мога да разчета на гръцки / ooooh!/ пише да се слага 1 капачка - 100мл. Ама така много мирише бе, пуснала съм двойно изплакване и пак ще се натровя. Много готино мирише, ама все пак не мисля, че за бебо е добре така. Вие колко слагате?
  Аз слагам 1/3 капачка.Задължително допълнително иплакване.Харесва ми мириса на този омекотител  и тази доза  е достатъчна,според мен.

# 121
Затишие, да, ние сега се връщаме от разходка. Морската градина гъмжи от бебета. От всяка кола се сваля количка и бебе 1stroller
Омекотител не слагам, даже напоследък ме смогвам да изгладя дрешките и така му гу обличам.

# 122
  • София; Дружбето
Аз ползвам семана и пера с теобейби. Не гладя,щото ме мързи Blush

# 123
  • София
Не слагам омекотител.
Аз пера със Сано от скоро, преди перях с Тео бебе, ама заради обривите сменях и с Персил сенситив, за да избера най-подходящия. Не открих зависимост между пъпките и праховете, ама Саното най ми допадна.
Задължително гладя  Rolling Eyes

# 124
 Аз не гладя. no

# 125
Знаете ли какво прави моя Бебок?Почти постоянно си търка нослето с ръчички.А ,когато го слагам на страни,започва все едно да се заравя с носленцето във възглавницата.
   Не го разбирам защо прави така!Сополчета може да се каже,че няма.
   Вашите изпълняват ли нещо подобно?

# 126
Според мен иска да се гушка или търси да суче, от сукателния рефлекс е сигурно, така мисля.

Ето темата за Средностатистическата форумка - ССФ. Като беше актуална много се смях, бях в отпуск и активно участвах. Ако имате време прочетета я  Joy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74340.0

# 127
  • София; Дружбето
Мойта така се бие по лицето, че не мога да разбера нослето ли иска да си почеше или да си извади окото Crazy Ние сме във фазата, дето се опитва да налапа бибата и ръцете на едно.

# 128
От нашата ваксина реакцията беше - доста рев вечерта, не вдигна температура, обаче й дадох Панадол и се успокои. Мястото се поду и е леко синьо - било нормално  Rolling Eyes Светле, ваксината не сме я купували, сложихме тази, която се полага по Здравната каса - незнам как се казва точно  Embarassed

Аз открих едни друг бебешки прах, дето се влюбих в него - казва се РОСА Бебе - мирише страхотно. Точно този същия аромат от този прах ми се е запечатал в главата от времето, като се роди брат ми, а и изпира доста по-добре от Тео Бебе. Гладя задължително бодитата, ако не ме домързи и другите дрешки.

ejkajujka - Ева прави така като е гладна  Peace А също и си бърка в очите  напоследък Crazy

# 129
Клеми от омекотителя на Сано слагам по 1/2 капачка без допълнително изплакване, аз ползвам белия.
Гладя всичко до последното чорапче, но това е от мания тъй като и нашите дрехи така се гладят.

Ние днес бяхме на разходка в центъра, беше фраш с народ и откачихме, но поне за беба малко въздух и за мама малко свят, че тази седмица не сме мърдали от квартала.

# 130
Да ви се похваля, че днес спретнахме една мини среща в Банско - Stiliana, Magnoliamm и Ivonska. Много добре си изкарахме. Еее, стига с тези срещи само в София?!

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 13:15 от Flowerlina

# 131
Ох,днес капнах от разходки-до 18ч. не съм се спряла,обходих почти целия град и сега съм капнала  Sick

Аз редувам Ариел и Персил и задължително гладя всичко.Като свършат и аз ще се предам и ще пробвам Сано Максима.

# 132
    Здравейте януарски майчета Simple Smile

Чета ви от доста време, но чак сега реших да ви пиша. newsm53
Аз съм една от февруарските майчета, но малката Янислава вместо да се роди на 18.02.2007г. се роди на 08.01.2007г.
Месец и повече лежахме в неонатологията, но сега да чукна на дърво сме добре.
Ще се радвам ако ме приемете и мен да споделяме опит заедно.
Лека и спокойна вечер на всички, най - вече на бебоците да спинкат спокойно. newsm51

P.S.Бебоците ви са супер много са сладки пу - пу да не са им уроки.  newsm03   

# 133
  • ville de Quebec
Klemy , отдавна се каня да те питам, какво стана с опитите за махане на пампито? Успяхте ли?
Моята щерка върна нощния памперс и това съм почти убедена, че е заради бебето. Много го имитира и по случая, за някои неща се върнахме няколко месеца назад.....  Confused

# 134
   О!Имаме нова Януарка!
   Добре си дошла galq86! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт