ЯНУАРЧЕТА-душички втори месец месец минаха почти всички !!!

• 11 219
  • 272
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Здравейте, майчета  bye Анджи, благодаря ти за линка   bouquet Мопи, благодаря и на теб за бързия отговор  Hug Засега ще изчакам да чуя второто мнение на специалист в Русе и след това ще реша дали ще ходим да ни гледат на ехограф някъде. Аз още отначало пера с Тео бебе и съм много доволна  Peace Гладя всички дрешки  1ironing, но честно казано го правя повече по чисто естетически причини, а не толкова за дезинфекция. Моята госпожица също като че ли си почесва носа, окато се опитва да си вкара ръцете в устата  Joy Сега имаме нова тревога  Cry От тази сутрин й сълзи само лявото оче и е много неспокойна  #Puppy dog Моля, споделете вие имате ли подобен проблем с очетата, на какво може да се дължи и как го решавате?
Добре дошла при нас, Галя86  newsm51

# 136
УФ, най накрая и аз да се добера до компютъра.Вчера с Крис ходихме на консултация Grinning наддал е 1.400 и вече е 5.300кг. и е порастнал 4 см. и вече е 57см.Мама е много щастлива Grinning.Док ни даде направление за ортопед и каза на всяка цена да отидем при Драганов във Военна болница /къде беше??? че нещо не мога да затопля Sad/ Аз ползвам някакъв италиански прах в момента,но като ни свърши съм си приготвила SANO.Иначе гладя всичко от гледна точка на дезинфекция.Ооооо и сега имам цял куп за гладене,имали желаещи да ги изгладят??? Embarassed Embarassed Embarassed
П.П.- за добито :
 Ей,Мацки, какво ще кажете за януарска среща през седмицата на НДК???

# 137
  • София/Варна
rali_m, дребния  докато го къпехме му влезе гелче в очето. От това се получи сълзене с обилно секретиране. Педито ми препоръча да правя промивки с дестилирана или преварена водичка. Ето как става тая работа - с чист капкомер се капва вода в оченцето, така че да се изпълни изцяло с течност. След това с меко памучно тампонче се притискат много леко клепачите от външния към вътрешния ъгъл на очето. Така течността от очето излиза (не знам дали го обясних много добре). В началото правех промивката на почти всяка смяна на памперсите, защото Оги имаше много гурли, но за 2-3 дни намалих до 2-3 пъти дневно. Сега првя промивка веднъж на 2-3 дни колкото за мое успокоение.

Аз също гладя от чисто естетическа гледна точка. А иначе в училището за бременни Ели беше споменала, че гладенето с цел дезинфекция си е преливане от пусто в празно - гладиш за да дезинфектираш и след това вкарваш дрешките в скрина, където средата пак не е стерилна Simple Smile.

dessichka, времето тази седмица се очертава да е лошо след понеделник, затова май е по-добре да се направи среща на закрито.

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 00:07 от KayRenn

# 138
Десичка, ти ли направи снимките от 8-ми Март в рамки, ако да направи и нашата с Вики. Heart Eyes Благодаря предварително!  bouquet Ако не си ти който е да се обади.

# 139
  • София; Дружбето
Десичка Военната е до пирогов ако се сещаш. ето http://bgmaps.com/map.asp?sid=9b12e8e3b5c91c22f887b81b3d39a0b9&a … ame=&oType=57
Военно медицинска академия

# 140
  • Русе
Благодаря, Кайрен   bouquet В момента очето на Дени не секретира толкова обилно, затова ще изчакам, преди да започна да й правя промивки, ако нещата отново се влошат ще опитам.

# 141
  • София
Благодаря за отговорите, сега пуснах една пералня с 1/2 капачка, с дрехи на каката, да пробвам дали пак ще е силно. Аз до сега перях с Бебе Флекс, а когато не съм го намирала Тео бебе. От 2 месеца реших да мина на Персил Сензитив, уж с идеята, че като е по-скъп, вероятно е по-изчистен от вредни съставки. Да чукна на дърво, от нито един препарат не съм забелязала обрив или зачервяване, но от 10 дни малкия ми кашля по 2-3 пъти на ден с една суха кашлица и си помислих, че може да прави алергия към нещо. Rolling Eyes И за това реших да пера малко със Сано-то, да видя дали ще спре да кашля. Със сигурност не е болен, няма хрема, гърлото му не е зачервено. Като се сетя слагам съд с вода на парното, но може би все пак е от сухия въздух. Защото една вечер бяхме забравили вратата на терасата открехната и след това през деня нито веднъж не се закашля, та може и да си въобразявам, че прави алергия.  Confused С тази пневмония на 21 дневно бебе явно съм се попритеснила повечко, с Никол бях най-спокойн ата майка на света, за нищо не съм се притеснявала, а сега все си измислям нещо да се притеснявам за Дани.
dalala,и аз все ще пиоша за памперсите - до никъде сме. Първите дни тръгна много добре, казваше си и имахме за цял ден по 3-4 намокрени гащи, сядаше с желание на гърнето, купихме и весела седалка за нашата тоалетна и много се радваше, че пишка като мама. Обаче в яслата  #Cussing out не им се заниамва и не я подканват за гърне. Ако сама си кажела - тогава. И се чудели как не си казвала понякога. Ами тя сега се учи, ако не я подсетиш, докато играе забравя, че не е с памперс. Или другия номер е да и сложат памперса и така да я оставят. И постигнатото вкъщи за 3 дни ясла го ликвидираха и дори отказа да сяда на гърне. Оставих я 1 седмица с памперс, с идеята после пак да го сваля, ама не иска. И съм решила сега 1 месец да не я тормозя. Тя от време на време иска да идва да пишкаме " с мама пишкам"  Laughing. Надявам се да се поуспокои малко за 1 месец и пак да пробваме, не е толкова голяма, че да се притеснявам,мисля че до лятото ще сме се справили. Да не говорим, че съм решила от 1 април да и взема и бибата /само вечер я иска/, та не искам да е всичко по едно и също време.

# 142
Рали, като спомена за ортопедичните гащички та се сетих - майка ми ми каза, че навремето са й казали, че като порасна единия ми крак ще е по-къс от другия  Crazy Crazy Crazy и че трябва да нося такива гащички. Незнам как са изглеждали преди време, обаче тя категорично е отказала. А пък сега като че ли краката ми са с еднаква дължина  Crazy Hug

Сега сериозно мили русенки - плуването за бебета, за което бях споменала е вид социална услуга, но повечето лични лекари и педиатри не са запознати с това (аз съм, защото майка ми работи в социалните). Необходимо е да се вземе направление от личния педиатър на детето и после се попълва някаква молба. Провеждат се в Майчин дом - онзи в Дружбите. Мисля, че се занимават по около 10-15 минутки с дете, има си рехабилитатор, който прави масажчета на малките. Досега има записани само 2-3 бебчета. Незнам кога ще започна да я водя нашата госпожичка, ако има някой желаещ - попитайте педиатрите си за направления и да ги водим - Рали - за Дени сигурно ще е от полза, а и за Андреа на Отмиана. Светле - айде и ти с нас  Hug

# 143
  • Русе
Здравейте!Ели казвай какво точно трябва да бъде или пише на направлението и да действаме.Има ли точна възраст,че ние сега на 25 правим едва 2 месеца.Рали,и на нас само една вечер ни сълзя точно лявото оче и с малко памуче с отвара от лайка -2 търкания от вън на вътре и готово.Веднага се оправи.Може да се е напрашило леко

# 144
  • София
Добре ни е дошла новата януарка+януарче!!! Гале86,   bouquet

Банско не е и никога няма да бъде това, което беше...., но! Ето фактите:

Докладвам: запознахме се с Flowerlina, която си е баш Цветелина, ей!  Mr. Green + една кротка, мила госпожица, която свенливо не ни се представи... Спа!  Crossing Arms

МагнолияММ + домашните любимци: бебе, батко, тако и ... куче с прическа! Мъжо 'и Рик смело общуваше с наш'те мъже на български, не без помощта на Пиринско тъмно, а Алекс - по прякор "кроткия"  Mr. Green - събори един стлаж с вина върху себе си...  Sick Добре, че не беше от големите, та малкия сладур (и ние!) се размина само с уплаха...

Стиляна1 + обичайните заподозрени: бебе и татко. Свата нещо се опъва да дава Ая! Шош трябвало ловец да бъде, пък ще видим...  Shocked Освен аз, в името на детето, него да отстрелям, та да се обичат младите...  Stop
Стилянооооо, па'и се сестро да не ти каже некой ден, като поотраснат дечията: "Я вдигни главица, сърничке моя..."  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За другото се сещате... ядене, пиене... оня списък...  Mr. Green Тези три неща.

Клеми и Мими81: БРАВО БЕ! С тези заглавия все тук ще киснем. А аз тържествено ще зарежа клю-то!

# 145
Дидка (отмяна) - супер сте с възрастта, нека говоря пак с майка ми и ще пиша допълнително, че аз съм вечно недоразбрала или забравила нещо  bouquet

Гале мерси за инфото за осигуряването  Hug

Ивонска - всеки път като те чета и имам чувството, че си невероятно позитивен човек  Hug Храна за душата са твоите постинги   bouquet

# 146
  • София
Ивонска - всеки път като те чета и имам чувството, че си невероятно позитивен човек  Hug Храна за душата са твоите постинги   bouquet

Embarassed Embarassed Embarassed Hug

... ама и аз понякога се сдухвам... Добре, че е рядко, а когато се случи - добре, че Вас Ви има...  Hug Иначе майчинството щеше да е едно самотно, лишено от разнообразие занимание... Да не забравяме и безплатните консултации + факта, че тук можем да правим най-достоверното проучване от типа "Къде сме ние?"  Mr. Green

# 147
  • София; Дружбето
Ели дзвер голЕем е, не я слушай ти к'во пише   newsm43

# 148
  • София
Ели дзвер голЕем е, не я слушай ти к'во пише   newsm43

Прибих та, ма!!!  bash bash bash bash bash bash bash bash bash

# 149
Не е чак такъв дзвер.Май малките са по-големи дзерове от Ивонска.

Общи условия

Активация на акаунт