ЯНУАРЧЕТА-душички втори месец месец минаха почти всички !!!

• 11 223
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
И мен ме боли шева точно при продължително ходене.

# 166
# 167
Ivonska, Стиляна, МагнолияММ, я кажете как чааветата понесоха пътуването и смяната на обстановката? През април има някакъв фото-конкурс на морето, та ми се появи еретичната мисъл да отидем и сега си успокоявам съвестта с вас.  Whistling

Tsveta, от къде купи на Миша розовото гащеризонче, много ми харесва?

# 168
  • София
Ivonska, Стиляна, МагнолияММ, я кажете как чааветата понесоха пътуването и смяната на обстановката? През април има някакъв фото-конкурс на морето, та ми се появи еретичната мисъл да отидем и сега си успокоявам съвестта с вас.  Whistling

Нииииииищо им нема... Спокойно

# 169
Направо ви завиждам благородно за Банско. Аз ако тръгна нанякъде с малката ще има да се чудя къде ще я окъпя, дали ще спи, какъв багаж да взема...и накрая ще се откажа от пътуването  Tired Sick Трява да взема пример от вас!  bowuu

# 170
Под душа в банята ще я окъпеш, а може и само с миене на дупе да минете. Simple Smile
Докато пътувахте правихте ли почивки или бебетат проспаха разстоянието и не сте спирали? Имам намерения да пътувам, но в едната посока са около 7 часа с кола и се минава прз проходи с много завои (до Смолян и малко по-нататък) и не знам как ще се отрази на малкия. Батко му се скъсваше да повръща още от бебе по тези завои.

# 171
DaVinci, Аксиния спа като ангелче през цялото време. Само леко се поразбуди в ресторанта като видя Ивонска Crazy hahaha hahaha hahaha
Недей се кахъри, ами започвай с организацията Peace
Нинче, какви са тия котьовци рано сутрин бе пиле?

# 172
Добре дошли на скиорките! Hug Малко ме е яд, че и не дойдохме с вас. Crossing Arms

Ние мислим за първа пролет да отскочим до морето, само времето ме притеснява, че го дават дъждовно.

# 173
  • София; Дружбето
Tsveta, от къде купи на Миша розовото гащеризонче, много ми харесва?
Нямам никакви спомени, аз нали почнах да пазарувам от 3-я месец Crazy

# 174
По морето е студено през пролетта, много е ветровито. Що не дойдете през лятото Simple Smile

# 175
  • София
Момичета, днес няма ли да се разхождаме някъде заедно? Такова хубаво време ще бъде? Аре, молА ви се, да не пропускаме, че аз яко се бях сдухала тия дни и имам нужда от позитивна доза енергия!  newsm17

smile3532

# 176
Анджелина и лятото ще дойдем, няма да пропуснем. Наши приятели се организират и искаме да отидем с тях, ама ако не става за разходки не знам какво ще го правя по цял ден детето.

# 177
моми4ета я кажете за тия ваксини 4е аз се здухах снощи не съм мигнала Crazy
Жива ли де е или умряла-даите си мнението,4е днес сме на ваксина Shocked

# 178
  • София
Аз Шош по Великден ще го мъкна на Велинград (живот и здраве) за 4 дни.  newsm48 Къпя го на 2 дни и бих се справила и без корито - живота трябва да е хубав и разнообразен, ей! Че минава бързо, нема време да се кахърим много...

Къде, ма Анджелино, след Смолян и кога??? Аз лятото ходя мн.често в Родопите - на 7-8 км над Мадан. И това лято мисля да е така, че в тая мърсотия в София не ми се седи по жегите.... При мъжо на Кърджали и за уикендите - горе! Ако някой идва натам - да звъни, ще правим форумски срещи. Стиляна и Магнолия казаха, че ще ми гостуват.

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 10:10 от ivonska

# 179
  • София
Днес в парка на Редута ще бъдем аз, Лила, Free Soul и Деметра. Който иска - да се примъква смело. Отиваме към 11 часа.

Общи условия

Активация на акаунт