Имаме си втора тема-ние португалките !

• 18 198
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Ооо да и аз гледах и гласувах и се радвам,4е се класираха,а някой знае ли кога ще ги дават утре и на кой канал?4е ние утре правим 2г откакто се оженихме и ако излизаме може и да го пропусна.

# 241
Зоя по РТП1 от 20 4аса..
А ние на 14.05 правим 19 г от сватбата ooooh!

# 242
  • В голямото море...Живот
Здравейте.
Не съм гледала Евровизия,но се радвам,4е нашите са се класирали.Кога ще е в събота?
Меди,можете да видите замъка в Белем и Musteiro dos Jeronimos/пак в Белем/.Щом ще ходите до Кашкайш можете да преско4ите и до Синтра/не е дале4е/.Там са Паласио да Пена,Паласио Национал,Кастело дос Моурос,Конвенто.Мисля,4е това ви стига за 3 дни,даже не съм сигурна,4е ще ви стигнат да видите вси4ко.Като отидете в зоопарка си вземете сандви4и,защото 8 4аса няма да ви стигнат да я видите цялата.За хотел нищо не мога да кажа,но според мен нещо много скъпо също не е за предпо4итане.
Много празници през този май месец Party.Зой4е,Светле...да ви поздравя от сега,за да не ви забравя после.Бъдете щастливи и не оставяйте огън4ето да загасне.  bouquet
Сега да ви се опла4а.Снаха ми днес е ходила на гинеколога за прегледа преди изписването.На докторката и замирисало неприятно и я пратила на ехограф....намерили забравена салфетка #Crazy ooooh!.Сега ще я режат #Cussing out #2gunfire.И после след изписването ще ги съдим Naughty.
Меди,на нея и е второ раждане.Така ме стресна с тия истории за преципитираното раждане.Добре наистина,4е вси4ко е било в ред.Аз си имах 10см разкритие в продължение на 1 4ас и на него не му се излизаше,та с контракциите трябваше и аз да напъвам.Та знам ли какво то4но е било Wink.
Стискайте палци за снаха ми Praynig,дано се оправи бързо.

# 243
Малеее за сетен път се убеждавам в немърливоста на тука6ните медикус.. Praynig PraynigДано да мине вси4ко нормално.
Не знам дали 4ухте ...доста се изговори за едно украинско семейство....как детенцето по4ива 6 4аса след раждането с форцепс,и на 2 аутопсия по настояване на родителите... се оказва 4е не може да се направи ни6то за6тото липсват органите на бебето #Cussing out #2gunfire #2gunfire
Направо последните дни....из4езване на Маделине....това с украинците....какво ли о6те 6те излезне.......

# 244
  • Belgium - BG
Medi - хотела се казва Fenix и е на Praca Marques do Pombal, двойна стая за една но6 е 100 Евро. Мьжа ми го намери, той дьрже6е да сме в центьра  - ина4е нямам идея дали парите са много за6тото тук при нас за 4 звезди хотел даже е евтино. Но аз сьм на принципа 4е 3 дни по4ивка си трябва и малко глезене Laughing

Заминаваме в неделя, супер сьм изнервена за6тото гледам 4е времето на север се разваля, и не знам какви дрехи да взимам - особено за малката която е о6те с те4а6т нос. Кажете ако сте 4ували някакви по-дьлгосро4ни прогнози за времето.

# 245
Мале Доре стискам палци за снаха ти,ина4е като и гледах корема на снимките,доста малък ми се видя за близнаци,моя беше къде къде по голям.
Светле спри моля ти се да ги разправяш тия 4удесии,4е направо ми призля.Аз съм доволна от лекарите и обслужването горе долу,не мога да се опла4а.
Яна приятна по4ивка ти желая Peace

# 246
  • В голямото море...Живот
Зой4е,снимката на снаха ми е 2/3 месеца преди да роди Simple Smile,нямаш идея как изглеждаше преди да трагне за родилното #Crazy
Яна,да се обадите да се видим,аз съм в/до/ Лисабон Naughty,ще ти пусна номера ми на ли4ни.

# 247
  • Стара Загора
Доре, надявам се снаха ти да е добре Praynig .Съдете ги онези Peace
И ние гласувахме на Евровизия, а за финала сестра ми е купила карта за 9 евро и смята да я ползва цялата да гласува.Голям кеф ми стана, като казаха България newsm44

# 248
Новаа времето може от тук да провери6
http://noticias.sapo.pt/local
Избира6 града и...дават за 4 дена напред,но прогнозите са за хладно време

# 249
Ей това съм аз 3 седмици преди да родя #Crazy

# 250
  • Стара Загора
 Shocked Олеее, ти си огромна. Embarassed
Колко килограма си качила?
Ама май безпроблемно си свалила всичко после.Сега изглеждаш добре!

# 251
Shocked Олеее, ти си огромна. Embarassed
Колко килограма си качила?
Ама май безпроблемно си свалила всичко после.Сега изглеждаш добре!

21кг бях ка4ила Embarassed и ощесъм с 3кг отгоре.

# 252
  • Стара Загора
3 отгоре, ама не ти личат Peace .Изглеждаш доста добре.А 21 кг. по принцип не са ли много?Колко е "нормално" да се качва по време на бременност?
Доре-благодаря за снимките!  bouquet

# 253
Аз ка4их 12кг и след изписването на 10 ден си бях в нормите Rolling Eyes а на 2м и половина запо4нах с тренировките.Родих с секцио........
Дани има жени дето ка4ват по 30кг .....така 4е за всеки разли4но.......

# 254

Браво моми4ета има раздвижване!
Светле ,мерси за страни4ката ,даже има запис на карнавала във Фигейра да Фош,пуснах го на мъжа ми.Браво на теб,не всеки можеда се похвали с бързо влизане в кила и форма,но все пак си спортитка нормално е.
От португалските лекари не мога да се опла4а,даже напротив благодарна съм от сърце! newsm51А това за бебето иза Маделин е ужасно,просто нямам думи.
Доре,дано вси4ко със снаха ти е наред,как ще я режат,операция ли имаш предвид,това е гадно извадиха ги без операция,спестиха и я,а сега ще и го при4инят и това,кошмар,тук  е нещо оби4айно да забравят по нещи4ко вътре #Cussing out #Cussing outСтискам палци жената да има късмет newsm17,децата са бонбон4ета newsm06.Благодаря ти много за идеите,за зоо-то знам,4е е едно от най-големите в Европа,май 2то по големина.Манастира на Жеронимо съм го виждала ,но само отвън.
Новаа,мерси за инфото ще го погледна,цената не е висока за Лисабон,особено за 4 везди,дано времето ви е хубаво sun sun photo и да изкарате една хубава по4ивка,после ще разкажеш и ще дадеш е идеи за гледане в Лисабон,дано и София се оправи,вземи и връхни дрешки там винаги духа,и сутрин и ве4ер не може без дълъг ръкав и панталон.
Дани,нормално е да се ка4ат 12-14кг,това е идеалното,но....малко сатези късметлиики,аз също ка4их 20кгот 50 станах 70 и това за мен беше адски много,след 5месеца без диети бях 55,а на 9ия месец бях то4но,колкото и както преди да забременея,така 4е споко.
Зой4е,4естита годишнина в аванс married,желая ви много щастие 1dating и лиубов и нестихваща страст  luvbedоще пове4е  Дани спи в друга стая Heart EyesАйде лека нощ от мен 1countingsheep

Общи условия

Активация на акаунт