Имаме си втора тема-ние португалките !

• 18 193
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
  • В голямото море...Живот
Здравейте.
Снаха ми е добре,не било салфетка а 4аст от плацентата,не я рязаха а я кЮртираха.Така,4е вси4ко е ОК.Утре ще я изписват.
Като сте тръгнали да казвате,да си кажа и аз....ка4их 23кг,веднага след раждането свалих 15,после още малко и докато стигна 57 се борих пове4е от 1,5г.
Лек уикенд.
Целувки.

# 256
Меди,забравих да питам...защо корема и е още много подут?Кога ще спадне?Вярно е,4е са 2,но аз нямам спомен за такива неща newsm78

# 257
  • Стара Загора
Гласувахме отново, а сестра ми няма да ви казвам колко пари е изхарчила в звънене Laughing
Поне останахме в челната петица (ние сме пети).Радвам се, това също е голямо постижение.
Браво!
 Hug

# 258

Здравейте!
Доре,радвам се за снаха ти ,4е й се размина,това е пропуск на този,който е огледал плацентата след раждането,но както и да е,нали вси4ко е ок.Нормално е да не й спадне корема веднага,разли4но е при всеки,но е вярно,4е 9месеца коремът расте и после 9месеца се прибира,не казвам,4е ще е 9,но не е изклиу4ено.Аз 5месеца си имах корем4е,при секцио се свива матката по-бавно,а и нали не може да правиш упражнения,там останаха до последно килограми в пове4е и из4езнаха последни на 9иа месец.Но това да й е проблема,освен това при близнаци разпъването на кожата е огромно и обикновено остава пове4е кожа,която за съжеление провисва,като се стопят мазнините,може да се оправи само с пластика на коремната стена,което се прави навсякъде дори и тук и не е скъпо в държавната пласти4на хирургия.
Светле,4естита годишнина и на вас,желая ви още толкова години заедно,но двойно по-щастливи!
  loveuuu Wine Glass  party023  loveuuuЗои,как мина ваща годишнина,имаше ли приятни изненади? newsm12Романти4ни ли са португалските мъже?Нашенските не са и особено моят  Weary

# 259
Меди благодаря за пожеланията.
А за романтиката...... Thinkingи моя не е колкото ми се иска newsm78
6те празнуваме в семейна обстановка bowuu

# 260
  • Стара Загора
Аз понеже забравих дати Embarassed, честита годишнина на всички  bouquet
Доре, радвам се, че не са оперирали снахата и че и се е разминало.Нали щеше да ми пишеш кога си свободна?Аз си чакам Mr. Green

# 261
Мерси на вси4ки,изненада за годишнината ни беш,4е свекър ми и жена му отказаха да гледат малкия #Cussing out и си останахме  вкъщи Rolling Eyes,поръ4ахме си пица,а ина4е "романтика" не съществува в ре4ника на мъжа ми.Много ми е гадно,4е откакто съм омъжена по4ти никъде не излизам,ако не смятам по4ивката в България преди 2г,за последните година и половина съм излязла вси4ко на вси4ко 2 пъти,на ве4еря и кино,на предната ни годишнина и за рождения ден,просто няма къде да оставим малкия.И като си помисля,4е майка ми и свекърва ми от Франция си умират да останат с малкия Rolling EyesЖивея в някакво забутано село дето няма къде да се излезе,с малкия се разхождаме по тротоарите като гламави,естествено жив 4овек не срещаме.Абе с 2 думи май пак е на път да ме хване депресията,само ми се реве.Тази година най вероятно ще се разминем с по4ивката,въобще ми писна от вси4ко ве4е Cry
Доре аз с тоя огромния корем след като родих прили4ах на бременна в 7ми месец.В момента е като на бременна в 3м Embarassed,ина4е и аз си бях на старите кг 9м след раждането и напоследък ка4их 3кг Embarassed

# 262
Здравейте Hug
Дани,в по4ивка съм 4етвъртък след 15 4аса и петък цял ден.
Зой4е,съ4увствам ти мила.Нямате ли възможност да се преместите на по цивилизовано място?Ние също живеем в средата на нищото,но поне се прибирам само за спане.Какво стана с твоята работа,защо не запо4неш да си казваш колко си у4ила?И аз в на4алото си мъл4ах,но после ззапо4нах да си казвам/какво ме интересува,4е те не могат или са тъпи/,даже от една лавандария ме уволниха,защото съм била прекалено интелигентна и умна,за да работя там.Но пък сега съм доло горе добре,поне събирам стаж на добро място Wink
Бебетата се прибраха в неделя
Не знам какво ще се покаже,ако нищо не излезе,ще ги ка4а в снимка.бг

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 17:56 от ДОРИНДА

# 263

Зой4е,и на мен ми стана мъ4но,докато 4етях постингът ти smile3518,разбирам те напулно,защото и за моят лиубим,романтиката е глупаво и ненужно нещо,а пук аз съм патологи4на романти4ка и страдам постоянно от липсата й,вярно,4е има много ка4ества,като например не пие ,не пуши,невероятен лиубовник е,изкарва достатъ4но пари ,за да не работя дори,но....все ме мъ4и това,което липсва ами,явно съм ал4на newsm47.Ние тук има къде да излизаме и майка му не отказва да пази Инка,но за да излезем трябва толкова да мрънкам и досаждам,4е накрая и на мен ми се отщява или пък е толкова изстрадано излизането,4е ве4е нямам настроение за нищо.... newsm61.за разходките ти съ4увствам и аз бях така в Пт,все пак срещах разни баби с ку4ета и някоя и друга майка или дететгледа4ка по улиците,но на площадките имаше деца,а тук поне това е готино по цял ден мога да съм навън,вси4ки майки с бебета и деца са по центъра или по алеята към парк Ба4иново family 1swing,където сега е приказно зелено и 4исто,много е приятно или пък в градската в центъра.Навсякъде си има минуси и плиусове,въпросът е кои са пове4е.И това за другите две баби,дето казваш е ужасно мъ4но,също като с майка ми искат да са с детето,но разстоянието....Инес ве4е знае,4е баба й Вики не може да я целуне,защото е на компиутъра newsm45,а в на4алото като се върнахме целуваше монитора и си слагаше бузката на него,за да полу4и целувка.Ох сега гледах новините,11 и 13год мом4ета изнасилили 5год моми4енце,не мога да го проумея,как се изродихме като народ,да хванеш да ги удушиш #2gunfire и понеже са малолетни не са подсъдими smile3512Оххх,много мра4но го дадох smihesorryцелувки за вси4ки.  love001

# 264
  • Стара Загора
Това за изнасиленото детенце и аз го гледах.А за момчетата казаха, че не могат да ги съдят, понеже били непълнолетни.
Направо се изродил светът #Crazy

# 265
  • Стара Загора
Ще ви пусна след малко нещо, че имам малък проблем.

# 266
Айде и аз да се вклю4а с НЕ романти4ен мъж #Cussing out
Но ве4е съм ги приела не6тата така и не ми прави впе4атление...радвам се и на малкото което прави....
Меди така сме устроени 4е винаги искаме това което нямаме....и моя има хубави страни но.....искам по ве4е newsm78
Доста време мина докато се настроя 4е не мога да променя не6ата и ги приема такива каквито са Crossing Arms
Зоя а вие сте о6те в самото на4ало....бори се...може пък и да промени6 не6тата Thinking newsm78
Дани какво става?Какъв проблем?

# 267
  • Стара Загора
Исках да пусна снимка, на племенника ми, ама нещо ми зацепи CD-то, така че ще ви я пусна след 1-2 часа.Голям сладур е.Миналата година го видях за последно, ама лятото ще си наваксвам с него.Голям красавец е.
Чакайте снимки (нали трябва да се изфукам Laughing, няма начин) Mr. Green

# 268
Ох а аз си помислих 4е има6 друг  проблем ooooh!
Айде  4акаме..
То и аз не съм виждала мойта племенница от 3 год,но редовно полу4авам снимки и клип4ета а и ве4е си говоря с нея по телефона Heart Eyes

# 269
  • Стара Загора
Яско с баба и дядо (с майка ми и баща ми)

Общи условия

Активация на акаунт