Имаме си втора тема-ние португалките !

• 18 203
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • В голямото море...Живот
МНОГУ МАРСИ:)

# 76
новаа я кажи на какви езици я у4ите малката и какво разбира и говори,4е виждам е с 2 месеца по голяма от Дани и е моята зодия май,за съм козирог.Дани го у4им едновремено на български и португалски и двата езика ги разбира еднакво т.е. разбира около 15/20 думи на български и още толкова на португалски,но с говоренето не ни бива много,казва 4/5 думи и на двата езика,но незнам дали е наясно с зна4ението им.То твоята щерка ходи на ясла и сигурно е доста по напред с материала,и аз скоро ще го пускам.
Днес си подадох молбата за работа на 3 места,дано да ми се обадят,стискайте палци.
Моми4ета извинявайте,4е така оспамих темата,ама бебешки проблеми Mr. Green
Нашия фотошоп мисля,4е се казва adobe photoshop CS2.

# 77
  • Стара Загора
Зойче, стискам палци за работата fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hands Thumbsup

# 78
  • Стара Загора
Новаа,кога през август Ще сте там?Ние след 20.08,но за малко,така се о4ертава за сега.
На мен пък синузита ми се възпали пак...не мога да диШам и ме боли главата...ужас.
Дани,дръпнах РЕГ Доктор,но май се плаЩа,за да ми из4исти вси4ко или аз понеже не съм много наясно с английския не съм разбрала неЩо.Поискай разяснения от Стоян,моля,и го питай от къде мога да си драпна фотоШопа гратис.
Целувки.

Относно фото шопа, отиди на този линк http://torrents.to/search/212/Adobe+Photoshop+CS2.html
Може да изиска регистрация, безплатна е и не отнема повече от 3-4 минутки Stop, това е нищо, като се има в предвид, че програмата струва легално над 600 долара  #Crazy.

Аз съм я теглил от аренаБГ и там имах подробни разяснения как да я регистрирам, откакто обаче отрязаха нашите торенти нямам достъп до тамошния форум и не бих могъл да обясня как става регистрацията за да се легализира.

На линка ще намериш, страшно много версии на програмата, дори последното 3-то издание, но гледай внимателни и тегли само торент, който съдържа кий дженерейтър (генаратор на кодове).

А Рег Доктор и Нод 32 ми ги инсталира един познат, но ако се поразтърсиш из торентс сайтовете ще ги намериш безплатно, но пак гледай за кий дженерейтър (генаратор на кодове).

Късмет с търсенето,

Стоян!

# 79
Зои4е,успех в на4инанието.
Дани,благодари на Стоян от мое име.Ама аз определено съм си зле с английския...от цялата работа разбирам някакви си 30%.Питай го това дали става и как трябва да се активира...http://torrents.to/search/212/Adobe+Photoshop+CS2.html.....ако трябва де.
Поздрави.

# 80
  • Belgium - BG
Zoui, проблема с езиците при нас е огромен - аз говоря само на бг, мьж ми само на португалски но в яслата говорят фламандски. А ние с мьжа ми помежду ни си говорим английски. Пьлен ужас. София разбира какво и се говори от всеки, но тя самата не казва ни6то освен мама и дай Laughing
Ходихме при логопед който ни предупреди 4е децата изложени на пове4е от един език проговарят по-кьсно, но да не се притесняваме. Така 4е при вас 6те е лесно, само спазвайъе правилото ти да говори6 само бг, а таткото само португалски. Така детето 6те знае с кой какво да говори. А като трьгне на ясла, Дани 6те проговори бьрзо - не се притеснявай.

Аз сьбирам багажа 4е утре из4езваме. Весел weekend на вси4ки и в понеделник 6те разказвам за на6та спа забежка Sunglasses

# 81
Яна как само ти завиждам за по4ивката Crazy,никога не съм ходила на спа хотел,ама сигурно е страхотно.Приятно изкарване ви пожелавам HugАми и аз Дани ще го правя полиглот,нали свекърва ми е французойка,та и френски ще го у4им като поотрасне,а и на английския държа понеже много ще му е от полза.Мен португалския не ме притеснява,понеже знам 4е на яслата бързо ще го проговори,а и вси4ки около него това говорят.Оба4е българския Thinking,понеже само аз му говоря български и дядо му и баба му по скаипа CrazyА ти в България откъде си?

# 82
  • Стара Загора
novaa, лек път и приятно изкарване!!!
Понеделник чакаме да ни разкажеш, а аз да си направя устата както винаги, че снимки не отказвам Blush Laughing

# 83
Новаа,и от мен приятно изкарване.И аз като Дани няма да откажа на снимки Simple Smile

# 84

Здравейте моми4ета!
Новаа,приятен път и страхотно да си изкарате,това е 4удесно,4е мъжът ти оби4а глезотиите,при нас аз си падам по тях,а той не и това е тъпо,имаме разли4ни потребности,да разкаажеш после и аз  също искам снимки GrinningГоркото детенце ooooh!,наистина ще се 4уди на кои език да проговори,но пук един ден ще е полиглот без да сте похар4или състояние за курсове Laughing
Зоуи,ще пием кафе обещавам на всеослушание SunglassesСтискам палци за работата!!!
Светле,дано се оправиш бързо,алергиите са 4ести пролет,но са по-малкото зло от бронхит или пневмония.
Доре,а твойто детенце не е при теб така ли?Сигурно ти е много тежко?
Моми4ета да ви се опла4а,в4ера на рождения ден едно мом4енце три пъти оскуба Инес яко,а рожденни4ката иа шамароса два пъти,детето ми беше толкова шашнато,4е не можа да реагира никак.Абсолиутно без при4ина,което е най-странното за мен.Майките много се притесниха,но казаха,4е не е за 1ви път,4е го правят постоянно и с непознати деца на улицата.Днес като тръгнахме Ини не искаше да ходи,защото децата бии Ини(нейни думи),аз я успокоих,4е никой няма да я бие,4е ще я пазя,но пак я биха,мом4енцето я хвана за опашките,аз го разка4их бързо, то хвана мен и майка му 2 минути,не можа да го озъпти и да го накара да ме пусне.А в4ерашната рожденни4ка и днес удари Ини и допри я издра по лицето и сега сме с драскотини,потресена съм и ве4е се 4удя дали да ходим на 3-иа рожден ден.аз бях до нея днес неотлъ4но и я пазех,защото ве4е знаех опасността,но не успях,то става толкова бързо и нео4аквано,когато няма никаква при4ина.Знам,4е децата така растат,но ми стана много мъ4но Инес днес си поплака след драскотината,тя бе6е до кръв CryКакво мислите по въпроса,как да я нау4а да се брани,не мога да проповядвам бият ли те бий и ти,ама да седи и дая бият сърце не ми дава?!!!!
Айде много целувки от Бг и до утре!

# 85
Meди,моя син беШе тук за 2г,но прихвана португалски мързел и запо4на да води преговори да у4и само до 9ти клас...освен това не се рабираха много добре с Борис,ама това е друга тема.Тежко ми е разбира се,но това е за сега....
А на теб не знам какво да ти кажа...гледам тук по новините...толкова много детска агресия,дори убийства...страШно е.Непрекъснато мисля за това....Не можеШда я възпитаваШ да отговаря на удара с удар,но пък и да бъде неадекватна,нали.Май варианта с някакъв спорт може да помогне,но пък тя е малка и с проблеми все оЩе...нямам идея,а ми се иска да ти помогна някак си...успех все пак.
Целувки за вси4ки.

# 86
Здравейте моми4ета Hug
Меди ние то4но в мартенската теми4ка обсъждаме агресиите при децата,за такива слу4аи 4ух Shocked,тук не ми се е слу4вало подобно нещо.Обикновено децата бягат от Дани,защото той като им се радва е малко груб и не си знае силата,та при нас е обратно аз тър4а подире му,за да не нарани без да иска някое детенце.Но аз съм решила да му кажа,на удара да отвръща с удар,понеже не мога да го пазя цял живот,а не искам да го ма4кат,но ще му обясня да не запо4ва самия той с агресия.А в твоя слу4ай майките ни9о ли не направиха,поне не се ли скараха на съответното дете newsm78
Дореаз бях останала с впе4атлението,4е синът ти е тук,ами той сега с кого живее?А ти откъде беше в България?
Дани ти къде се губиш напоследък,никаква не пишеш newsm78

# 87
  • Стара Загора
Оф, беснея вече, ама гледам да не си показвам много, че да не притеснявам Стоян.
Нали бях писала, че бяхме ходили на няколко места да чакаме на опашки, за да питаме с какви точно номера трябва да пътуваме.Уж ни казаха, че няма проблеми с тези, с които сме в момента, пък сега един друг каза, че няма проблеми до напускането на Португалия.След това, ако станело нещо, спре ни например полиция, проверят номерата в базата данни, излиза, че колата става след напускането на Португалия нелегална.И един тъпанар, който уж му е това работата (работи в базата), даде предложение на Стоян, да закара колата до БГ, да я регистрира, да се върне тук и после няма да има проблем да си отидем #Crazy (което ще рече, че Стоян трябва да мине 3000км. да отиде до БГ да регистрира колата, после още толкова да се върне и после още толкова да си отидем) #Cussing out.И накрая се здърпал със Стоян, понеже сме се били интересували и сме ходили в онази служба и излизало, че той не си върши работата.Ами да, не си я върши!Направо съм бясна.И после се кара на Стоян, че разпитвал и че искал да кара до БГ, защото другите си пращали колите по фериботи, пък ние не и сме били първите, ама как така и защо?!Че аз какво да направя, че от другите нации взимат по 3000 паунда, че и нагоре заплата, или пък по 7000 долара, айде моля.Те с тия заплати ги боли патката какви пари дават и харчат, а ние с тези ниски заплати...
Стоян написа писмо до БГ да пита за номерата и как да се регистрира колата до службата, която отговаря за тези неща, дано да получим отговор.
Направо незнам какво ще правим.Имам чувството, че толкова малко време остава докато си отидем, а този въпрос не се решава вече няколко месеца Cry .Много ми е притеснено и ядосано и се чувствам безпомощтна.За всичко търчи Стоян и се разправя и имам чувството, че не мога да му помогна с нищо Cry Cry Cry
Направо ми иде на всички да им тегля една, че и на някои повече, ама ... какво да се прави.Дано стигнем бързо до някакво решение.
Извинявам се, че пиша така объркано, но съм много ядосана Tired

# 88
Зой4е,сина ми е с баЩа си...по добрия вариант е,заЩото са в София.Ина4е аз съм родена в Сливен,но живях там 19г,после в Столицата.
Дани,нали ви казах да отидете със стария талон на колата или някъкъв документ,на който са старите номера на колата и да си купите нови от кой да е магазин за авто4асти.Не сте я купили без номера,нали?Все някъде ги има оригиналните.

# 89
Дани,забрави:)

Общи условия

Активация на акаунт