Имаме си втора тема-ние португалките !

• 18 201
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Не, че е много по темата, но покрай novaa се сетих нещо-Стоян си беше купил тениска на Манчестър Юнайтед и екип за племенника Laughing .Лятото така се бяха облекли еднакво и бяха големи сладури.След това и аз намазах с тениска Mr. Green (колко мърморих, че искам и аз... Crazy)
Лозева, как си?Оздравяваш ли?

# 61
 #Cussing out NaughtyЗдравейте от мен..
Дани бухам като дърт пуша4 .....ве4е гърдите ме болят и няма минаване...май без сироп няма да мине.....
&тях да ви разказвам миналата седмица какво ми се слу4и Joy
сега ми е сме6но но тогава ми се пла4е6е.........
Нали бях направила рекламки и пускала по по6тите за гладене на 4асни лица и ми звъни оня ден тел. и една жена ме пита дали 6те мога да ида да и взема дрехите да ги изгладя  ( а в услугата влиза  recolha e entrega gratis) и аз ......разбира се,къде живеете? и тя по4ва да ми казва един адрес и аз питам дали има не6то ориентировъ4но близко но тя .....ами неее....както и да е...разбрахме се 4е 6те се сре6нем пред интермар6е ...тя 6те е с тахи и от там 6те идем до тях......
трагнахме след тахито...... #Crazy и познайте къде спря....пред циганската махала #Cussing out #Cussing out и излиза жената  ....циганка......
и аз съм си много проста....не мога да кажа абе гледай си работата аз на цигани не гладя или не6то такова и тя ме подканя да влезна с нея вътре 4е не ги била приготвила.....ужас....но влезнах.......минах през 100 цигани които ме гледаха подозрително.......бях готова да се бия или бягам.....влезнахме в ка6тата и и като видях купа ло6о ми стана....но .....4 сака напълни от тези големите.....и ми вика гледай до утре да са готови.......
гладих ги до 23....4аса и на другия ден и званя да я питам кога да и ги занеса...и ги бях сгънала и прибрала в един ка6он за да може да и го стоваря на улицата 4е да не влизам пак вътре......ДА ама Не.....
и най ме бе6е страх дали 6те плати за6тото си излезе цифра то 150 бройки и доста поли и дънки(които са по скъпи) абе   .сметката излезе 63 еуро......
та отиваме и тя извика циганетата да вземат ка6она тя взе полите и за мен останаха дънките.... #Cussing out и тя пак ме подканя....ела ела...
влезнах и като ми вика колко? и аз и давам листа с сметката и тя по4ва.....оооо много скъпо....но мъжа и вика ..айде пла6тай.....по4на да вади 50...10 и аз и викам айде стига......грабнах ги и на бегом излезнах Joy Joy

и на вън.....гледам една циганка се спряла пред колата и не6то пита мъжа ми.....като стигнах и й викам какво иска......тя ме привика зад един камион и ми говори не6то ......което не разбрах.....и после ми повтори и разбрах.....
Искала бял прах #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out   аз като 4ух ка4их се в колата и викам на Жоро пали да бягаме......
 Praynig
Е това бе6е мойта авантюра bowuu....

# 62
  • Стара Загора
Лозева, това като някой филм бе Laughing .Големи приключения имате Mr. Green .
Оздравявай бързо Praynig и да си фреш за следващата среща и да сте на линия!  Peace

# 63
  • В голямото море...Живот
Здравейте.
Светле,при теб като екШън бе.Да си купиШ пистолет....И се оправяй бързо...
Дани,как се казваШе антивирусната ви програма,а и версията на фотоШопа.НиЩо никъде не намирам....компа ми запо4на да се изклЮ4ва сам от време на време,а АВГ казва 4е му няма ниЩо.Помагайте....

# 64
  • Стара Загора
Аз само мога да ти кажа, че антивирусната ни е НОД 32 и сме си сложили и РЕГДОКТОР, ама подробности-не искай от мен.Трябва да питам Стоян довечера.Рег Доктора проверява компютара за гершки и си ги оправя, но повече от това незнам.

Днес ходихме да питаме за номера на колата, с които да си отидем до БГ.Казаха ни, че можело да си пътуваме с тези, само трябва да попълним някакви документи преди да тръгнем-най вероятно май месец.
Вчера Стоян ходи там, където му бяха казали да пита за номерата, чакал 2 часа, дошъл му реда и го препратили на друго място.Днес отидохме в 7.30 там, чакахме пак близо 2 часа, дойде нио реда и ни казаха, да си изтеглим ново номерче ид а чакаме за гише информация, а не за "номера".От там на ново чакахме.Дойде ни реда и ни препратиха на друго място.От там пак с колата, редене, слава Богу чакахме 5-10 мин. и вече най-накрая се разбрахме.Ама такъв зор беше.Станахме на маймуни направо.
Току-що се пребрах, а Стоян директно отиде на работа.

Целувки за всички Hug

# 65

Светле,ама ти и сироп ли не си пила досега,товас болките в гърдите е сериозна работа,що не се разходиш до урженсията(щото докато 4акаш преглед при специалист ще ти мине със сигурност)да ти напражят една снимка ида те 4уят?!Температура вдига ли в на4алото?Какво друго имаш освен кашлицата,болки в гърлото,сополи и какви са на цвят ако имаш,хра4ки или суха кашлица?Не 4е се прави по тоя на4ин,но поне да ти кажа дали да ходиш на лекар.Купи си лайка и пий,колкокто могеш на ден.Дано ти мине по-бързо Praynig
Ние сме на рожден ден утре и вдруги ден и в петък 3 хлапета стават на 2годинки.А в неделя баб ми става на 70годинки на майка майка и,и тя е много хубава жена,има я на снимките в сайта.Въобще купонджийска седмица се заформя и ве4е съм без пари Money,много подаръци много 4удо,но пук купих страхотни,о4аквам сияещи лица на рожденниците Party Party  bouquet
Ве4е знам,4е ще идваме август за 3семици на море,офицялно се простих с работата там,отказах,какво нещо е съдбата,ако бях останала до 1ви април,както трябваше,ве4е щях да работя и със сигурност нямаше да се откажа.А аз 4аках 4 месеца отговор и накрая не издържах и се прибрах и отговорът дойде,но малко късно.Мисля,4е винаги ще съжелявам за тая възможност,сега не знам дали сгреших или не след години ще мога да кажа.Надявам се тогава да се видим с тези,които остават там Grinning

# 66
 Не след години,а август месец Laughing Crazy

# 67
  • Стара Загора
Аз само искам да кажа, че мен ме болят гърдите когато кашлям много.

# 68
Айде и аз да се вклю4а Laughing
Светле я стига се ослушва и заминавай на лекар Mr. GreenГолям екшън си преживяла,добре 4е е с щастлив край.
меди дано да си взела правилното решение Peace,оба4е тоя път август месец определено няма да се измъкнеш и ще пием по едно кафе поне.Големи купони се о4ертават пожелавам ти приятно изкарване и после да пуснеш снимки.
Дани на вас кои градове ви останаха да видите?
Доре как ще са ти кофти снимките,направо са като карт4ки,само дето са много малки,но мисля,4е това може да се оправи с фотошоп.Мен не ме питай за антивирусни програми,щото хи4 не съм в 4ас.
новаа ще се радвам,ако успеем да се видим май месец.Кога е родена твоята сладуранка newsm78

# 69
Благодаря ви на вси4ките за оздравяването..... Hug
Меди дано да си взела правилното ре6ение и за теб и за семейството(макар 4е със сигурност едната страна 6те е о6етената)Желая ти успех там където си.. Hug
Доре да ти кажа и при нас се полу4ава6е така какво ли не предположихме...даже и УПС купихме като си мислехме 4е е от тока...
последното миналата седмица бе6е ново дъно и за сега не спира без при4инно да видим до кога?...
Проблема ви е явно хардуерен...така си мисля де но ..те съветвам да го занесете на техник..
А за антивирусната сме с Аvg,и доста 4иста4ки като System mechanik,ad-Awear prof.

# 70
Здравейте отново.
Той наШия комп си пла4е за нов,ама ми е жал оЩе.Освен това рестартира само когато вклЮ4вам нета,та за това си мисля 4е може да е само от някой 4ервей.
За снимките,имах една стара версия на фотоШоп,ама мои4кия я изтрил #2gunfire.Сега си търся от къде да си драпна нова,Щото взех да правя много снимки напоследък и ми трябва Wink
Днес трябваШе да си маркирам годиШната отпуска ooooh!и май се о4ертава да си ходим за малко до БГ през август newsm78/след 20/.Не е сигурно оба4е,зависи от неговата.Ако неЩата се оправят по рано може оЩе през Юли да преско4им до там.
Меди,весели празници и не се преуморявай от купони.
Целувки.

# 71
Ходих на лекар...преслу6а ми гърдите..каза 4е са 4исти и гърлото съ6то....каза 4е е от пролетта.....даде ми сироп,хап4ета за алергия...та да видим newsm78

# 72
  • Belgium - BG
Абе то пролетното време винаги идва с проблеми, аз от една седмица не мога да се наспя и отделно нямам грам енергия и желание за ни6то. Затова семейният сьвет ре6и 4е 6те по4иваме на по4ивка и утре трьгваме за 4 дни за Германия кьдето 6те сме на Спа в един замьк - с вси4ки екстри Sunglasses
Ех, добре 4е и мьжа ми оби4а да се глези та бьрзо взимаме важните ре6ения Laughing
Zoui - моята София е родена на 19 Януари 2006, много е луда. В яслата и казват малкият бандит Laughing
Medi - успех ти желая в БГ а пьк в Португалия винаги може6 да ходи6 на гости.

Аз ве4е купих билетите за БГ за лятото - там сме три седмици през Август!!!

# 73
Новаа,кога през август Ще сте там?Ние след 20.08,но за малко,така се о4ертава за сега.
На мен пък синузита ми се възпали пак...не мога да диШам и ме боли главата...ужас.
Дани,дръпнах РЕГ Доктор,но май се плаЩа,за да ми из4исти вси4ко или аз понеже не съм много наясно с английския не съм разбрала неЩо.Поискай разяснения от Стоян,моля,и го питай от къде мога да си драпна фотоШопа гратис.
Целувки.

# 74
  • Стара Загора
ОК.Като се пребере ще му кажа да влезне в темата да "удари" едно разяснение Peace

Общи условия

Активация на акаунт