Имаме си втора тема-ние португалките !

• 18 185
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
  • В голямото море...Живот
Аз на всяка цена:)
Другите не знаят какво им се прави,ама си е тяхна работа.

# 46
За съжаление няма да може да дойдем Tired
Не съм писала 4е компа ни бе6е развален...
6те пи6а по късно 4е сега работим #Cussing outА съм и болна #Cussing out #Cussing out

# 47
Определено Ще съм сама,ако "половинката"реШи,4е не е страШно да пътува с влак.

# 48
Доре ти не си ли наблизо с Данимира?Да минат да те вземат newsm78Ами брат ти и жена му отказаха ли се?

# 49
Зой4е,ве4е се уговорихме с Дани...сетих се докато пиШех за влака,оЩе пове4е 4е е страШно неудобно разписанието.
Брат ми и снаха ми хем ги сърби,хем ги боли...отказах се да ги навивам.
До утре.

# 50
Ееееее радвам се,4е си намери превоз,4е с влаковете наистина е неудобно.Зна4и ще сме 6/7 4овека,аиде до утре.

# 51
              Моми4ета,майка ми ще бъде там в 12 4аса.Приятно изкарване от мен!  bouquet Laughing

# 52
Zoui,здравей,виждам че си online  Hug. Занесох си вчера pc то на неговия доктор и сега съм на pc на моя ,и нямам skype тук.предполагам сте се засечем преди да тръгнем т .е на 6.feira Santa .може би е добре стана че нямам skype ,защото другата седмица имам още 4 изпита и вече да минава всичко че ми писва и  Praynig
Айде,това е засега от мен
 Wink

# 53
линда мила най вероятно съм си оставила страницата отворена и съм духнала след малкия,защото 4ак сега виждам,4е си писала.Кофти е,4е нямаш скаип,най добре да се разберем нещо на ли4ни,нали ми имаш телефона,дано да успеем да се видим и с теб докато сме тук.
Ние ве4е се върнахме от срещата,много добре си изкарах,поне аз.Много ми хареса,жалко 4е беше за толкова кратко.Имам об4е някакъв проблем със снимка.бг,от половин 4ас се опитвам да ка4а снимки и не успявам.
меди запознахме се с майка ти,много приятна жена,много общителна и много красива,много запазена за възраста си.Много говореше за теб и за Инес.

# 54
  • Стара Загора
Линк с албума от срещата в Коимбра!

http://snimka.bg/album.php?album_id=117812

паролата е: 0000

Ние си изкарахме страхотно, всички бяхте много мили и предразполагащи, никакво притеснение.

Трябва да се повтори ... с повече активност  Hug

# 55
Браво на вас...радвам се 4е сте си изкарали добре...и времето е било 4удесно

# 56
Ехо,4ак сега намерих време,сори.
Нямям какво пове4е да добавя към казаното от Дани...беШе 4удесно.ДА СЕ ПОВТОРИ...с вси4ки.
Моми4ета,4удесни сте...мом4етата съЩо де.
http://snimka.bg/album.php?album_id=117890
паролата е 1111
много са гадни,но са от телефона.СледваЩият път Ще си взема служебния фотоапарат.
Меди,съжалявам,4е те нямаШе,а майка ти е забележителна жена.
Зоуи,жалко 4е толкова малко си поговорихме с Филип,но пък той е страШно такти4ен 4овек.ИмаШ невероятен късмет с този мъж.Надявам се да дойде отново.
Целувки за вси4ки и весела седмица.

# 57
           Здравейте португалки!
Браво на вас,много хубаво сте си изкарали,майка ми много се похвали,4е сте си говорили,4е сте се разхождали,4е е гушкала Дани беше много щастлива от факта,защото малката много и липсва.
Дани,страхотни снимки,както винаги,благодаряс тях ме направи съпри4астна на срещата.
Зой4е,благодаря за казаното за майка ми,и аз смятам така и се надявам да имам нейните гени,защото животът и до момента не е за завиждане и не го пожелавам и на врага си,но въпреки това изглежда страхотно.Много труд и то тежък е минал през ръцете и от както я помня,а за мъката,която преживява нямам думи.... CryИ до миналата година изгледаше още по-добре,сега за една година някак много се състари изведнъж,но да ми е жива и здрава тя не се притеснява от годините,това е нормално нали е баба Grinning
Моми4ета желая ви успешна и лека седмица,тук вали като из ведро явно ще ни върви като по вода. Wink

# 58
Само се вклиу4вам,за да пусна снимките,4ак сега успях да ги ка4а и из4езвам,4е нямам време
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117678&view=1&photo=1

# 59
  • Belgium - BG
Привет и от мен,
Много хубави снимки и както виждам супер сте си изкарали, айде следва6тият пьт Май месец Grinning

Ние тук сме с Португалски вьлнения о6те - от ма4а с Белгия сьбота ве4ер. Мьж ми подска4а6е като отка4ен а днес ве4е е обсьдил с вси4ките си белгийски колеги колко са били велики Sunglasses
А ма4а го гледа в кь6ти с португалско 6алт4е на врата, просто нямам думи. Сега е ре6ил и на горкото ми дете да купува детско 6алт4е на Порто!!!

И новото ни постижение - в4ера бяхме до Brussels до един португалски магазин за храна, купихме Бакаляу и готвихме заедно Бакаляу обра6 (май така се пи6е???)

Общи условия

Активация на акаунт