Имаме си втора тема-ние португалките !

• 18 187
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
  • В голямото море...Живот
Здравейте моми4ета.
Как е настроението?Зой4е,и аз питам как мина празника.
25 дойде,ами се струваШе толкова дале4е.
Лека седмица на вси4ки.

# 31
  • Belgium - BG
Здравейте понеделни6ки и от мен. Аз сьм на работа и о6те се прозявам след 2 кафета Confused Незнам дали е пролетна умора ама не6то много ме мьрзи и не мога да се захвана сериозно с работата

Zoui ние с6те си идваме но през Май за 2 седмици, много жалко 4е няма да мога да се присьединя кьм спе6тата тази седмица. Миналата година бяхме за Великден в Португалия но времето бе6е о6те много неприятно, а родителите на мьжа ми живеят в кь6та и умряхме от студ (те не пускат камината освен зимата и то от време на време Close) Все се сьрдят 4е на Коледа сме само в БГ но аз сьм казала 4е докато не си купят климатици там не стяпвам когато е студено. Но да не по4вам да се оплаквам от португалските нрави 4е сигурно скоро няма да спра Wink

# 32
Привет и от мен....
Моми4ета знаете ли как се казват на Бг лекарствата които тук нари4ат женерикос..Т.е. името newsm78
Зий4е Как мина РД?
Новаа разбирам те напълно за студената къ6та ....това ми бе6е едно от не6тата от които бях много у4удена....как може да не се отопляват....Но.....ве4е и ние свикнахме с пове4е дре6ки и от време на време духалката Peace
Лека седмица на вси4ки и 25 4ука на вратата Naughty

# 33
Леле занемарили сте теми4ката докато ме нямаше,веднага да се засрамите Laughing
Линда радвам се,4е най накрая реши да се вклиу4иш Hug
А сега разкаж4е в събота бяхме на рожден ден на едно момиченце,което ставаше на 2 годинки,имаше много дечица,все момиченца и Дани много се забавлява,прегръща ги,целува ги,първите 3 страници на снимките са оттам.После в неделя събрах роднините на мъжа ми и малко приятели за обяд.Получи доста интересни подаръци,например триколка,много хубаво си изкарахме.Направих баница,зеле и салати и всички много им хареса българското ядене,само дето остана многo хранаОбщо взето това е,пускам снимките,ако ви се гледа http://snimka.bg/album.php?album_id=114242 ,паролата е daniel.има ни и нас с Филип,да можете да ни разпознаете за срещата.Аз най-накрая намерих къде да оставя Дани,ходих в една частна детска градина казаха,че ще го вземат,малко скъпичко ми идва,но поне до септември и после може да го преместя. И работа си намерих,но още се чудя,щото не е кой знае какво.
Лозева ти ще идваш ли на срещата?
И да ви напомня,4е в събота срещу неделя се сменя времето и т.е ще се срещнем 12 4аса по новото време,11 по старото,да не закъснее някой Wink

# 34
Зой4е,Дани е голям бомбон:)За възрастните няма да говоря.И май не ти е било леко...с вси4ки тия купони.А каква работа си намери?
Добре,4е ме подсети за 4аса,бях изклЮ4ила тотално.И ако закъснеем какво....неизвинени ли Ша има:)
На никой май не му се пиШе,4акаме неделята.
Цветле,не мога да помогна за лекарството,даже не съм го 4увала.Виж какви са му компонентите и пак пиШи,Меди като влезе може да помогне,нали е доктор.

# 35
За лекарството и аз за първи път го 4увам Embarassed
Доре не,4е ще пишеме отсъствия,ама едва ли на някой му се виси един 4ас навънка да 4акаме някой Peaceмоя син напоследък е меко казано непоносим,само реве,по цял ден иска навънка,силно се надявам до неделята да кротне малко,4е ина4е нищо няма да разбера от срещата.
меди много са ви хубави снимките.Майка ти наистина доста младее,ти също си много хубава,ама аз май съм ти го казвала ве4е или съм пропуснала newsm78
новаа ами знам ли може и май месец да си спретнем една срещи4ка,ако ни хареса тая и да се вклиу4иш Hug
Дани а ти къде се губиш newsm78

# 36
Естествено,4е на никой не му се виси в 4акане.А тук по4ти вси4ки сме ДЕВИ и това предполага то4ност.Поне при мен е така.Освен това си имаме телефоните....може в задръстване да се попадне,инциденти или др.подобни....не го пожелавам на никой,но никога не се знае.

# 37
  • Belgium - BG
Zoui много сте готини, синьт ти е абсолутен бонбон. И рус като София - а сега да видят португалците как им облагородяваме расата Laughing А за яслата не се притеснявай, София ходи от 4 месе4но бебе и си е екстра. Сега много и харесва да си играе с децата, в кь6ти е ску4но ве4е Grinning Каква работа си намерила?

Ами аз 4те 4акам новини от сре6тата, и много снимки - приятно изкарване на вси4ки Wink

# 38

bouquet  4естита пролет,мами и де4ица!!!!  bouquet
 Желая ви здраве и усмивки Grinning
Зоиу,мерси за комплиментите BlushДание много хубав,детското парти изглежда е били много весело Crazy :par Party
Светле,това име не ми говори нищо,вероятно е търговското,напиши ми генери4ното име това с малките букви4ки,на латиница под голямото име и ако мога ще помогна,също за какво се използват?
Майка ми ще дойде на срещата,поканила е още две жени,но те са отказали тъй 4е ще е сама,от сега знам,4е ще гушка Дани,много и липсва Инес Cry
аз пък ще 4акам снимки и да разказвате Laughing
До скоро и целувки от мен Heart Eyes

# 39
Моми4ета взех да се притеснявам,4е няма да дойдете на срещата newsm78
Доре знаеш ли какво става с Дани,защо не пише newsm78 или да и се обаждам да я питам newsm78
Светле а вие ще дойдете ли?

# 40
  • Стара Загора
Не пиша, защото Стоян е в отпуска и обикаляме като хаймани напред-назад.
Вчера станахме в 6 и тръгнахме към Лагош.Ходихме и до Сагреш и се пребрахме към 22.00.И аз директно в леглото.Днес пак ще излизаме.За сега не сме решили точно къде да ходим.Отказахме се да купуваме камера, но за 2 седмици сменихме 2 джи пи еса.Сега чакаме трети Laughing .
Чакам с нетърпение 25!

# 41
Дани,вие да не наваксвате неЩо или събирате за БГ?
Ама как ви завиждам,ако знаеШ....благородно.

# 42
  • Стара Загора
Стоян е решил да се възползва максимално от времето, което ни остава в Португалия и с пълна сила се ипотва да я обиколи!Направили сме 10 000 км. тук и имаме една карта, на която отбелязваме къде сме ходили.Почти цялата е надраскана Crazy ooooh! Laughing .
Днес си подстригах малко косата (връхчетата и дооформяне), излизам от салона и Стоян ме пита-какво стана newsm78 , не те ли постригаха?Аз му казвам "да", а той се кокори и вика-"къде" Shocked .Аз му казах, а той "аааааааааа" и за това даде 15 евро #Crazy ?Голям майтап бяхме Laughing Blush
Поканих едно момиче на срещата ни, но тя ще е заета и няма да има възможност да дойде, та си оставаме само аз и Стоян.Колко човека ще сме в неделя? newsm78 Mr. Green
Ние сме 2...прибавяйте

# 43
Или 4 плЮс 1 или само 1.

# 44
Или 4 плЮс 1 или само 1.
Доре ли ще идваш?
Ние сме 2 и 1/2 Joy Joy,ако смятаме,4е Дани е 1/2.
И майката на Меди нали ще идва.

Общи условия

Активация на акаунт