Магистър-фармацевт,който иска да се занимава с диетология

• 289
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте.Можете ли да ми препоръчате място,което да ми даде нужната информация и да е ползотворно обучението.Къде да запиша, драги хора в това направление.Скоро завършвам магистърската си степен и искам да продължа в преследването на другата ми мечта.В МУ има специалност,но тя е продължаваща само за колегите медици след дипломирането им.Ние винаги сме били пренебрегвани малко или много.Смятам,че имам знания,но искам да ги надградя и да помагам на хората.Искам да съчетавам информацията от Фармацията,с бъдещата диетологична специалност.Дайте ми съвети къде да получа тази допълнителна надграждаща информация.Ако ще е някакъв курс,нека поне да дава сертификат.Благодаря ви,мили хора!Приемам предложения,дори и за чужбина!

# 1
Здравей колега Simple Smile Винаги може да питаш преподавателите по специалността дали можеш да ходиш с медиците. Аз така изкарах два курса в МУ, въпреки че е зор с напасването на програми докато учиш. Не се сещам за университети където има такава програма но ако мерна ще пиша.

# 2
Приемам предложения,дори и за чужбина!
Защо просто не пуснете search "master of nutrition and dietetics in english", влизам в първия портал за образование, слагам горна граница за годишна такса 6000 евро и ми излизат 104 възможности
https://www.mastersportal.com/search/master/nutrition-dietetics?tr=[0,6000]
Възможности много, потърсете.

# 3
За "Диететика" провери ли магистърските програми? Не мисля, че са ограничени само до специалност "Медицина".

Общи условия

Активация на акаунт