На море в Турция - тема 86

• 60 324
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Египет или Тунис - много отдавна се каня на Тунис (дали не писах една от първите в първата тема за Тунис преди години), така и не се навих. През април 2020 г. трябваше да литнем за Египет (бях резервирала Albatros Jungle Neverland), но така и не литнaхме, заради настъпилия тогава Ковид...оттогава не съм я заглеждала тази дестинация...
Обичам си Турция и въпреки че съм френскоговоряща и в Тунис би ми било много удобно, някак си си искам все почивката при комшиите...
Аз след много години в Турция реших да пробвам и другите две дестинации. Египет ходих в началото на Април, когато в Турция не става за море. Ами в Египет си ставаше, въпреки че Червено море е много различно и не е много за плаж според мен. Тунис може да се конкурира с Турция. Там плажът беше супер-пясъчен и чист. Според мен всяка дестинация си има своя чар. Турция не бих я заменила с Египет, освен ако не ми е писнало от студа тук и съм решила да отида на ранно или късно море. Но в Тунис бих се върнала за море. А Турция ми е страст и е ясно, стига да са конкурентни с цената. Че втора година ме отказват с цените, а търся оферти без транспорт. Пътуваме с колата.

# 691
Ninoto, за хотела в Тунис ли питаш или за този, в който ще сме тази година в Турция?

# 692
  • Варна
Ninoto, за хотела в Тунис ли питаш или за този, в който ще сме тази година в Турция?
За хотела в Тунис.

# 693
Les Orangers Garden Villas & Bungalows

# 694
  • София
Що не си направите една група за Тунис и да си бърборите там, тука си бръщолевим за Турско. Или на лично, и без това станаха 100 теми. Админите дремят. В тоя ред на мисли SIMBA CLUB - Sentido Vincci Marillia Lux - Тунис ми го препоръчаха горещо.

# 695
  • Beyond the Frontiers
То си има група за Тунис и там си се обсъждат нещата.

# 696
Има ли и български туроператор, който работи с този хотел и има директни полети от София в удобно време (излитане преди или на обяд, връщане вечер или следобед)?
Написах името на хотела в гугъл и разбрах, че го предлагат Емералд, Турс клуб, Акватур, Караджъ, Версо, Онекс ... демек всички български агенции.
Благодаря за отделеното време. Същността на въпроса ми се криеше обаче във втората част на изречението, а именно дали някой от тези туроператори предлага удобни часове на полет от София. Нямам опит с тях, до момента никога в живота си не съм ползвала пакет полет и хотел.

Уточнявам, че ползвах търсачката, но не е особено прецизна. Иначе съм сигурна, че някъде из 86те предишни теми е било обсъждано, но не успях да открия къде.

# 697
  • Beyond the Frontiers
Макарон, полетите се потвърждават като часове 7 дена преди пътуване.
В офертата на всеки туроператор са посочени примерни часове. Информацията е на сайтовете.
Дали ще останат те....никой не може да ви потвърди.
Липсата на отговор е и заради друго - удобен час за вас и мен - най-вероятно е съвсем различно понятие.

В особени часове са вариантите с нискотарифни авиокомпании. С България Еър, BH, European air charter са по-човешки обикновенно.

# 698
Има ли и български туроператор, който работи с този хотел и има директни полети от София в удобно време (излитане преди или на обяд, връщане вечер или следобед)?
Написах името на хотела в гугъл и разбрах, че го предлагат Емералд, Турс клуб, Акватур, Караджъ, Версо, Онекс ... демек всички български агенции.
Благодаря за отделеното време. Същността на въпроса ми се криеше обаче във втората част на изречението, а именно дали някой от тези туроператори предлага удобни часове на полет от София. Нямам опит с тях, до момента никога в живота си не съм ползвала пакет полет и хотел.

Уточнявам, че ползвах търсачката, но не е особено прецизна. Иначе съм сигурна, че някъде из 86те предишни теми е било обсъждано, но не успях да открия къде.
Защо не се обадите с конкретния въпрос и изисквания към някоя от агенциите, които са Ви предложили? Така най-добре ще Ви ориентират, защото казусът Ви не е за обичайната почивка ол инклузив, а си има особености, които търсите като приоритет. Имайте предвид, че в агенциите, често могат да ви дадат адекватен съвет с оглед съпоставка на хотели, местоположение и т.н.
ПП: С България Еър до Турция винаги съм летяла след обяд на отиване и около обяд на връщане. Понякога връщането със самолет е рано сутринта в последния ден, поне така беше с приятели от същия хотел, в който бяхме последно.

# 699
Така ще подходя, благодаря, може би защото не съм ползвала до момента туроператори, нямам и навика да се допитвам до тях. Информацията за нормалните часове с България Еър, BH, European air charter ми беше много полезна, благодаря и за това.

Иначе просто искам да избягам от това полетите да ми изядат два дни от почивката, полет нататък вечерта и връщане рано сутринта в последния ден.

# 700
  • Стара Загора
Така ще подходя, благодаря, може би защото не съм ползвала до момента туроператори, нямам и навика да се допитвам до тях. Информацията за нормалните часове с България Еър, BH, European air charter ми беше много полезна, благодаря и за това.

Иначе просто искам да избягам от това полетите да ми изядат два дни от почивката, полет нататък вечерта и връщане рано сутринта в последния ден.

Обикновено е точно така! Ние пътуваме с автобус до Турция за морската ни почивка, миналата година туристи, пътуващи със самолет, пристигнаха в хотела в 20ч (вечерта) на първия ден , а в последния ги взеха в 6ч (сутринта). Реално имаха 6 дни в хотела. Но всеки сам си преценя кое му е удобно за него!

# 701
Е, ситуации всякакви... например пък ние преди 2 години с децата чакахме над 6 часа след полунощ да дойде резервен автобус, защото нашия се подпали Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ама никой не е застрахован де...
На връщане за компенсация ни прибраха с луксозен FlixBus, но ако ще и масажистка да ми предлагат следващия път... освен личен транспорт или добре организиран самолетен, на друго се не качвам Wink

# 702

Обикновено е точно така! Ние пътуваме с автобус до Турция за морската ни почивка, миналата година туристи, пътуващи със самолет, пристигнаха в хотела в 20ч (вечерта) на първия ден , а в последния ги взеха в 6ч (сутринта). Реално имаха 6 дни в хотела. Но всеки сам си преценя кое му е удобно за него!
Да,  затова и ние сме с автобус тази година.

# 703
Може да не се от почивката, ако се планира така, както я планира Роже, бууква си само хотела и си прави застраховка, а полета си го организира сам Simple Smile Така не си губи от почивката, защото пък автобуса ти губи два дена от живота Simple Smile
Приоритети различни Simple Smile

# 704
  • София
Може да не се от почивката, ако се планира така, както я планира Роже, бууква си само хотела и си прави застраховка, а полета си го организира сам Simple Smile Така не си губи от почивката, защото пък автобуса ти губи два дена от живота Simple Smile
Приоритети различни Simple Smile
Нави, не само полетът си организирам сам.
И хотелът си резервирам сам и то доста преди да почнат да излизат цените за новата година, като приоритетно го правя директно през самия хотел, защото при общуване са склонни да правят допълнителни отстъпки от обявените цени в сайта им. Макар тази опция да става все по-трудна и неприложима в Турските хотели, за разлика от други страни...
И полетите, и застраховките си ги правя пак сам. То няма нищо сложно, избираме си това, което е най-добро за нас, а не каквото някой ни предложи и до последния ден да се чудим кога ще тръгнем и колко часа ще ни лашкат с трансфер през няколко хотела....
Но за съжаление поне към днешна дата Анталия почти окончателно изгуби интереса ни с неоправдано високите си цени и снижено качество на обслужването и не се очертава в близките една две години да летуваме там....
Това без което не мога в Турция е Истанбул и затова постоянно сме там. Само тази година досега бяхме три пъти по една седмица  и дори след 30-то ли 40-то ли ходене, отдавна им изгубих дирята все така силно го харесваме и обичаме....

Общи условия

Активация на акаунт