На море в Турция - тема 86

• 60 223
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Бихте ли споделили,по кое време пристигнахте,и кога ви настаниха и сложиха гривните?Чета из Гугъл коментари,че били много стриктни в това отношение.Направих запитване към тях,дали на място може да се плати за ранно настаняване,ако се случи посред нощите да пристигнем,но още чакам отговор.От 14.06 сме там.
Ако има свободни места не виждам причина да не ви вземат някое евро.

# 406
България е страната на Али Баба и 80 те разбойници.
По-скоро на Али Баба и 240- те разбойници SmileSmile

# 407
Това е ясно.Но искам да знам,дали ще има места, евентуално.И до 14:00 нямало право на никаква консумация,нито използването на съораженията,според някои коментари.Тези,които го пишеха,бяха предимно турци,явно свикнали,че като са платили за Х нощувки,ще се възползват на макс,от ранни зори на първия ден,та чак до вечерята на последния.
Ако сме без малкото дете,не ни бърка особено.Една много ранна утрин,даже още нощ,дремахме във фоайето на бившата Амара.Верно,настаниха ни по обяд,но към 10 все пак ни сложиха гривните,а малко по-рано ни разрешиха и басейните да ползваме.

# 408
  • София
Това е ясно.Но искам да знам,дали ще има места, евентуално.И до 14:00 нямало право на никаква консумация,нито използването на съораженията,според някои коментари.Тези,които го пишеха,бяха предимно турци,явно свикнали,че като са платили за Х нощувки,ще се възползват на макс,от ранни зори на първия ден,та чак до вечерята на последния.
Ако сме без малкото дете,не ни бърка особено.Една много ранна утрин,даже още нощ,дремахме във фоайето на бившата Амара.Верно,настаниха ни по обяд,но към 10 все пак ни сложиха гривните,а малко по-рано ни разрешиха и басейните да ползваме.

Eми питай на лично Daniela_Nikolova78, нали е там в момента. Нямам поне аз случай да не ни пуснат на закуска, това в 14 часа ако е вярно е гадно.

# 409
Има и други хора от темата,които ще почиват там.Сметнах,че ще е полезно за повече хора,ако го напише тук.Затова и не ѝ писах на лично.

# 410
  • Dublin
Миналата година (октомври) ние пристихнахме в 7 сутринта. Дадоха ни гривни веднага, пратиха ни на закуска. Стаята естествено не беше все още готова. Помолих ги ако могат да приготвят нашата стая с приоритет, че сме убити от път и тн..,направиха каквото можаха и ни настаниха към 11 сутринта.

# 411
Пристигнахме в 12 на обяд и веднага ни сложиха гривни. Можехме да ползваме всичко. Стаите ни ги дадоха след 14 часа.

# 412
  • В.Търново
Здравейте от Роял Гардън Бийч, в допълнителния корпус сме. Пристигнахме към 17:30-18ч в хотела. На първо четене не е кой знае какво. Времето е много топло. Ще пиша подробности по-нататък.

# 413
Omer Prime Holiday, Кушадасъ. Нашата 7дневна почивка е вече след средата. Ще споделя моите впечатления, нищо че престоя ни не е приключил.
Настаняване:
пристигнахме в 12 часа, сложиха ни гривни и ни изпратиха на обяд в ресторанта. Към 14:30 часа ни дадоха стаите. Имахме запазени 3 фамилни клубни стаи с по 1 баня. Клубните стаи се намират сред големи дървета. Хубава озеленена територия. Къщичките са на по един етаж или двуетажни блокчета. Ние сме в двуетажно блокче, на втори етаж.
Стаята:
Две стаи една след друга, свързани с междинна врата. В едната има две единични легла, а в другата спалня. Хладилник с 4 минерални води по 0,500л, която подновяваха всеки ден. Чистят и сменят хавлии всеки ден.
Терасата е голяма с малка масичка и 2 стола. Пеят птички постоянно. Банята е с душ и е удобна. Възглавници по 3 различни на човек. Удобни матраци. Всички ключове за осветлението са модерни. Вратата на стаята се отваря с карта. Изкарахме късмет с местоположението на стаята. По средата на комплекса, удобно за всички направления в хотела.
Храна:
Основният ресторант е голям. Има и открита тераса. Винаги има свободни маси. Няма никакво струпване на хора.
Няма прекалено голям избор на храна, но за сметка на това всичко е много вкусно. До сега не сме случвали на толкова вкусна храна. Всеки ден има различни неща, откъм основните ястия. Плодовете основно са диня, ябълки, дребни прасковки, грейпфурт и портокал(на закуска само). Почти 24 часа има храна.
Снек бара до басейните, обаче е много слаб. Някак си не ми се понрави. Пица, паста, малко салати, пилешки хапки, дюнер и диня. Сладоледа не ми допадна, пакетиран, но само един вид.
Сладкарница от 11 до 18 часа с малък избор на сладкиши, но с красива тераса. Мебелите са с меки възглавници. След 18 часа остава като бар. Кафе от техните машини, но на лоби бар имаше машина с ръкохватка и меляха кафето. Там ми хареса. Алкохола е турски, безалкохолните от машина, соковете също, бира наливна Ефес. Лоби бара работи 24 часа.
Алакарт ресторант през този месец има само турски и мексикански. За днес се записахме на втория. От юни ще има още гръцки и средиземноморски.
Басейни:
Един релакс басейн, един среден, един голям и 1 детски, 2 пързалки за големи и детски отделно. Водата е студеничка, както и морската, но ние си се къпахме.
Случихме на страхотно време и от първия ден изгоряхме. Влизаме и във водата. Има вътрешен басейн с топла вода и спа център.
Плаж:
Доста тесен, тъмен пясък, с 1 на места 2 реда шезлонги, много плитко, прозрачна вода. Има възможност за наемане на джетове, лодки, гмуркане и др. водни спортове.
Анимация: стандартна. Аеробика, дартц, водна топка, мини диско и тематични представления всяка вечер.
Впечатленията ни са повече от добри. Забавляваме се максимално. Не се усеща, че хотела е пълен. Чисто е навсякъде. Личи си, че всичко е ново.
Хотелът е бюджетен и си знаехме, че ще има неща, които ще им куцат. Плажът хич не е проблем, поне за нас де. Друго е, че трудно се комуникира с персонала. Не знаят езици, но се справяме. Персонала не е обучен достатъчно.
Гостите са по малко от всички: поляци, холандци, французи, китайци, индийци, германци, турци и българи.
Може би и защото сме голяма компания, минусите не ни пречат изобщо. По цял ден сме на бесейните и плажа. Свободни места бол по всяко време.
В хотела има и закрит паркинг, под рецепция.
Ходихме и до АVM с колите. Има и долмуши.
Ако се сетя нещо ще добавям тук.
Дано всички да си изкарате страхотни почивки!
Снимка от красивата ни тераса:

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 08:34 от Daniela_Nikolova78

# 414
  • София
Една много ранна утрин,даже още нощ,дремахме във фоайето на бившата Амара.Верно,настаниха ни по обяд,но към 10 все пак ни сложиха гривните,а малко по-рано ни разрешиха и басейните да ползваме.
Извинявай, това кога е било? Питам, защото ние три години подред ходим там и не се е случвало (винаги пристигаме към 6-7-8 заранта и най-късно 9-10 сме си по стаите, а преди това сме и закусили). Но питам, защото за послено сме били май миналата година, а ми трябва прясно инфо. Мерси!

@Daniela_Nikolova78,  благодаря за ревюто и цялото инфо! Много полезно!

# 415
  • Sofia
Морски поздрав от Crystal Family Resort Belek! 😎 Компактен, спретнат хотел на 1-ва линия,  усмихнат и отзивчив персонал, като пчелички са! Кусурът му е, че има малки камъчета и много бързо става дълбоко. Времето е прекрасно 34-35°С и около 24 на водата. 🌞 Ако имате въпроси, питайте. Simple Smile

# 416
Терионозавър,ако не ме лъже паметта,беше през 2019.Въпросната година бяха сменили  управата,или нещо подобно,не помня,и някои неща бяха променени,спрямо предишната.

# 417
  • София
Терионозавър,ако не ме лъже паметта,беше през 2019.Въпросната година бяха сменили  управата,или нещо подобно,не помня,и някои неща бяха променени,спрямо предишната.
2018 и 2019 съм бил като Амара, 20-та стана Севън сийз, тогава се смени собствеността, 24-та стана Либърти, пак смениха собствеността, но нивото остана много високо. Също сме пристигали към 5-6 ч сабахлем, но преди 10 не помня да сме били по стаите. От 2019 до сега трима собственици, различни правила.

# 418
Валерко,същите години сме били и ние там.Беше първият ни досег с турския ОИ.Толкова заблудени бяхме 😂.Е,вече не сме,но сме 3+1,и не навсякъде предлагат нашият тип настаняване.А там,където е супер,ми искат част от бъбрека,който смятам другаде да вложа.И,честно казано, съжалявам,че не се възползвахме максимално тогава.Защото дори до гофрети бара не припарихме, незнайно защо 🙄
Даниела Николова,има ли сет за кафе в стаите?Интернета как е?Доста изчерпателно беше описанието, благодаря!

# 419
Ренко, има сет за кафе и чай в стаята. Интернета е на цялата територия и е добър.

Общи условия

Активация на акаунт