На море в Турция - тема 86

• 60 226
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • В.Търново
Кажете ми, моля, може ли в ръчен багаж да сложа сувенири от стъкло, че нощес ще ни вземат от хотела в 4часа към летището и не знам как да процедирам.

# 421
Как е времето в Анталия? На първи юни сме там (живи и здрави), а като гледам какъв май-ноември е тук...😊

# 422
  • В.Търново
30гр на въздуха, водата може би 23-24 гр.
Влажността е към 65% на въздуха. Днес беше облачно, но топло.
Кажете ми, моля за стъклените сувенири и ръпния багаж. След има - няма 6 часа тръгваме към летището и не знам къде да ги прибирам.

# 423
  • sofia
Слагайте ги спокойно в ръчния багаж, сувенири са, предполагам не са нещо голямо или шишета с течност.

# 424
  • В.Търново
Не са шишета, стъклен пепелник и керамични купички. Има и едно преспа пие, но май не е от стъкло, а пластмаса, имитация на стъкло, и две керамични чаши. Благодаря!

# 425
  • Берлин
Слагай смело в ръчния и лек полет

# 426
Опаковайте добре и носете в ръчния багаж.

# 427
Има ли някаква драма при Тез тур? Четох притеснителни коментари във фейсбук.  Аз резервирах с тях през Тюркоаз (адвентурс).☺️

# 428
Има ли някаква драма при Тез тур? Четох притеснителни коментари във фейсбук.  Аз резервирах с тях през Тюркоаз (адвентурс).☺

Аркадия, и аз четох и не че ми трябват на място, но от любопитство попитах турагентката си тук и тя ми каза, че освен ребрандиране, няма друго. А, ако визираш рускоговорящите посрещащи и неориентираните шофьори -до късмет е. Юни 2023 и на двата трансфера ни се паднаха “пресен внос” шофьори тоест турци, които са само за лятото в Анталия и не знаеха някои хотели, както и гид, чийто английски почти липсваше. Но пък миналата година гид ни беше българин, а за шофьора не знам, че ние бяхме в Лара

# 429
Миналата година бяхме с Тез тур, нямаше никакви проблеми, много добра организация.
Тази година сме с Емералд, надявам се, че и те ще са на ниво, самолетна програма, в Белек, от 17 юни.

# 430
Бях писала миналата есен за Белек - шофьорът,който ни взе от летището идея си нямаше къде се намират хотелите и обикаляхме един час повече от необходимото, програма от Емералд .

# 431
Здравейте,преди около две седмици Ви писах за проблемите с посрещащите руснаци Пенинсула Турс.След като се прибрахме веднага отидох в офиса на Тез и да не се правят на ущипани госпожици,защото много добре знаеха за ситуацията там.Споделих проблема и обещанието беше ,че ще говорят с офиса в Анталия и ще ги предупредят за въпросната представителка Алина.В момента дъщеря ми е в Кемер В същия хотел и вече проблеми няма била повече от кротка и любезна.Тръгвайте с положителна нагласа а ако има някакви проблеми веднага пишете имеил до Тез за да вземат  мерки.

# 432
Бях писала миналата есен за Белек - шофьорът,който ни взе от летището идея си нямаше къде се намират хотелите и обикаляхме един час повече от необходимото, програма от Емералд .
Точно за това избрахме Белек, за да е по-кратък трансфера, че сме с деца.
А тези шофьори не ползват ли навигация, как ще се объркат не мога да разбера...

# 433
И на нас ни се случи същото в Белек преди две години.Шофьора вместо да остави първо нас в хотел Gural ,той подмина и продължи към следващия.Нас ни остави на връщане.Добре ,че бяхме само две семейства в колата,но не е голям проблем,а и агенцията няма вина за разсеяния шофьор.Ние сме доволни от Тез тур, досега имаме 13 почивки в Анталия с тях и не сме имали закъснения на полети или проблеми.Винаги са били точни(може би сме имали късмет).
Вчера им се обадих, защото още не сме избрали хотела за септември,а и аз се притесних от прочетеното за Тези тур в Анталия.Агентката ми каза ,че само са сменили  фирмата която ще ни посрещне на летището.При трансфера ще има човек който говори руски и английски,а в хотелите в Лара и Белек техните представители говорят български (и досега 3-4 пъти ни се падаха такива).В Сиде и Аланя са били старите.
Въпреки ,че беше много любезна не успя да ми помогне в избора на хотел.Повечето от хубавите среден клас хотели ,които ми предложи в Лара, Белек и Сиде сме били.
Приемам предложения за хотели с хубав плаж в Анталия от които сте доволни.Без Камелиите и Вон.За предпочитане да не се посещават от много сънародници.Двама възрастни сме около 60 и аквапарк и детски атракции  не ни вълнуват.Ако има наблизо населено място или място за вечерни разходки ще е плюс.

# 434
  • София
За двойка възрастни може да ви хареса IC green в Лара, но за разходки извън хотела няма много къде, освен шопинг центровете. За сметка на това обаче територията на хотела има място за разходки всеки ден по различен маршрут.Това е което лично мога да препоръчам (за хора без деца).
За без деца съм набелязала Барут Анда, ако ни се отвори възможност някой път само двамата. Познати бяха много доволни от там.

Общи условия

Активация на акаунт