На море в Турция - тема 86

• 60 213
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Бях писала миналата есен за Белек - шофьорът,който ни взе от летището идея си нямаше къде се намират хотелите и обикаляхме един час повече от необходимото, програма от Емералд .
Точно за това избрахме Белек, за да е по-кратък трансфера, че сме с деца.
А тези шофьори не ползват ли навигация, как ще се объркат не мога да разбера...

Бях описала подробно като дадох отзив, но с две думи - като видях,че излиза от Белек му дадох моя телефон и ни закара гледайки навигацията от Гугъл Мапс където бях дала като локация Корнелия даймънд, а той е до Susesi I ELa , където остави почиващи и мислехме,че сме ние на ред, а той пое и той не знае накъде.

# 436
Приемам предложения за хотели с хубав плаж в Анталия от които сте доволни.Без Камелиите и Вон.За предпочитане да не се посещават от много сънародници.Двама възрастни сме около 60 и аквапарк и детски атракции  не ни вълнуват.Ако има наблизо населено място или място за вечерни разходки ще е плюс.

SIRENE BELEK HOTEL 5*
SUNIS KUMKOY BEACH RESORT HOTEL & SPA 5* Сиде

# 437
Благодаря за предложенията,ще ги разгледам.Нелка кой е този хотел Барут Анда?
Ако става дума за Barut Andiz в Сиде,там сме били по време на ковида и ни хареса.

# 438
  • София
Благодаря за предложенията,ще ги разгледам.Нелка кой е този хотел Барут Анда?
Ако става дума за Barut Andiz в Сиде,там сме били по време на ковида и ни хареса.
Вероятно е Андиз, по спомени го карах.
 Барут Анда наистина съществува, в Дидим обаче. За него нищо не знам.

# 439
Анди, ако не сте били в Папилон Зойгма Релъкшъри си струва да го погледнете.

# 440
Били сме в другите два(Папилон Белвил и Папилон Айша).На Папилон Зюгма само плажа съм виждала.Аз харесвам тази верига ,но ми се струва ,че е с много малка територия.Вие останахте ли доволни от почивката си там?
Ще прибавя и него в списъка.Благодаря.

# 441
  • София
Били сме в другите два(Папилон Белвил и Папилон Айша).На Папилон Зюгма само плажа съм виждала.Аз харесвам тази верига ,но ми се струва ,че е с много малка територия.Вие останахте ли доволни от почивката си там?

И в комшията на Айша Пайн сте били, и бира на октобер феста сте пили, по потника ме познахте, купил съм си още 3, вече съм под прикритие. Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

# 442

Ние бяхме 2019 в суим ъп вилите и определено ни хареса. Бяхме 2 ма възрастни без деца и откакто съм с дете не сме го посещавали заради разположението на детския басейн (подобно на Гюрала в Белек), по диагонал на морето.

# 443
За "Папилон Зюгма" - почивали сме 2 пъти, искахме и 3-ти, но цените бяха доста високи. Територията е малка, да, но всичко останало е на много високо ниво. Имат "Бирена къща", където през деня може да се пие бира /качествена/, с разни снаксове, една вечер вечеряхме там - бира + наденички + още неща. Уискито им също е много качествено. За мен е добър избор и.

# 444
Анди, от  Белвил и  Айша кой повече ви хареса и защо?  От тая верига само в Айша сме били.  Да, по-малка територия, но ми хареса - особено вдъното вилите.

# 445
Лично на мен повече ми хареса Белвил .Бяхме там 2019г. в основната сграда,там стаите са много по-големи отколкото във вилите и за семейство с деца е по-удобно,а и всичко е наблизо.Оставила съм отзив на първа страница.Белвил има няколко басейна разположени до плажа ,а той е пясъчен с плаван преход в морето.Детския клуб е много, много по-голям от този на Айшата с водни забавления и  пързалки,и ресторанта е по-просторен,с тераса с красива гледка към морето и басейните .Вилите са сред красива зеленина.Този хотел е подходящ за семейства с деца.
Валерко,да бяхме и в Пайн бич,но бира не сме пили,защото алкохол не употребяваме,но и без бира си изкарвахме добре,до момента в който една непозната, подпийнала и агресивна сънародничка не ни развали настроението и напуснахме празненството.От всички хотели в които сме били в Анталия в този имаше най-много българи.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 02:25 от Andi14

# 446
  • DE
Приемам предложения за хотели с хубав плаж в Анталия от които сте доволни.Без Камелиите и Вон.За предпочитане да не се посещават от много сънародници.Двама възрастни сме около 60 и аквапарк и детски атракции  не ни вълнуват.Ако има наблизо населено място или място за вечерни разходки ще е плюс.
Семейно, заедно с дъщеря ни, сме били два пъти в https://barutacanthuscennet.com/de Смятам, че хотелът напълно отговаря на вашите критерии. Възхитени сме от всичко, свързано с този хотел – обслужване, храна, чистота, атмосфера. Дори и с лупа да търсехме нещо негативно, нямаше да намерим. За трансфера от Анталия до хотела използвахме фирма https://www.antalyaviptransfer.com/de  и останахме изключително доволни.

# 447
Момичета,извинете за въпроса,но не можах да намеря отговора.
Интересува ме паркинга на летище София, коментираше се ,че има скъп и по евтин.Въпросът ми е за втория, как да се ориентитам кой и къде е?!

# 448
  • Варна
https://airportsofia-parking.com/
Този сме ползвали с предварителна резервация. Останахме доволни.

# 449
https://airportsofia-parking.com/
Този сме ползвали с предварителна резервация. Останахме доволни.
Благодаря!:hibiscus:

Общи условия

Активация на акаунт