Рим - 29 тема

• 40 214
  • 598
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви, първа екскурзия ми е  самостоятелна и съм страшна паника 🤣❤️

# 76
Правилно ли чета, че деца до 18 години влизат безплатно (с резервация само)?

А относно билетите за Колизеума,  този е добър избор  нали?

# 77
И още учен въпрос имам на коя станция трябва да сляза за Колизеума , мисля, че близо до моя хотел има станция Ottaviano
Ако имате достатъчно време си отидете пеша. Simple Smile  Ние го минаваме този маршрут при всяко ходене в Рим, с дете. Вярно, голямо,но все пак дете .. Simple Smile
 Около 3.5 км,е ( зависи кой хотел сте резервирали ) .Ако не се спирате много-много се изминава за 40-50 мин.
 Но се минава през целия център,  минавате покрай  почти всички забележителности.. Simple Smile  Изключително приятен и лесен  маршрут.  Няма и как да се объркате, от Piazza del popolo  като тръгнете само направо и стигате до Колизеума. А до Piazza del popolo  също се стига много лесно и бързо от Прати.

# 78
  • burgas
Спирката на метрото е точно до Колизеума и е със същото име.

# 79
Здравейте спешно ме трябва някой, който може де ми потвърди този билет Ватикана музеите ли включва 

# 80
Да, Ватиканските музеи и Сикстинската капела.

# 81
Да, Ватиканските музеи и Сикстинската капела.
мога ли да пратя снимка още една да потвърдите дали са за днешния  ден, защото има свободни за късен час...

# 82
Здравейте, отново!
Долу-горе ми се изясняват някои неща.
Реално ще имам 1 цял ден, половин ден до обяд и половин ден следобед - свободни.
Мисля дена, който целия ми е свободен да оставя за Колизеума, фонтаните и изобщо, каквото се намира на центъра. Половинката ден до обяд пак на центъра. А половината ден- следобед да отидем до Ватикана, колкото може да се види за това време. Тепърва ще гледам за онлайн билети и работно време.
Според вас правилно ли си разпределям времето или бихте постъпили по друг начин?

# 83
Не е зле за толкова кратко време. Половин ден във Ватикана ще стигне за пръви път, просто трбява да си следите времето.

# 84
Здравейте!
На първа страница е описано,че билетите за Теравижън трябва да са разпечатани.
Дали е актуално?Симулирах покупка и ми изписа,че не е задължително да са разпечатани.
Приемат от смартфон или таблет.Някой може ли да потвърди?
Благодаря.

# 85
А, аз да попитам къде се намира тази бронзова  врата на базиликата? Втори ден я търся.

# 86
Ако застанете с лице към базиликата, най-дясната врата. Предполагам, че сета всички минават през нея.

# 87
Здравейте!
На първа страница е описано,че билетите за Теравижън трябва да са разпечатани.
Дали е актуално?Симулирах покупка и ми изписа,че не е задължително да са разпечатани.
Приемат от смартфон или таблет.Някой може ли да потвърди?
Благодаря.
Минахме с телефоните по Коледа.

# 88
Здравейте, бих искала да питам някой знае ли дали ще има лятно разписание на полетите на WizzAir до Рим Фиумичино. Засега се виждам само полети да края на март. Благодаря предварително 😊

# 89
  • София
Здравейте, бих искала да питам някой знае ли дали ще има лятно разписание на полетите на WizzAir до Рим Фиумичино. Засега се виждам само полети да края на март. Благодаря предварително 😊
Лятото - на другото летище, Чампино.

Общи условия

Активация на акаунт