Рим - 29 тема

• 41 873
  • 636
  •   1
Отговори
# 630
Аз това питане за хотели не го разбирам много, едни пътуват като двойка, други семейство от 4, едни правят едно, други друго, а пък апартаменти съвсем, тъй като е единична бройка и вероятността да е свободен е съвсем малка. Иначе сега януари бях в този хотел
https://all.accor.com/booking/en/accor/hotel/C2Q2?destination=ro … essibleRoom=false
беше наскоро открит и доста по-евтин от подобни като клас и местоположение. Избрах го, защото платих с точки, освен туристическата такса. Пешеходно разстояние от Колизея, до метро, тройната стая беше малко малка за трима, ама няма да стоим много в хотела я. За април е по-скъп отколкото за януари, естествено.

За мен пък е полезно, ако някой препоръча хотел или място за настаняване. В Рим (и не само) изборът е огромен. Разбира се, че ще погледа хотела/апартамента и ако ме устройва, ще резервирам. Ако не, ще погледна друго предложение или ще продължа да ровя. Затова и бях питала тук за препоръка преди няколко седмици, но никой нищо не каза.

Никак не обичам, като надуят цените заради някакво мероприятие. Миналата година заради един концерт на Ед Шийран в Лил платихме 450 евро за нощувка вместо обичайните 135 евро. Но както се казва - кеф цена няма, поне беше до вратата на стадиона и ми спести среднощна 120-километрово шофиране.

# 631
  • В Космоса
Всичко е много внушително и величествено, но много внимавайте! Откраднаха на мъжа ми портфейла с трите ни лични карти в него в метрото около Термини. Страшно неприятно! Всеки ден имало кражби, така че внимавайте!

# 632
  • There I was on a July morning
И моя мъж го обраха в един автобус на път към Ватикана. Хем го бях предупредила да се пази. Внимавайте!

# 633
Ужас. Изгубване/кражба на документи ми е сред най-големите страхове. Дано сте се оправили бързо и с не толкова разправии.

# 634
Здравейте,  като хотел бих препоръчала Хотел San Remo. Ходихме миналата година май месец покрай избора на новия папа. Цените бяха много добри. Също се стигаше почти навсякъде на пешеходно разстояние, стига да обичате разходки.

# 635
общо взето всички джебчии от Източна Европа след падането на визите и т.н. са се преместили в западна, където има повече "работа"

# 636
  • Milano
Видео, в края на статията, от първият ден със заплащане на Фонтана ди Треви:

https://www.rainews.it/tgr/lazio/articoli/2026/02/fontana-di-tre … 71340d88e659.html

Общи условия

Активация на акаунт