Отговори
# 165
Афито и Рамо имали сет в Ялъто!

# 166
Афито и Рамо имали сет в Ялъто!

Намерих я 😄

# 167
Рамо! 👑 Разби ги! 💣 Най-красивият и прекрасен Мерт! ❤🔥❤🔥❤🔥

клипче и с Рамо

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 20:33 от BELL-

# 168
Добро утро, момчета
Във фейсбук прочетох,че Айше ще бъде простреляна и ще умре.Така напуска сериала

# 169
Добро утро Kissing Heart
Вал, четох други спойлери относно Айшен, но хич не ми пука за тази линия ли е, ос ли е Айшен-Суна-Абидин... Бана не аби Grinning
Друго четох, също никак не ми хареса, но си е баш така:

В момента Сейран се опитва да има връзка съвсем сама, прегръща Ферит, опитва се да общува с него, опитва се да го разбере, това е едностранчиво, НЕ Е ЛИ ТОВА НЕЩО КАТО ГЮЛГЮН. От друга страна, има безкрайно разбиране и манталитет на саможертва, който е нормален по свой начин, но изглежда странно болен отвън. КАТО ЕСМЕ.

# 170
Еве, сподели какви спойлери си чела Blush

# 171
Добро утро Kissing Heart
Вал, четох други спойлери относно Айшен, но хич не ми пука за тази линия ли е, ос ли е Айшен-Суна-Абидин... Бана не аби Grinning
Друго четох, също никак не ми хареса, но си е баш така:

В момента Сейран се опитва да има връзка съвсем сама, прегръща Ферит, опитва се да общува с него, опитва се да го разбере, това е едностранчиво, НЕ Е ЛИ ТОВА НЕЩО КАТО ГЮЛГЮН. От друга страна, има безкрайно разбиране и манталитет на саможертва, който е нормален по свой начин, но изглежда странно болен отвън. КАТО ЕСМЕ.
Привет Simple Smile
Според мен не е болна, но има работа с болен. Като разбере, ще е с по-ясно поведение.

# 172
Кате, съгласна съм. Просто не искам Сейран да е нито Гюлгюн, нито Есме, хеле пък и двете заедно.

# 173
Добро утро.
И аз четох същите неща като Еванджелин,но четох и друго.Вече на доста места,четох,че Афра иска да напуска сериала.До колко е вярно не знам,но изведнъж се разбързаха финал да правят на 101.Другото което прави впечатление,някъде да видяхте Афра?Само първия ден,след летището,това е.Била на сет,пандичката видели...после се оказва няма я.Уж видели,Мерт,Афра,Гюлгюн,Мерт целунал Афра и тръгнал...къде е снимката?До скоро,снимките хвърчаха преди коментари и пояснения.Уж имали вчера снимки в ялъто с Мерт..какво видяхме,Мерт.Нещо определено се случва и обвиха Афра в мъгла.Само накрая да не убият Абидин и Сейран и живели дълго и щастливо Суна и Ферит.Всички мислехме,че главните герои са Сейран и Ферит,оказа се,че били трима главните.Тоя развой не ми харесва,ако ще след 3 серии да правят финал,но да е подобаващ...
Прецакаха всичко,унищожиха всичко...

P.s. Някой писа,че сериала почвал със Суна и трябвало да завърши с нея..

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 09:54 от Милена Тодорова 756835

# 174
Хелоу, мацки! 🫶

Усеща се скапаното настроение на много места и според мен е породено от това, че никой не знае какво точно ни очаква в предстоящия епизод. От това, което ни показват, когато поискат съответно всеки си прави и различни тълкувания. Смятам обаче, че не е нужно толкова да се “връзваме” на акаунтите с по 50, 100, 200 последователи, които се опитват уж да анализират, а единственото, което постигат е да предизвикват конфликти.
Навсякъде наизлизаха разни психолози, анализатори и статисти, които имам чувството, че не разсъждават върху това, което е показано в епизодите, а просто си преписват част от лекциите, пълни с неразбираеми термини и ги постват в различни соц. мрежи и групи за Ялъто. Много тежки думи се пишат и преписват на героите неприсъщи качества, само и само да си защитят несъществуващите теории! ✌🏻
Също много ми е интересно, кой точно писа , че Афра искала да напусне?

# 175
Бел, искаш да кажеш, че щом са с под 200 последователи, профилите създават напрежение и конфликти? Аз лично знам и с доста повече последователи, които се отказаха да пишат по сериала. Мастилото например, но както и да е. Количеството не е гаранция за качество. Някои предпочитат да не са щрауси като Сема.

Афито за настроение Heart Eyes

https://x.com/hourlyxafra/status/1884721210778394633?t=wiEt61uIa … 5eKjWXkfiJ8Q&s=19

# 176
Да, Еве! Така мисля, тези с малко последователи така правят. И доста често при такива акаунти информацията е доста противоречива! Всеки обаче сам си преценя какво да чете, кой да следва, отследва и блокира. Не налагам моето мнение на никой! ✌🏻

# 177
Смятам, че тук сме разумни хора и сами можем да отсяваме истината. Няма нужда да ни насочват.

# 178
Афито имала сет в Джиганхир!

# 179
Преди време бяха писали, че Мерт иска да напуска, сигурно и това за Ефра е такава лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт