Отговори
# 465
Здравейте момичета.Желая ви прекрасен уикенд.Временцето е доста слънчево и приятно,чудесно за разходки.Не съм гледала епизода,хванах само края,но като ви чета май не си заслужава да си пропилея времето.Гледах трейлъра .Надявам се,че в следващата серия ще се приключи с "драмата" Чичек-Каран-Абидин-Суна особено след "неимоверно" високия рейтинг.Сериала има вече крещяща нужда не само от смяна на сценария,но и от смяна на сценаристите.Не може да получаваш хонорар или заплата при положение,че си довел качеството на нещо до кота 0.Онур,освен слаб продуцент май ще се окаже и слаб бизнесмен.Не мога да се примиря,че една "Лейля",въпреки,че харесвам Байсел и Алперен,е по-гледан от Ялъто.Но за пореден път се убеждавам,че Мерт е наистина уникален актьор и може наистина да изиграе всичко.Дадох си сметка,че в момента играе  две роли едновременно и ги изпълнява толкова убедително чак си задавам въпроса Мерт добре ли е?Този лек тик на главата,когато "вижда" другия Ферит колко актьора могат да го направят така убедително и истински?Сигурно се броят на пръсти.За Дирен няма какво да кажа.Споменах,че съм го гледала в "Три куруша" като сериен убиец и когато го видях в Ялъто тръпки ме побиха.Надявам се,че малкото екранно време на Афра,в този епизод се дължи на може би "малък отпуск" в чест на рождения ден на Мерт.Може би този път е поискала да се погрижи за подготовката му.Освен това беше и на това събитие в СА.Но това не оправдава нито сценаристи,нито бездарието им.От трейлъра също се разбра,че детето на Суна няма да бъде "приписано" на Ферит,поне аз така разтълкувах думите и към Абидин и предвид рейтинга могат и отново да пренапишат сценария и най-сетне да се разбере за онази нощ.

# 466
Ето това са Ферит и Сейран, когато дойде ред да бъде разказана тяхната история, а не тази на баби, дядовци, сестри, чичовци и т.н. 🤦‍♀️🤬🤕Основната история е Сейферската история и това иска да гледа фандома❤️

# 467
Да, Мими, разбира се, малкото време на Афра се дължи на малък отпуск за РД на Мерт хахахаха

# 468
Много ми харесва как тук сме се събрали толкова различни хора Simple Smile Всеки със собственото си мнение по въпроса. Всички гледаме едно и също,но виждаме и разбираме различни неща.
Затова се престраших след толкова време да започна да пиша и аз.
Сега си представих,ако се съберем на живо да коментираме сериала, героите и актьорите, както така пламенно си говорим, сигурно накрая ще ни изгонят от заведението Grinning
Приятен уикенд на всички пожелавам!

# 469
https://vm.tiktok.com/ZNeoRbePQ/
🤣🤣🤣🤣 Не извадихме късмет

# 470
Казваме да сменят сценаристите, но според мен  отдавна е напълно орязан бюджета на този филм. От там който и да е сценарист какво да измисли, което да е без пари?
      Сега имаме опашка от образи от миналото на Халис, които удобно не се застъпват, влизат един по един + действие, развиващо се само в две къщи / ханът не го броя, че отдавна не работят там и Мемо го няма/. Очаква ни "разнообразието" от смяна на двете къщи с други две, а може и една нова.
       Сравнявам с "Далечен град" /който набира скорост сега/ - действието е в университет, болница, затвор, отделни домове на множество герои, банка, летище, хотел няколко пъти, на открито край езерото и това е едновременно. Както в Рибарче предишните сезони, тогава и рейтингът беше добър.
       Май дружно чакаме финала.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 14:24 от teya123

# 471
Чудя се  дали сюжета стигна своето  дъно?  Струва ми се, че няма как да бъде по-зле. Жалко за актьорите и хубавия ни сериал, не заслужавахме тази катастрофа. 

# 472
Да пази Господ да има още един сезон. 😵‍💫😂

# 473
.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 14:54 от Милена Тодорова 756835

# 474
# 475
# 476
  • София
Мерт случайно ли е на почивка в този район, от там е Афра. Лютфие май живееше в Акчай, което е много близо до този тенис клуб.

# 477
teya123 За сравнение "Мръсни танци" е заснет с бюджет от 6 млн.долара,а приходите му са 213,954 млн.долара,така че не бюджета е "виновен".Точно сценария и сценаристите носят най-голямата вина за този провал.

# 478
Циала в Х продължава да описва всичко с кома. Сценаристите колко ли са луди, какво ли ще спретнат при този рейтинг? Дали няма да се спасяват с кома, нищо че е късно.

# 479
Време на екрана:
Афра: 22 минути
Мерт: 26 минути
Абидин и сцените на майка му: 35 минути
Есме: 23 минути
На кой му пука за Есме, Суна, Абидин и майка му , и брат му?🤮

Общи условия

Активация на акаунт