Отговори
# 60
Ужасен фраг! Защо въобще сложиха тези хаштагове за Сейфер,че тях ги няма въобще. Тая продукция яко се излага. И имаха две седмици, и пак нищо.
Аз така ще запомня тази вечер с Афрам.
Повтарям пак  Simple Smile Даже потретвам

# 61
Е, това че във фрага ги няма, не значи че в епизода ще в така.
Ох, Суна дали наистина ще излезна от сериала?

# 62
Суна умира ? Кязъм убива Абидин?

Суна трябва да излезне от сериала. Сигурно е бременна в реалния живот.
Силно се съмнявам, че ще излезе. Днес имаше снимки от сет с нея. Дори и да е бременна, може да играе. И без друго и в сериала е бременна. Wink

# 63

Благодаря на всички за хубавите пожелания и сторените добри неща Heart
Часовника показва 1,15 мин.Луда работа.

Само не питай каква е символиката 😂😂😂
Аааа,кажи де Thinking

# 64
Той пусна сторито! 😜
Само доктора липсва, явно той е фотографа 🥰

# 65
Ферит прегръща всички, само Сейран не, а уж много разтревожен и пита за нея. Суна уж умира, ама няма да умре, не се тревожете. Фрагът е един от най-калпавите, които съм гледала в това дизи. Сейран никаква я няма милата, колкото да не е без хич. Идиоти!

# 66
Споко,де!Нито Суна умира,нито Кязъм убива Абидин.Драма ще има около главните,как така ще излизат от сериала!!!

# 67
Благодаря за новата темичка!
Интересен фраг се очертава, но и епизода сигурно ще е тегав.
Според мен Сейфер ще има от следващата седмица, защото все пак нали трябва още малко да завъртят драмата...

# 68
Той пусна сторито! 😜
Само доктора липсва, явно той е фотографа 🥰
Именно де 😁

# 69
Към този момент лъжицата от сторито на Мерт предизвиква повече интерес и вълнение отколкото фрага,който можеха спокойно да не показват.

# 70
Имам чувството, че от няколко седмици са в болницата, борейки се за чапкънката Суна  Simple Smile кога беше края на миналия епизод, направо цяла вечност. Само това ли е?

# 71
Диче, другия път ще чета до края! 🤣 Сори! 😘

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 23:56 от BELL-

# 72
  • София
Не съм гледала фрага още, но понеже станал голям въпрос в Х за това откога е снимката на Мерт, качвам това.

Явно солотата тръгнаха да доказват, че Неслишах и Афра са ходили онзи ден в този ресторант, а Рамо е там тази вечер.

Евала на ОГМ, успяха да ме пречупят, за първи път не гледам фраг и нямам желание, все още. АфРам са ми по-интересни, както последната една година, така и сега.

ПС Сега видях, че Сикорски веднага е писала за часовника. Заради това приложение стана данданията в Х

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 23:49 от MysteryG

# 73
  • Ямбол
Мале какъв е пак тоя фраг бе хора.Тези наистина идиоти ли са? За две седмици пак едно голямо нищо.... Сейфер йок... Сейран май и тя е на никъде милата 1-2 сцени и стигат вече.Ужас в какво се превърна сериала.🙄🤷🤦

# 74
Благодаря за новата тема!
И от мен за Мерт - здрав, честит, обичан!

Общи условия

Активация на акаунт