Отговори
# 615
Мистери, това е третият разговор между Суна и Ферит. Няма как да го четеш извън контекста на предходните два разговора, особено на първия, когато се договаряха, че нищо не се е случило, и ... да стигнеш до вярно заключение.

# 616
Така,как ги виждам нещата.Ако е имало нещо повече между Суна и Ферит онази нощ и детето е на Абидин,Суна няма как да го препише на зет си защото всички вече знаят в коя седмица е бременна и той може да сметне 2 и 2.Но,става още по-страшно.Ще се окаже,че Ферит е имал интимна връзка не само с балдъзата,а с бременната балдъза.Е,тогава самоубийството е в кърпа вързано.Чак до такова извращение не ми се вярва да се стигне.Ако бременноста на Суна съвпада с "онази нощ" Ферит отново ще е на предела и съответно ще иска ДНК тест,но много ще изложат Суна и ще я изкарат "разгонената кучка" и по-долна и от Пелин.Пелин не беше омъжена и единствената и цел беше Ферит, беше обсебена от него,което до някъде оправдаваше поведението и.Но Суна,както и да го погледнеш,няма никакво оправдание защото е омъжена и то не на сила,а за "голямата си любов" и изневерява не с кого да е,а с мъжа на сестра си с пълното съзнание,че този мъж е допуснал грешка с нея защото е бил пиян или разстроен,но не и влюбен.Няма човек който да е по наясно с чувствата на Ферит и Сейран един към друг.Та по този начин ще излезе,че е преспала с него само ей така за "спорта".Това наистина ще я направи чудовище или по-скоро извратена кучка,а едва ли това ще помогне за рейтингите и едва ли сценаристите ще я "оцапат" толкова.И в двата случая резултата ще е един и същ.Затова,може би няма да оставят съмнение,че Ферит може да е бащата и "онази нощ" ще се е стигнало най-много до целувка и осъзнаване.Между другото,струва ми се,че нещата се "разтягат" защото сега и петимата глупаци не знаят как да излязат от това положение и търсят все още начин,хем вълка да е сит,хем агнето да е цяло.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 18:47 от mimi 65

# 617
Тези разговори между Суна и Ферит ги знам почти наизуст. Гледала съм ги 100 пъти най-малко, в търсене на истината. Валла, не намерих нищо конкретно за оневиняването на Ферит и в постнатото по-горе. Както каза Катя, това си е пореден техен разговор с недомлъвки и след като първия път си казаха, че ще се държат така, сякаш нищо не е станало. Защото Ферит наистина каза, че не знае как е станало. За мен има нещо преживяно на прословутия диван, каквото и да е то.
Ферит не дава никакви признаци за това, че не помни какво е станало. Нито веднъж не го показаха да се опитва да си спомни нещо. Според мен, много добре си спомня.

# 618
  • Яко в Матрицата...
Само Шнура и Гюлсерен знаят дали е имало нещо на онзи диван. Не знам защо се мъчите с кой какво казал, как погледнал и т.н. Феро го стрелят във всяка серия, пък гледам жив си е, с леки щети.

# 619
Той ако не помнеше, нямаше да се появи онзи вторият Ферит, гаднярът, който непрекъснато го атакува.
И тук ще напиша нещо, което от две серии ми чопли съзнанието, но чак днес като че ли се избистри. Става дума за втория Ферит, все се чудех кого ми напомня. Всъщност ми напомня игривия, присмиващ се Ферит от първи сезон, който нищо не приемаше сериозно и отговорно. Играеше... Това ще да е гадничкото отмъщение на авторите на този образ. Confused

# 620
Скрит текст:
Надписът вече не е "Скоро", а "Край".😜

# 621

Берил и Ерсин си тръгнали, Афра и Мерт продължават снимките. Очакват и външен сет, защото колата на Ферит все още е там.

# 622
  • София
Точно затова не мисля, че Онур е толкова тъп. Защото всеки вижда доказателства за нещата, в които вярва.

# 623

непредубеден, отворен, никакъв, ум, нищо
Дали всичко не е в главата на Ферит...

# 624
# 625
# 626
Пак ли бе? Какво не могат да уточнят тези двамката?

# 627
  • Яко в Матрицата...
Кога успяха Joy Не е интересно вече, трябваше нещо друго да измислят.

# 628
Аз вече не вярвам на социалните мрежи. За мен това е пореден номер. Те и предания път ужким бяха скарани като се отследваха пък не беше така. Заедно са си не ги мислете Wink

# 629
Тате до вчера харесваше снимки. 😁 Ако Шнура пак се е намесил аман вече. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт