Отговори
# 600
Ени, не казва Суна, защото тя от къде да знае от кого е хванала, не е била само с единия,  или само с другия? и манипулира ситуацията в своя полза. Както винаги. Ферит не я иска, и тя го знае много добре, ама не пречи да го хване на тясно.

Роси  Hug да ти кажа за сега така както вървят нещата на мен поне не ми се струва много вероятно Абидин и Суна да  се съберат.Нещо между тях се счупи безвъзвратно  още от преди няколко епизода и като че ли няма шанс да се оправи. Както и ти самата си отбелязала всичко почна с несправедливите обвинения на Абидин към  Суна и намеците за миналите и грешки и след това нещата се влошиха още повече с помощта на майка му и брат му и всичко се обърка много жестоко.
Сега ще кажете тая па не се спря с тая Невеста да я дава за пример ама какво да направя като там имаше подобни ситуации като при нас  Simple Smile.Та там лошия герой Адем също направи много грешки заради желанието си да отмъсти и на края даже стигна до там да бие бременната си жена която много обичаше.Тя естествено се разведе с него ,но преди това направи нещо много хубаво за Адем като го накара да тръгне на психоаналитик .В крайна сметка нещата постепенно започнаха да се нареждат ,Адем се сдобри с братята си ,намери нова любов и с бившата си жена  също се разбраха и започнаха да си поделят грижите за детето. А бившата и тя си намери нов любим и на края сериала завърши със страхотен хепи енд-всички герои заедно и щастлив след години вече с порасналите им деца ,абе беше страшно сладникав ,ни в същото време много красив финал. Heart
При нас не знам как ще стане и дали изобщо ще имаме щастлив финал,но силно се надявам да се случат нещата така Hands Pray. И Суна и Абидин ако не успеят да се съберат поне да могат да се разбират и да бъдат приятели заради детето си.А ако пък стане чудо и се съберат също няма да е пошо,нооооо ще видим какво ще измислят нашите хора за героите на сериалчето ни. Thinking
Нинка сега като те чета и ми докарваш нов знак за невинността на Ферит и Суна. Simple Smile
Ако това между Суна и Ферит беше истина на нея какво би и попречило да каже на Ферит ,че детето е от него. Thinking А това че нямало да посмее да го каже на Абидин хич пък не ми се вярва ,като нищо може да му го изпляска защото ще е уверена ,че Ферит и Корхан ще я защитят защото им носи драгоценния  наследник в себе си.

# 601
Не сме много,тия които мислим,че Ферит е невинен,но ако както масово мислите,че може да е бащата,ами да го хваща Суна и да се свършва с тая мъка...нооо,не искам Сейран да остава,да прощава и още да се гаврят с нея.Да стяга куфарите и да заминава в чужбина.А Сунфер живели дълго и шастливо и да свършват и нашите мъки и да си кажем и ние бай,бай...

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 16:39 от Милена Тодорова 756835

# 602
Ени, знам че положението между Суна и Абидин в момента изглежда безнадежндо и е много трудно нещата да се оправят, но аз все пак вярвам и се надявам, че това ще се случи! И двамата допуснаха грешки - кой не е грешил. Ако се разкаят за тях и намерят сили да си простят и да се променят - всичко е възможно! Аз вярвам, че това бебе ще изкара най-доброто от Абидин и Суна. Те трябва да го отгледат заедно и да са щастливи. Не бива да правят грешките не техните родители в миналото - Абидин е израснал сам и без родители, а Суна е имала родители, но цял живот е търпяла тормоза и побоищата на баща си! Това дете не бива да преминава през това. Sob

Относно Невестата, съжалявам но не съм съгласна да я вземам за пример. Аз също съм гледала този сериал и въпросния Адем, за когото говориш няма нищо общо с Абидин. Той си беше зъл и подъл от самото начало. Абидин не е лош човек - винаги е бил добър и е помагал както на Ферит, така и на Корхан! Да се сравняват двамата образи за мен е невъзможно! Wink

Знам, че сега Абидин се промени и направи много лоши неща, но той не е искал да стане така. Както видяхме в епизода - мислел е, че ще стрелят във въздуха - а не по имението и хората. мислел е, че ще ги изплашат - но Каран започна масова стрелба!:sob: Не го оправдавам за това, той въобще не биваше да се поддава на този гняв и отмъщение, но сега осъзна грешката си - беше готов да убие брат си! Абидин обича Суна и го каза ясно и на майка си и на Каран - каза: "Обичам я, много я обичам, Суна е моята най-голяма мечта, моята любима съпруга" Sparkling Heart Той не е искал да стане така - и това ще го тормози цял живот - мисълта, че заради него можеше да загуби Суна и нероденото си бебе! Не мисля, че на Аби ще му е лесно от сега нататък. Разбирам, че и Суна няма да му прости лесно и че тя също има право да се сърди и да е гневна, но се надявам че двамата ще намерят обратния път един към друг - не ги искам сами или с други хора. Искам Суна и Абидин заедно щастливи с детето им. Hands Pray Същото искам и за Ферит и Сейран. Каквото и да си говорим Ферит също направи един куп гупости и грешки, с което доведе до тези събития - за Сейфер също за мен е трудно да се намери обратен път в момента, но вярвам че ще стане. Тогава защо ако Сейфер имат шанс да са заедно - такъв шанс да нямат и Абсун! Искам и двете двойки заедно. Сценаристите съсипаха не само двойките, но и връзката между сестрите и тази между Аби и Ферит - именно това беше в основата на сериала и не приемам, че така го унищожиха. Време е да оправят нещата. Време е и да стане ясно, че не е имало нищо между Суна и Ферит! Hands Pray

# 603
Аз мисля, че се опитват да ни покажат, че стигнахме до една невъзможна любов. Един мъж, с разцепена на две душа, между дълг и любов, между добро и лошо.
Само че това вече го гледахме с Пелина, и за повече драма получихме Суна.
Смятам че Ферит никога няма да приеме Суната, с или без дете.
Ферит обича Сейран, тя е неговия път и съдба. Другото е са грешки.
П.с. игнорирането е вид емоционално насилие.

# 604
Ninka555 - това, което говориш за бебето на Суна ми се струва абсурдно! Ти вече си приела, че между Суна и Ферит наистина е имало нещо повече от целувка. Ами аз не мисля, че е имало такова нещо и се надявам, че скоро ще го изяснят! Освен това каквото и да се е случило между тях беше само преди няколко дни - няма как Суна да е бременна от Ферит! Ама сега ще кажеш, че в сериала времето няма значение, Вал също е казала същото - но тук видяхме събитията след 89-та серия ден след ден. И в разговора между Ферит и Суна стана ясно, че са минали няколко дни. Но да почна от началото - след случката с Ферит - Суна се върна и се раздели с Абидин, мина една вечер и тя видя Сейран и Ферит и каза на Ферит, че не е чакал и ден - после отвлякоха Ифа и я върнаха съблечена за унижение - Суна беше със същите дрехи - после Ферит й каза да иде при Абидин, за да хванат Каран - и тя отиде - да е минал 1 ден - най-много 2 в които да е стояла там и се върна - и на следващата вечер стрелбата. Ами каквото и да говорим според мен няма и седмица от случката с Ферит и Суна - да са минали най-много 10-тина дни - няма как бебето да е от Ферит! Лекаря ясно каза, че не е засегната плацентата и матката - а плацентата се обръзува от третата седмица и след това - така, че няма как да е от Ферит - бебето си е от Абидин. Не разбирам защо все трябва да мислим най-лошото. Аз не видях Ферит да има съмнения, че може бебето да е негово - дори другото му Аз не му говори нищо за това. Ферит се изнерви, когато Сейран го попита какво са си говорили със Суна. Той се обвинява, че е съсипал живота на Суна - може би заради целувката или пък защото отхвърляйки я някога сега това минало я преследва - може да му е разказала още неща, които да не сме видели, а именно за съмненията на Абидин и заради това да мисли, че тя се развежда заради него. Ако е имало нещо, то е било само целувка според мен - нищо повече - другото е в техните глави. Но е крайно време да стане ясно какво точно е станало и да се спре с това. Освен това ако бебето беше от Ферит нямаше ли Суна да го изтреля ако искаше да го раздели от Сейран - тя отлично знае, че бащата е Абидин, защото според мен не му е изневерила. Това е моето мнение. Да видим какво ще покажат сценаристите, но е време да оправят тая каша. Hands Pray

# 605
Ninka555 -   Освен това ако бебето беше от Ферит нямаше ли Суна да го изтреля ако искаше да го раздели от Сейран - тя отлично знае, че бащата е Абидин, защото според мен не му е изневерила. Hands Pray

Това вече приемам безусловно

# 606
Момент, Суна още не знае, че е бременна, оттам пък ние не знаем какво и на кого ще изстреля.

# 607
Роксис, всеки гледа с различни очи, факт. За мен няма колебание, никога не го е имало, категорично е имало кекс между Ферит и Суна, и в това е драмата на Ферит. И второ, убедена съм, че детето е на Абидин, но Суна ще шантажира  и манипулира Ферит. А на Абидин ще отмъщава, тя не го обича, използва го, поне аз това виждам. Тя самата няма толкова мисъл, за да знае чие е детето, но ще се прави на важна.

# 608
Не съм сигурна колко е умна, но Суна е много хитра. Докато не е сигурна, че е хванала Ферит в капана си, няма да издаде нищо пред никого. Това пред Сейран беше уж като умираше, за съспенс. Но дано поне има полза от това, че Гюлгюн я чу. Иначе защо ни показаха тази сцена?

Върнах се да допиша, че се сетих за сцената и ми стана мъчно за Сейранчето. Как седеше милата на пейката и казваше, че какъвто и да бил товара на Суна, за каквото и да се обвинявала, нищо не било по-важно от живота й. Изглеждаше ми като малко, изгубено детенце. Може би се усъмни в нещо вече, че й дадоха много нишани и двамата заподозрени.

И това момиче е ранено Broken Heart

https://x.com/yeteretto/status/1886052424990781768

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 17:14 от Еванджелин

# 609
Момент, Суна още не знае, че е бременна, оттам пък ние не знаем какво и на кого ще изстреля.
Еве  от трейлъра вече знаем какво ще направи Суна.Верно е че в петъчния епизод не знаеше ,че  е бременна ,но след като научава отива при този на който е бебето и говори с него.
Роси и аз се надявам в най-скоро време да се разнищи тази история и да стане ясно каквото ще става ясно.
В крайна сметка даже и да е имало нещо такова което на мен ми се струва абсолютно невероятно ,но айде да предположим ,че се е случило ,но такова нещо като СунФер или ФерСун или там както и да ги наречем не е възможно   да съществува. Ферит никога ама никога не е давал признаци ,че харесва Суна по друг начин освен като сестра и като балдъза.Можем да му преписваме каквито си искаме грехове ,но Ферит обича Сейран  и никоя друга и това е нещо в което нямам съмнение.  Ако недай си боже се е случило онова нещо то със сигурност Ферит няма да може да го преживее и или окончателно ще лудне или направо ще се самоубие и ще се приключи и със СейФер и с Ферит и с Чапкънчето и айде кой  от където е и  те така.  Cry
Със СейФер и Ферит може и да има проблеми ,но слава богу АфРам са стабилни и всичко около тях е наред което е супер.  Heart

# 610
Страшни фантасмагории….Ако Суна каже на Ферит,че е бременна от него това може би ще е един предизвестен финал и ще покаже на зрителя,че уредените бракове не са добра опция….Що се отнася до  истинската любов - пази я от сестра си‼….И най трагичното за мен ще е,когато един млад човек има интелект,добродетели,смелост,красота как погубва живота си,заради злобата и простотията,неразбирането на най-близките….Трагичен финал!

# 611
Eни, не виждам да съм писала някъде за Сунфер или Ферсун. Не съм писала никъде също, че бебето е на Ферит. Не съм писала никъде, че са се кексили. Не съм писала никъде, че Суна ще изнудва Ферит с бебето. Под капан имах друго предвид, ама нейсе. Пиша на базата на това, което ни показват. Във втори сезон не беше баща, но се целуваха в 19-та серия с Пелин. Имам си свое виждане и за продължението на сцената тогава.
Но това не пречи да разсъждавам по евентуален бъдещ сценарий, тъй като япъма много обича да ни е гадно.

# 612
Еве   това за Сунфер не се отнася за теб,просто си разсъждавам по разните възможности .и  си е абсолютно верно ,че продуцента обича да ни е гадно и ще продължава да ни мъчи ама да видим до кога ,защото рейтингите падат ли падат .

# 613
  • София
Това е целият разговор между Ферит и Суна в стаята, точно преди стрелбата

Ф: Докога ще продължаваш с това?
С: Кое?
Ф: Суна! Виж, нищо не е имало между нас онази вечер. Ние с теб не говорихме ли? Не казахме ли, че нищо не се е случило(преживяло)? Защо не затваряш (този въпрос)?
С: Ааа, това ли значи за теб да затворим (въпроса)? Заради това ли от няколко дни се държиш така? С всички се държиш много странно. Да не си мислиш, че не си личи? Изглежда не си могъл да затвориш някои неща.
Ф: Излез навън!

Ферит казва, че нищо не се е случило, а Суна, че са минали няколко дни.
Знам, че не се знаело как тече времето и т.н. Обаче специално около Есме се подчерта, че са минали два месеца.

И пак да си напиша, колкото и да спорим, ще го заснемат, както са решили и няма никакво значение какво искат или не искат феновете. Моето лично мнение дотогава е, че нищо не се е случило, освен разговор, всичко е в главата на Суна. Приемам и варианта тя да го е целунала и той инстинктивно да я е хванал за врата.

# 614
Не виждам нищо лошо в това да фантазираме по сценария, не е ли това целта на сценаристите? Ако не искаха фандомът да го прави, щяха да пишат ясно и категорично събитията, а не с недомлъвки и неясноти.
Така че, докато не спрат да ни дразнят с тези глупави похвати, се чувствам напълно в правото да си съчинявам за минали и бъдещи събития. Най-малкото, защото ме бутат натам. Ходримейдън!

Общи условия

Активация на акаунт