да ти кажа за сега така както вървят нещата на мен поне не ми се струва много вероятно Абидин и Суна да се съберат.Нещо между тях се счупи безвъзвратно още от преди няколко епизода и като че ли няма шанс да се оправи. Както и ти самата си отбелязала всичко почна с несправедливите обвинения на Абидин към Суна и намеците за миналите и грешки и след това нещата се влошиха още повече с помощта на майка му и брат му и всичко се обърка много жестоко.Сега ще кажете тая па не се спря с тая Невеста да я дава за пример ама какво да направя като там имаше подобни ситуации като при нас
.Та там лошия герой Адем също направи много грешки заради желанието си да отмъсти и на края даже стигна до там да бие бременната си жена която много обичаше.Тя естествено се разведе с него ,но преди това направи нещо много хубаво за Адем като го накара да тръгне на психоаналитик .В крайна сметка нещата постепенно започнаха да се нареждат ,Адем се сдобри с братята си ,намери нова любов и с бившата си жена също се разбраха и започнаха да си поделят грижите за детето. А бившата и тя си намери нов любим и на края сериала завърши със страхотен хепи енд-всички герои заедно и щастлив след години вече с порасналите им деца ,абе беше страшно сладникав ,ни в същото време много красив финал. 
При нас не знам как ще стане и дали изобщо ще имаме щастлив финал,но силно се надявам да се случат нещата така
. И Суна и Абидин ако не успеят да се съберат поне да могат да се разбират и да бъдат приятели заради детето си.А ако пък стане чудо и се съберат също няма да е пошо,нооооо ще видим какво ще измислят нашите хора за героите на сериалчето ни. 
Нинка сега като те чета и ми докарваш нов знак за невинността на Ферит и Суна.
Ако това между Суна и Ферит беше истина на нея какво би и попречило да каже на Ферит ,че детето е от него.
А това че нямало да посмее да го каже на Абидин хич пък не ми се вярва ,като нищо може да му го изпляска защото ще е уверена ,че Ферит и Корхан ще я защитят защото им носи драгоценния наследник в себе си.

Той не е искал да стане така - и това ще го тормози цял живот - мисълта, че заради него можеше да загуби Суна и нероденото си бебе! Не мисля, че на Аби ще му е лесно от сега нататък. Разбирам, че и Суна няма да му прости лесно и че тя също има право да се сърди и да е гневна, но се надявам че двамата ще намерят обратния път един към друг - не ги искам сами или с други хора. Искам Суна и Абидин заедно щастливи с детето им.