Отговори
# 690
Аз ще си кажа мнението,пък ако ще да бъда хулена от 20 от вас.Да,много харесвам Мерт като актьор,да,прекрасна двойка са със Афи,но само като той е далеко от приятелите си,май.За мен той е супер незрял и не знам кой на кого прилича,Мерт на Ферит,но за мен са 1 към 1.Колко пъти залита и го виждахме с жени,всички помним Бали,Мерт и Али...да,замазаха положението,но никой не може да ме убеди,че там е нямало нищо.Не харесвам и Мирай,била лезбийка,може и да е,но е прекалено залепена и тя за Мерт.Не знам имат ли проблем или има намеса там от Онур,но ако съм аз,не бих го търпяла..

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 15:12 от Милена Тодорова 756835

# 691

Страшен поглед има Афра! Пък Ферит все едно му е през … 😆
Защо стоят един срещу друг, а не един до друг? Да не би тук да са разведени и Ферит да седи до съпругата си Диар?

# 692
Здравейте, дами Kissing Heart
Според мен, няма нужда от такова пресилено веселие. Нито сме сигурни какво е станало, нито знаем как се чувстват, че да го обръщаме на забава, ама вие си знаете Smirk

Да зачекна по сериала аз, "Хюстън, имаме проблем" Stuck Out Tongue Winking Eye
Според вас, защо Сейран е в ялъто? Защо снощи бяха там почти всички?

Ами ... мислят как да преодолеят проблемите и да се върнат успешно на земята. Какво да е друго... На това му викаха май "успешен провал".  Smile

# 693
Здравейте, дами Kissing Heart
Според мен, няма нужда от такова пресилено веселие. Нито сме сигурни какво е станало, нито знаем как се чувстват, че да го обръщаме на забава, ама вие си знаете Smirk

Да зачекна по сериала аз, "Хюстън, имаме проблем" Stuck Out Tongue Winking Eye
Според вас, защо Сейран е в ялъто? Защо снощи бяха там почти всички?
Може с Халис да кроят нещо,щом Ифа знаеше къде е и защо е там.Но ми се струва,че тя там ще чуе нещо,за което не е отишла.Във фрага с нея в Сейферската стая надписът беше изгаснал.

# 694
Добре,де - това,че Мерт отишъл с Али на снимките може нищо да не значи. Приятели са, подкрепят се, няма да го остави сам. Защо веднага трябва да се коментира,че приятелите на Афрам им оказват влияние върху връзката и им влияят зле. Предните пъти пък се коментираше страната на Афра.
Нима и Афра не е водила нейни приятели на снимки и проби за облеклото в Ялъто.
Каква ще да е тази кавга толкова изведнъж като цял ден бяха вчера на снимки. Чак пък толкова. И днес каква е тая усмивка от Афра? Аз,ако се скарам с гаджето даже няма да ми се занимава и със социалните мрежи, няма да съм в настроение. А и водолеят колкото и да е ядосан не прави спонтанни неща, винаги ги премисляме и обмисляме.
Пак се занасят с нас като предните пъти. Да поддържат интереса, огънят да гори:D
Ако случайно си нямат работа и се чудят какво да правят да ми се обадят ще им дам от мен колкото искат. Няма да имат време да се карат грам. Wink
Аз коментирам на база каквото виждам от медиите. Няма как да знам какви наистина са в живота Мерт и Афра. И да знам на 100 процента какво биха направили или постъпили. Само те си знаят.

# 695
Аз ще си кажа мнението,пък ако ще да бъда хулена от 20 от вас.Да,много харесвам Мерт като актьор,да,прекрасна двойка са със Афи,но само като той е далеко от приятелите си,май.За мен той е супер незрял и не знам кой на кого прилича,Мерт на Ферит,но за мен са 1 към 1.Колко пъти залита и го виждахме с жени,всички помним Бали,Мерт и Али...да,замазаха положението,но никой не може да ме убеди,че там е нямало нищо.Не харесвам и Мирай,била лезбийка,може и да е,но е прекалено запелена и тя за Мерт.Не знам имат ли проблем или има намеса там от Онур,но ако съм аз,не бих го търпяла..

Съжалявам, но този път Афра се държа като малко дете, веднага да го отпоследва и миналата година стана същото, дори и да имат проблем защо трябва да се отпоследват

# 696
Сикорски, и на мен ми се струва, че за едно е отишла, друго ще излезе накрая. Карам подхвърли една реплика във фрага, дали не знае нещо за преживяванията?

Анабел, опитвам се да сменя темата, ама не се усещате. Откъде знаеш кой как се е държал? Честно казано, на мен ми се вижда обратното. Айде да не задълбаваме, че ще стане банално.

Кате, дано кацнем успешно Grinning

# 697
Онур Акай е писал, че не са разделени, а скарани, ама очаква да се разберат.

https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/afra-saracoglu- … eler-oluyor/1442/

# 698
  • Яко в Матрицата...
Нали си знаете?.... Феро е невинен, ще го разберем в предпоследната серия, споко Joy

Наистина е интересно какви ги върши Сейро в ялъто...

Онур Акай май е пак е попрекалил с въображението и алкохола Rolling Eyes

# 699
Надписа не беше ли угаснал още Ферит като се прибра в ялъто и ги търсеше?

# 700
Сикорски, и на мен ми се струва, че за едно е отишла, друго ще излезе накрая. Карам подхвърли една реплика във фрага, дали не знае нещо за преживяванията?

Анабел, опитвам се да сменя темата, ама не се усещате. Откъде знаеш кой как се е държал? Честно казано, на мен ми се вижда обратното. Айде да не задълбаваме, че ще стане банално.

Все ми се струва,че сцената ,в която Чичек нареди да следят Суна не беше просто така.За момента виждаме,че заека няма да изкочи нито от Ферит,нито от Суна.Будят подозрение,но до там.Мисля,че някой от обкръжението на Чичек или самата тя знаят нещо.

# 701
Светеше.

# 702
Светеше.

Да, свети, а мелодията е- "Виж човече".

# 703

Нали е група за Афра и Мерт и не коментираме само сериала, други също повдигнаха на въпрос за Афрам, доколкото помня и ти обвини Мерт, когато не отиде на наградите на GQ. И кое е обратното, че Мерт я е отпоследвал, ами аз разбрах че Афра го е отпоследвала първа

# 704
Здравейте,мисля че успях да изчета всичко след епизода.Много неща са сискутирани,но не видях една сцена,която на мен ми направи силно впечатление и не мога да си я обясня и до сега.Ферит си говори сам,крещи и заплашва неадекватно във въздуха насред болница,със сумати медицински персонал около него(след като е бил приет във въпросната болница след стрелба по него) и никой не реагира по никакъв начин.Не се намери един лекар да иска да го прегледа,да го консултира психиатър или изобщо да се обърне някакво внимание.Хем много серии минаха и губя надежда за комата,хем има страшно много неща,които изобщо не се връзват.Никой няма да остави човек да си говори сам насред болница...Защо беше тази сцена там...Досега винаги е бил сам в тези си състояния.Извинявам се ако сте го коментирали вече и съм пропуснала.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 16:54 от isi_koleva

Общи условия

Активация на акаунт