Отговори
# 675
  • София
Възможно е и да се скарали. Има някакви теории, че Афра е блокирала Мерт в WhatsApp, той затова я блокирал в Инста, после тя го разблокирала и съответно той нея. То самата постъпка на Мерт говори, че или е било грешка, или моментна реакция, която е преминала за няма и час.
Но ми е малко странно, това да се случва по време на сет и без знанието на продукцията. Сега сцените на СейФер ще се гледат милисекунда по милисекунда, колкото и да са малко и кратки. Съответно ще са и много коментирани.

# 676
Добро утро, дами!
Каква стана тя!!?Сега сме на два фронта под обстрел.Хич не ги мисля аз Афрам, нищо необичайно за възрастта им.Скарани,сдобрени ще трябва да се гледат на сетовете,че и там батак.Кален е фандома и в сериала и в реала.Те да му мислят ,че сега ще ги дебнат още по-настървено,което си е досадно.

# 677
# 678

Повтарям я Бел Heart
Усмихната,щастлива Афи...каквото и да е станало,нашата красавица е добре...
Между впрочем,вчера на сета Мерт е пристигнал с Али...

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 13:49 от Милена Тодорова 756835

# 679
Мирише ми на сдобряване.😃 Тая широка усмивка не ще да е заради Наги.😁

# 680
  • София
Откраднато от Х

Афи: 1
Рамо: 0
🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🤍🤍🤍

# 681
Мирише ми на сдобряване.😃 Тая широка усмивка не ще да е заради Наги.😁

Вчера на сета Мерт е пристигнал с Али...не му влияе добре тоя човек

# 682
Милена, нищо не знам за Али и Ясир, освен че са близки приятели на Мерт. Има ли някакво инфо за тях?

# 683
Милена, нищо не знам за Али и Ясир, освен че са близки приятели на Мерт. Има ли някакво инфо за тях?

И аз не знам Лилия,само че,Али се е разделил с приятелката си и нашия да не остане назад...но другото е коментари които чета и хората не ги харесват приятелите му,но това разбира се,нищо не значи,може да са свестни,знаем ли.

# 684
Ох,малеееее😍,сладка Афра.   Чакаме сега Мерт на ход.

# 685
Ох,ще умра от смях,селфитата с животинките са на ход!Афито си изглежда свежа и бомба.

# 686
Ама хич не ми пука за Инстаграм и кой кого следва там. Важното е в живота кой кого следва. Афра и Мерт да си се следват от стая в стая с любов цял живот. В социалните мрежи да не се следват и да не си харесват сторитата и публикациите, голям праз!

# 687
За отследването - по време на сет надали им е до това, а и да го правят почти едновременно и то когато "шефа" е там. Сигурно има някой, който го е направил от тяхно име, за да е едновременно и май по поръчка, както наскоро пак бе направено. Мерт рядко влиза в итстаграм.

# 688
В Испания пак в номер 1 Ялъто! ✌🏻

# 689
Здравейте, дами Kissing Heart
Според мен, няма нужда от такова пресилено веселие. Нито сме сигурни какво е станало, нито знаем как се чувстват, че да го обръщаме на забава, ама вие си знаете Smirk

Да зачекна по сериала аз, "Хюстън, имаме проблем" Stuck Out Tongue Winking Eye
Според вас, защо Сейран е в ялъто? Защо снощи бяха там почти всички?

Общи условия

Активация на акаунт