Отговори
# 75
На сторито Мерт ми се вижда тъжен, а не щастлив и весел.

# 76
Най-интересното тази вечер, което развълнува фандома! ❤🔥

🧿🤍🪬♾🧄
Потвърди се, че нашите са празнували заедно рождения ден на Мерто! ❤🔥
СейФер може да са в следващия епизод! 🤣 Бомбата е със закъснител най-вероятно! 😂

# 77

🧿🤍🪬♾🧄
Потвърди се, че нашите са празнували заедно рождения ден на Мерто! ❤🔥...
Още малко Афрам, по-скоро ръката на Афра и част от тази на Мерт Two Hearts

# 78
Майната му на фрага. Днес е празник и да празнуваме.

https://x.com/israkull/status/1884099793196310777

# 79
Благодаря за новата тема.

Фрага  е  направо за резил. Благодарна съм на Мерт  за различните емоции и изражения, които ни поднася  в него. Heart Eyes

# 80

Благодаря на всички за хубавите пожелания и сторените добри неща Heart

Красавец! 😎

# 81

🧿🤍🪬♾🧄
Потвърди се, че нашите са празнували заедно рождения ден на Мерто! ❤🔥
СейФер може да са в следващия епизод! 🤣 Бомбата е със закъснител най-вероятно! 😂
Само да не ни гръмне в ръцете тая бомба 😁😁

# 82
Сградата, в която снимат в момента, е сграда Ризо на улица "Аслан". Сградата е като шедьовър в буквалния смисъл на думата, с всички декорации и рисунки.
Неговият собственик, Джон Франсис Рицо, построен през 1894 г. като посвещение на съпругата си Мариан Рицо
Семейство Рицо живее на третия етаж и се изнася от сградата през 1909 г.

https://x.com/i/status/1884259447700349377

# 83
На сторито Мерт ми се вижда тъжен, а не щастлив и весел.

Разсеян е да знаете Grinning Чуди се къде другаде да гледа,но не и в деколтето на Афра Simple Smile То и аз да съм на негово място и жена ми да е с такова деколте,нищо друго няма да ме вълнува Grinning
Лека нощ от мен! Слагам ги пак Афрам за разкош

# 84
Сградата, в която снимат в момента, е сграда Ризо на улица "Аслан". Сградата е като шедьовър в буквалния смисъл на думата, с всички декорации и рисунки.
Неговият собственик, Джон Франсис Рицо, построен през 1894 г. като посвещение на съпругата си Мариан Рицо
Семейство Рицо живее на третия етаж и се изнася от сградата през 1909 г.

https://x.com/i/status/1884259447700349377
Мнооого впечатляващо и добре поддържано! Мрамор, гранит, ковано желязо и фини орнаменти, специално спрях кадъра на входната врата, таваните и птиците. Това е малък дворец сред сградите. Наистина благодаря за споделеното, Катерина!

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 23:32 от teya123

# 85
Права си, Надя, какво ли си мисли: Кога ще се прибирем, стана скучно, в къщи ми е подаръка...

# 86
Мистери,поздрави за бързата реакция!Благодаря!
Браво на Афрам.Този път успяха яко да се скрият и най-сетне да отпразнуват някакъв празник заедно.На снимката Мерт изглежда много добре,спокоен и като че ли отпочинал.Така,обръснат повече му отива.Във фрага  видяхме Ферит отново брадясал и неглиже,но много по психясал.Детето на Суна е от Абидин и това го каза Гюлгюн.Ако не друго,то поне са решили да не приписват този път дете на Ферит.Сигурно и ще го "избелят" с изповедта на Суна,но файда йок,защото той вече си е за психиатър,не за психолог,а психиатър.Ясно е,че Суна и Абидин няма да умрат.На Суна ще и върнат заводските настройки,но ще ми е интересно каква ще е реакцията и,че с действията си е довела Ферит до такова състояние.Ако,обаче,наистина Берил е бременна съвсем е възможно да напуснат сериала с Ерсин.Знаем при какви тежки условия се правят снимките,по колко часа на ден,дори и посред нощите и не ми се вярва да я подложат на такъв стрес при това положение.

# 87
Добър вечер, момичета  Kissing Heart !
Мистери,мерси за новата ни тема.   Flowers Tulip МНого красиво си я оформила  Heart .Започнахме я с много хубав повод и с чудесна снимка от рожденика .Дано да я напълним с още много хубави снимки и коментари.   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover    Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover     Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover
В трейлъра нямаше Сейфер ,но дано пък в епизода да има    Hands Pray     Hands Pray    Hands Pray  
Ферит вече много сериозно си си говори със себе си и скоро ще се взриви жестоко .Cry А Абидин каквото направи го направи ,а сега ще си носи последиците .Ама като гледам мама му ,ми тя хииииич не се е засрамила от себе си бе .  Angry  Гордо ,гордо влиза в имението,, хайде дано вече да се е начесала ,ама не вярвам нито да се успокои нито да спре.Вещтица гадна  Angry

# 88
Надявам се Берилчето да е бременна, и да и спестят стреса, както казваш, Мими Така ще допринесе повече за сериала, а и за собствената си популярност.

# 89
Фрага с бг суб. ТУК и ТУК

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 23:55 от BELL-

Общи условия

Активация на акаунт