Отговори
# 630
Афра го е блокирала. Изчезнаха лайковете ѝ и нейните коментари под неговите снимки. Лайкове има само на общите постове на Мерт с други профили.

# 631
Тино ти само при такива ситуации ли умееш да пишеш в темата???? Като лятото…да видим сега колко омраза ще се излее,кой ще е черния Мерт ли ,Афра ли

# 632
Ще видим какво ще напише Онур Акай. Наистина са като в детската градина тези двамата. 😃

# 633
  • София
Аз разбрах пък, че Мерт я блокирал, но нито съм в час нито ми се занимава да проверявам. Много е безинтересно вече.
И то май още са на сет.
Пак ще гледаме животни.

# 634
Не знам дали са се блокирали,  но лайковете и та двамата си стоят.

# 635
# 636
Този път и в Х няма големи драми.😂 Ми те хората свикнаха вече и сега чакат да се сдобрят.😁

# 637
Тино ти само при такива ситуации ли умееш да пишеш в темата???? Като лятото…да видим сега колко омраза ще се излее,кой ще е черния Мерт ли ,Афра ли
Коментирам каквото пожелая. В сериала не остана нищо за коментиране.
Може и Мерт да я е блокирал. В неговите постове са липсите. Миналият път Афра беше на почивка и стана, сега Мерт. Ще видим какво ще стане, няма много време до края на сериала.

# 638
Този път и в Х няма големи драми.😂 Ми те хората свикнаха вече и сега чакат да се сдобрят.😁

Това или е ПР от Онур заради падналия рейтинг или Мерт и Афра наистина имат проблем по между си, ако е второто не знам защо трябва да се държат като деца

# 639
Сигурно Афра му е сърдита, защото е отишъл в родния й град без нея.😄

# 640
Рейтинга стигна 1.75 вчера и днес - БАМ, unfollow. 💨😃

# 641
Според мен Мерт не е харесал брачните халки, които Афра е избрала Grinning - нали скоро гледа някакви рокли и пръстени
Или пък не е харесал Мерт организацията за рождения си ден и сега са сърдити
Само да кажа, че се шегувам нали Simple Smile

# 642
Спокойно 😁😁 ....Водя еднорога ❤️❤️🧿🧿🧄🧄🧄🦄🦄🦄

# 643
Рейтинга стигна 1.75 вчера и днес - БАМ, unfollow. 💨😃

По принцип да, ако примерно са се разделили отдавна,  както казват някои щяха да се отпоследват още тогава, но те го направиха чак след падналия рейтинг така че нищо чудно Онур да им е наредил така за да се говори

# 644
Dichkata, липсваше ми твоят еднорог 🦄 Има ли място? Искам да се кача.

Общи условия

Активация на акаунт