Отговори
# 705
Мисля си, че Сейран е в имението като част от някакъв план между нея и Халис. Може така да докарат госпожата до лудост. Сейран има право на ползвател на имението. Едва ли една ипотека би променила това. Може и под този претекст да е отишла там. И да чуе неща, които не трябва,я за Суна,Ферит, Абидин и т.н.

Относно Афра и Мерт,аз лично грам не ги познавам тези хора. Не знам какви са всъщност. Дали това, което ни се показва от тях самите е така? Но не мога да приема писания,че Мерт бил такъв,Афра онакава. Били им слаби ангелите. Мерт се подвеждал по приятелите си и бил залитал. Афра и тя като се събере с нейните вечно е разголена. Няма как да знаем какви ги вършат със сигурност.
Но моля ви различавайте героите от актьорите. Откъде знаете, че Мерт е като Ферит? Или Афра като Сейран? Аз не бих си позволила да правя такива твърдения.

Много харесвам и Афрам и Сейфер. Също коментирам и се вълнувам за всичко свързано с тях. Но има някакви граници. Не им спим в креватите. Де да знам

# 706
Мисля си, че Сейран е в имението като част от някакъв план между нея и Халис. Може така да докарат госпожата до лудост. Сейран има право на ползвател на имението. Едва ли една ипотека би променила това. Може и под този претекст да е отишла там. И да чуе неща, които не трябва,я за Суна,Ферит, Абидин и т.н.

Относно Афра и Мерт,аз лично грам не ги познавам тези хора. Не знам какви са всъщност. Дали това, което ни се показва от тях самите е така? Но не мога да приема писания,че Мерт бил такъв,Афра онакава. Били им слаби ангелите. Мерт се подвеждал по приятелите си и бил залитал. Афра и тя като се събере с нейните вечно е разголена. Няма как да знаем какви ги вършат със сигурност.
Но моля ви различавайте героите от актьорите. Откъде знаете, че Мерт е като Ферит? Или Афра като Сейран? Аз не бих си позволила да правя такива твърдения.

Аз не искам да споря,Надя,но провокираш,защото е адресирано към мен.Кога видя Афра разголена с приятелите и?Ако си мислиш,че роклята и за Рияд,не е била съгласувана с мениджър,цял екип от стилисти и Мерт,мисля,че се лъжеш.Другото което е,приятелите на Афра,приемат Мерт,дори Мерве и Неслишах са приятели с него в Инстаграм.Аз не съм нито виждала,нито чула,Афра да е била в компанията на Мерт.Никой от тях не я следва,защо ли?
Извинявай,но Афра не прилича на Сейран.Тя е уверена и знае какво иска.Кога някой,някъде видя Афра с мъже?Никъде...Държа на думите си,че Мерт е Ферит 2,супер незрял,обичащ нощния живот и не знам дали си гледала профила на Мирай,но има видеа през нощта,където групичката скача като дрогирани.Не зная тя колко е лесбийка,може да е бисексуална но е обградена от млади мъже.И последно,какво прави Мерт на рожденния си ден в 4 сутринта с Мирай в така наречения офис?Не ги познаваме да,но четем и това което аз чета,не ми харесва.Спирам по темата,Мерт и Афра,живота е техен,пак ще кажа,Мерт е брилянтен актьор,но в живота е по добре да стои по далеко от Али и Мирай,май само Ясир е по свестен...но той си знае.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 16:01 от Милена Тодорова 756835

# 707
Да видим утре дали ще пуснат 2 ри фраг и дали нещо по -различно и насочващо ще има.Сейран нали каза на Чичек,че имението си имало духове.Ще я психясат и Голямата госпожа,че малко са ни такива от Корханите.Важното е ние да запазим здрав разсъдъка си от сюжетите на сценаристите.

# 708
Милена Тодорова, не съм искала да те провокирам. Просто коментирам като всички други тук. Изказвам мнение. Съжалявам,ако си се почувствала така или без да искам съм те засегнала.
Пак казвам,аз харесвам тези хора,но не мога да твърдя, че ги познавам. На каква база тогава да правя твърдения кой какъв е. Официални събития не коментирам. Това за Афра го написах, защото съм го срещала като коментари в мрежата. Че се обличала разголено като била с приятелите насам -натам. Не казвам, че е така.
Но всеки си преценява за него си.
Аз на социалните мрежи доверие нямам и на каквото ни се показва. Това е шоубизнес все пак.
Афра със сигурност много по-добре знае как да се държи,по обиграна е. Но не Мисля,че и Мерт съвсем не внимава. Едва ли някой иска да му се провали кариерата, заради невнимание и грешка.

# 709
Аз също не бих твърдила с категоричност,че от една поза,снимка,или дума може да съдим кой какъв е,с кого е и дали е добър човек,или обратното
За пример-моята дъщеря имаше приятел /известен,медиите следяха всичко за него/
И един ден чета,че двамата били засечени в мебелен магазин да избират мебели за новата си квартира
А тя беше на спортен лагер един месец и понятие си нямаше от нови квартири,мебели и т.н.
Затова,нека да не правим изводи от това кой какво казал,чул,видял..
Аз също не коментирам личния живот на своите любимци,по простата причина,че не ги познавам ,не съм им приятел,родител,или роднина

# 710
Е то никой не познава Мерт и Афра лично, но всеки си е изградил някакво мнение за тях! От изявите им в разни предавания, интервюта и т.н! Аз мисля, че Мерт е едно много красиво, умно, образовано и срамежливо момче, влюбено в  Афра. Афра също е изключително красива, умна и влюбена в Мерт. Най-близките им приятели, не са им такива от вчера! И Али, и Ясир са образовани и много добри в това , с което се занимават! За Мирай много не знам, ама не ме интересува! На Афито аверите по същия начин, образовани и реализирани хора. Нали човек излиза с приятелите си , за да се забавлява?

# 711
Мерт и Афра все едно са в детската градина.

# 712
Втора яслена група направо! 🤣🤣🤣

# 713
Май цялата история се основава на ревност и от двамата. Обичат се безумно, но искат още и още от живота. Караниците са съпътстващи при подобна любов, но сдобряването си струва след това, сякаш всичко започва отначало и с по голяма страст. Скоро ще ги видим заедно и пак много влюбени.

# 714
Добър вечер, момичета  Kissing Heart
АфРамчетата ще се оправят не ги мислете ама тия сладурчета Сейфер при  тях драмата е нескончаема за съжаление.  Cry
По въпроса защо Сейран е в имението и в Х попадах на такива мнения ,че с Халис са направили план и тя е там за да го изпълни.Обаче явно Ферит  научава за това в последствие и кой го знае дали няма да хукне и той за там  да измъква Сейран .Thinking  На мен ще ми е интересно да разбера какво ще види Сейран което да я изненада или даже и да я шашне ,че чак да се скрие .  Thinking
Халис в края на епизода като се срещнаха с Чичек на входа на имението имаше една такава много доволничка усмивка та със сигурност е намислил  как да я извърти тая гаднярка и пак да си върне имението.Може би наистина Сейран има право на ползване въпреки ипотеката и заради това би имало най-малко подозрение ако си се върне в дома си.А и като се добави това ,че дамата с Халис са най-загрижени за Ферит да не извърши още някоя глупост пак ще си сътрудничат хем да му помогнат хем да  има някой от лагера на Корхан при враговете.

Афи и Наги ,любов завинаги  Heart

# 715
Афито! 🧿

# 716
И след една година пак го носи 💕. Вижте колко е усмихната Афра. Страхотна красотичка 🧿🧿🧿🧿

# 717
Ей така повече ми харесва! 🧿🤍♾

# 718
На фона на цялата лудница искам да кажа нещо друго Simple Smile
Знам, че няколко момичета загледахме сега сериала/ мини филма Учителят пак с Афра и Мерт. Не знам другите до къде сте стигнали,но аз го изгледах целият.
Много ми хареса сериалчето. Засегнали са много актуални теми, които и сега ги има в училище и сред децата. За социалните мрежи, как да не вярваш на всичко чуто и видяно, как можеш да навредиш на някой само с една снимка или пост, за тези банди и как подмамват малките с дрога и други неща. Много добре показано и разказано. Кара те да мислиш. Разбира се я има и тази драма, която турците си харесват. Очаквах малко по-грандиозен финал Simple Smile
Бях писала,но ще се повторя - Афра и Мерт страхотна химия изиграха. Евала им, въпреки, че не бяха само те ГГ. То не бяха погледи, закачки, защитаваха се. Баш като тинейджъри,на които им бушуват хормоните.
Всички актьори играха много добре. Доволна съм. Препоръчвам го. Дойде ми доста ободряващо на фона на всички гадории покрай Златно момче.

# 719
Надя, приключиха сериала набързо заради ковид карантината и остана недовършен.

Фатих прави пореден дизайн, който не знам кога ще гледаме

Общи условия

Активация на акаунт