Отговори
# 720
Скрит текст:
1. Сцената, която се вижда в трейлъра (сцената на Абидин и Карам), всъщност е сън на Чичек.
2. Както казах преди, Суна ще загуби детето си, защото първото дете на Корхан ще бъде от Сейран, следователно детето на Суна ще умре.
3. Никой не влиза в живота на Сейран, няма раздяла.

# 721
Надя, приключиха сериала набързо заради ковид карантината и остана недовършен.

Фатих прави пореден дизайн, който не знам кога ще гледаме

Благодаря за информацията, Еванджелин Simple Smile
Сега ми се изясниха нещата относно финала и защо така свърши всичко.

# 722
Рамо! 🧿 от днес! ✌🏻

# 723
Видяхме и двамата усмихнати днес.❤️‍🩹❤️🧿

# 724
Айде лека нощ! 😴
Скрит текст:
4. Сейран отива в Ялъто без знанието на Ферит.
Скрит текст:
Предупреждавам ви, чака ни тежка драма, пригответе си кърпичките и бъдете готови, това, което предстои също е много тежко, но не се притеснявайте, това е драмата, която ви харесва.

Приятели, SeyFer, няма раздяла, напротив, никога няма да се разделят и ще се лекуват.

Суна ще загуби бебето си. Исках да кажа това, преди да си тръгна.

Мислите ли, че Айшен е имала пръст Суна да загуби детето си?

# 725
Добро утро Kissing Heart

Вчера снимали в Ченгелкьой, в парка Туфан. Някой няма ли да провери вече камерите в "къщата" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 726
Да вкарам рано рано детайла за размисъл по повод новите снимки на Рамо с момиченцето, много ми харесва гланца по устните му. Сигурно от студа се напукват. Може би Афи му е услужила на колегата все пак. Sunglasses

# 727
Добро утро, мацки! 🫶
Ей с такъв химикал пишат сценаристите! 🤣

# 728
Добро утро Kissing Heart

Вчера снимали в Ченгелкьой, в парка Туфан. Някой няма ли да провери вече камерите в "къщата" Stuck Out Tongue Winking Eye
Добро утро! Kissing Heart
Откога ги мисля аз тия камери!!!!!И друго мисля.Това преживяване и тази сцена бяха толкова покъртителни и гнусни,че изискват категорично да се разбере какво точно се случи .И най-достоверния начин е или да има ретроспекция ,или да има запис.Спомени,разговори,Алтер его и прочие явно няма да свършат работа

# 729
То реално само Сейран знае, че са били там двамата, или ние така знаем. Пък тя милата хич и не може да предположи какво се е вихрило там.
Да, много гнусна беше сцената и така ни я навряха в очите с подробности, та се чудя как ще я представят за нереална. Баре малко замъглено да го бяха дали Grinning Аз си мислех, че като влезе Сейран, поне свещите няма да ги има, или няма да са запалени, ама не. Много романтично си беше.

# 730
Добро утро,мацки😘. И аз си мисля за камери от няколко дена. Но чак ми идва абсурдно. Освен вече ако Сейран не реши да провери. Но огромно впечатление ми направи ,че тя не повярва на Ферит в болницата като го попита за какво са си говорили със Суна. Така че ,тя ще има съмнения. Но както аз казвам всичко е в ръцете на тоя дето пише.

# 731
Гюнайдън.CoffeeCoffeeCoffee
 Аз не мога да приема още, дето целувката/натискането или каквото там е било (според мен кекс) между Ферит и Суна е толкова обсъждано, колкото и първата целувка на Ферит и Сейран, главната двойка. Защо трябваше да се даде такъв акцент на тази сцена, ако не е важна за развитието на сериала и героите? Можеше да се спомене, да се намекне, да се изясни и да се знае, какво са сторили Ферит и Суна с всички последствия. Но да се прави акцент на тази сцена, с двете седмици прекъсване за допълнителен ефект, е прекалено. И все още това събитие е най-обсъждано, защото не е изяснено. Ферит беше, е и ще си остане чапкънин, това е.

# 732
Малко спомени

# 733
Джело баба харесал новината за казармата, можело да е истина Grinning

Гьозде пуснала стори зад кадър и веднага го изтрила. Не разбрах дали това е от там

https://www.instagram.com/stories/urazbulbeni/356053699964769950 … =MXg4MzNoZjdocTNs

# 734
Май е качила видео, но заради звука го е изтрила. Линк към стори на Ураз, на което може да се види
https://www.instagram.com/stories/urazbulbeni/356053699964769950 … reThpcWhrcXVlbQ==

Общи условия

Активация на акаунт