Торта за първи рожден ден 🍰

• 553
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте съфорумници! Скоро наближава нашият първи рожден ден, но нямам представа от къде да поръчам торта (за София става въпрос). Винаги попадам или на гадна на вкус и красива, или на вкусна, но неугледна. Вие знаете ли някоя сладкарница, която може да направи малка, но красива и вкусна торта? Като цяло вие какви торти избирате за мъниците?

# 1
Мъниците на 1 год не ядат торта. 😀
Ако е за снимка/видео, можеш и ти да си я направиш тортата. Важна е емоцията и най-близките ви хора да почетат събитието.

Много здраве на детенцето! 🍀

# 2
Ако е за снимка/видео, можеш и ти да си я направиш тортата. Важна е емоцията и най-близките ви хора да почетат събитието.

То е ясно, че не ядат😄. Но ще има снимки и все пак гостите ще я хапнат след това.

# 3
Skyline и Фантастико имат хубави торти и на горе-долу прилични цени.

# 4

То е ясно, че не ядат😄. Но ще има снимки и все пак гостите ще я хапнат след това.

Така е, ако научиш отсега гостите, че правиш вкусни торти, ще идват И ЗА ТОРТАТА ТИ 🙂 И как ще я папкат, и още ще искат даже.
(Междувременно приготви и малка детска касичка 😉, че ерата на мъниче бързо минава.. Спестявай и от некачествени скъпи торти. Аз поне от тортите, които описа, наистина се плаша)

# 5
Аз съм взимала торта за първи рожден ден от Rawlly, така че да може да се яде. За възрастните не беше най-вкусната.

# 6
За детето я правя аз. Купешките детски са безумно сладки и лепкави, бъкани с фурми и изобщо не по мой вкус. Или заляти с шоколад. А тези, които се водят детски само заради захарните украси - не, благодаря Simple Smile И миналата година на 1, и тази на 2 си яде без проблем. Украсата също си правих аз - миналата година само с крем, тази принтирах любими герои от книжки и ги боцнах с клечки. Стана си много добре. За мен е по-важно да става за ядене и детето да е щастливо Simple Smile
За възрастните взех от Пчела, но за първи път френската селска не им беше хубава. Ягодовата с еклери беше страхотна. В интерес на истината някои възрастни, които не обичат сладко, с удоволствие си хапнаха от детската.

# 7
За първите два рождени дни си я направихме сами. За първия направихме и една, за да направим снимки с нея - как бърка в нея, яде и т.н.

# 8
И ние по-скоро се съобразихме с това вкуса да допада на гостите, когато детето навърши 1 годинка. Тортата пак беше красива, но не с обичайните фондани и картинки, а с плодове и красиви бонбони за украса.

# 9
Brimeks Bakery, препоръчвам с две ръце

# 10
Brimeks Bakery, препоръчвам с две ръце

И аз, направиха ни доста бюджетно и невероятно вкусно сватбеното ни тържество. Имат и невероятни питки.

# 11
  • Пловдив
За Пловдив ползвам услугите на една жена от групата Купи подарък от майка на дете с увреждане. Винаги са ѝ били вкусни тортите. Плюс за мен е, че са пресни и че по този начин подкрепям "ръчния труд", а не масовката сладкарски цехове, които с времето обикновено занижават вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт