Пролет чука на вратата, септемврийчето събужда се като цветята !

• 18 131
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
Аз мисля лятото да го стрижем почти гола глава  Mr. Green...съвсем сериозно

Чуда се дали да му купя едно шише със гумен накрайник ,че неговите са пластмасови...харесаха ми има на Нуби....ама още се чуда newsm78 ,че да не стане та,че да да купя и да не ще да пие.......

# 166
Калоян изобщо не харесва гумен/мек накрайник  Sick от биберон направо мина на пластмасов с 3 дупки  Joy
А чашата със силиконовия накрайник я използваше за чешалка на зъбите  hahaha

# 167
Еми освен да не си давам парите на вятъра, какво викаш ...да не взема да си го дъвче и играе

# 168
Ами той си е голям човек, за какво ще го връщаш на такива шишета  newsm78 доколкото знам те са по скоро преход м/у биберона и чаша с твърд накрайник или обикновена чаша  Joy А той го е прескочил тоз момент вече  Laughing

# 169
Мимис вземи му някакво шише. Наскоро имаше в аптеката няква промоция на Isostar (някъв прах за пиене) + шише пластмасово с капа4е за 11лв. Аз го взех заради шишето много е готино и изобщо не подлива, а праха е некав енерги4ен, мъж ми си го разтваря и си го пие Peace Потърси може да има изостанало некъде Party

# 170
Да ,верно не си струва да си давам парите напразно, карай права си проветрение само на акъла Mr. Green  Joy
Той си има вече две шишета такива с пластмасови накрайници,така,че с тях ще си караме и това е.
Еййй,нещо тая вечер ме е обзел вълчи глад, ама трай бабо за убост - ник`во ядене  Crazy...... Embarassed

# 171
  • Велико Търново
Веднъж е подстригван на фризьор и 2-3 пъти от мен, ама лятото верно ще го поокатря, че и той е много потлив човечец Simple Smile

# 172
Здравейте, ние от вчера сме с нова прическа. Открихме летния сезон с късите ръкави, но сега нещо пак се разваля времето за съжаление. Борис обожава да гледа детски и направо сме щури по Baby TV. Той все още не ходи на градина, но живот и здраве на септември с песен.  Laughing
Все още пие мляко вечер преди да заспи, но от чаша със сламка. Вече дори изхвърлих шишетата. Party

# 173
Уникат   В коя градина тръгвате от септември newsm78

# 174
OOO здравейте, момичета   bouquet
Добре дошли и на новите  newsm18

Как изкарахте почивните дни ... починахте ли си ???  Joy или обратното като мен  hahaha

Започвам да си мисля, че ми е по-добре и леко  на работа отколкото да преследвам малкото змейче  #Silly ей нема спирачки това мойто малко синче и това е  Sick никаква умора  Mr. Green направо ме разби от търчане   Joy

# 175
Аз взех,че си направих основното почистване, вчера прах пердета,лъсках паркети, печки и тем подобни...,че Гергьовден иде и ще посрещаме гости.Ама често казано ми е по-добре сутрин да си ставам в 7.30 ч, така си бях свикнала, та тия дни се олежах, днес сутринта очите не мога да си отворя  Tired Жорко и той ,не искаше да става сутринта....абе....така е след  почивни дни.
За 24 май пак ще има 4 почивни дни.

# 176
  • София
Ето ни и нас...бяхме 5 дни в Чирпан и между другото направихме една обиколка в Родопите. Пак малко почивка дръпнах. Mr. Green
Довечера ще ви пиша повече и ще кача снимки.
Добре дошли на новите мами и от мен!   bouquet

# 177
Ей, Гвен пак отсрамваш групата  Joy ние обикаляхме софийските улици сааамммооо  Sick но нищо другите 4 дни ще миткаме   Peace живи и здрави  Praynig че аман от непредвидени изпълнения и изненади вече  #Cussing out

Водихме малкия звяр във Военно историческия музей  bowuu направо полудя като видя толкова танкове и самолети  newsm44 едва го накарахме да си тръгне
ето малко снимки на танкиста  hahaha

# 178
Аз не съм нова  Mr. Green с ново име съм  rotfImbo
Вяра къде си закарала децата бе  ooooh! танкове да гледат  #Shocked
А.. така Мимис подготвяй се  Peace

# 179
Аз не съм нова  Mr. Green с ново име съм  rotfImbo
Вяра къде си закарала децата бе  ooooh! танкове да гледат  #Shocked
А.. така Мимис подготвяй се  Peace
АААА явно нещо не съм се светнала   Joy
Ами нали са мъже какво да гледат  hahaha принцески и кукли не са им интересни  Rolling Eyes дай им животни, топки, коли, камиони, пистолети, танкове .... и тем подобни  yes

Общи условия

Активация на акаунт