Пролет чука на вратата, септемврийчето събужда се като цветята !

• 18 130
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
Еми да ме пита 4овек, като бързам Нека ме боли

newsm62

# 151
Здравейтеее, тука съм и аз, Grinning ама няма какво ново и интересно да пиша.
Да преди малко джитках нагоре надолу с една позната, набрах си много готин и голям букет от люляк и 5 лаленца/дано някоя бабка не ме е видяла само,че са опасни  Mr. Green/ и до преди малко си ги подредих във вазата иииииииии хола ми мирише сега страхотно Heart Eyes
Жоролини е на ясла....баща ми даже ще дойде сега в събота да го вземе за 4 дена,нали се почива  Blush...........ако не ме мързи ще сготва след малко...ма първо да пийна едно кафенце,че се уморих от разходката  Mr. Green

Друго,друго какво?! аз слабея бавно ,но славно с моите диетки и с мазилата дет се клепам, за 2 седмици съм свалила 4 кила,остават ми още 4 до заветните 47 кг... Grinning
Ми това е....айде чао за сега и поздрави!  bouquet

# 152
  • Стара Загора
И по край нас нищо ново, в събота сме на детски рожден ден, мисля в неделя  да ги пратя до село да се разходят един ден, мен ме е страх да пътувам и ще си остана в къщи.
В петък ще сменяме дограмата на едната стая, и после почваме кухнята, дограми, латекс и т.н, направо не ми се мисли.
Мимис, добре ще си починеш, супер е така, ние като я оставим за една вечер на свекърите и сме предоволни.
До скоро мами

# 153
Танюшка, как си ти ,нема те на кю-то нещо.....дебелееш лииии Laughing Laughing Laughing
И, айде по-бързо чакам с натърпение ще има ли пишка или не  Laughing Laughing Laughing,айде,дано има,пу  Grinningпу

# 154
Мимис Жорко голям сладур на тази снимка  Hug

Аз днес бях на зъбар и си махнах зъбния камък  Mr. Green
Емили беше с мен на зъболекар и стоя около 15 мин. на стола без да мръдне и дума не обели  Rolling Eyes Направо не беше мойто дете  newsm78 Но затова пък после ме разори в парка. То не беха  коли4ки, батути, фанти.......... ooooh!

# 155
Мимис Жорко голям сладур на тази снимка  Hug

Аз днес бях на зъбар и си махнах зъбния камък  Mr. Green
Емили беше с мен на зъболекар и стоя около 15 мин. на стола без да мръдне и дума не обели  Rolling Eyes Направо не беше мойто дете  newsm78 Но затова пък после ме разори в парка. То не беха  коли4ки, батути, фанти.......... ooooh!

Мерси  Grinning

Ми наваксало си е детето, 15 мин не са никак малко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 156
  • Стара Загора
Като каза фанта се сетих да питам пият ли газирано малките. Ники имаше навик да взема на баща си колата, и само докосваше връхчето на чашата с устни, без да я надига. Но веднъж я надигна и хич не й хареса вкуса, оттогава не е искала да опитва и ние не сме й предлагали.
Мимис, корема ми порасна много направо страшна работа все едно съм в 6 месец, след почивните дни ще ходя на лекар, може и да се покаже, само всичко да е наред, че голяма пъзла съм станала. Пък вечер не остава време да се добера до компютъра, сготвям някоя манджа през два три дни и гледам да полегна, вечеряме предимно салати, и апартамента е в ужасяващ вид.

# 157
Диети ли чувам? Rolling Eyes
...и аз все гладна и дебела си ходя.Намалила съм храната до минимум,а кантара не мърда! Close

Мимис,какви са тез 47 кила бе душка!? #Crazy Колко си висока? newsm78

Като казахте фанта и... Tired..не съм пила фанта от 4 години.В северна америка няма таквоз чудо. Crazy Сега ще си наваксам като се приберем. Party

Иначе децата газирано не близват.Само сок,мляко и вода.Снощи разбрах,че на Холи таратора много й се услажда! Mr. Green Усеща,че нещо й боцка на езика,ама иска ли иска "супичка". Party

Мимис,къде е снимката на Жорко,4е аз не я виждам?

Гвен,Свате,къде се губите? newsm78 Hug

# 158
  • Велико Търново
Здравейте от нас с Бобко  Hug

Бобо изкара една болест - надявам се с това да закрием сезона  Sad , беше я докарал до хрипове в гърдичките , но хомеопата , при който го водя се справи за няколко дена, вече е  добре човечецът.
Я кажете има ли още  някой от младежите и девойките с биберон? Щото Бобо напоследъкл не само, че не проявява тенденция да се отказва ,а ми май повече ги търси  Sad Не ми е ясн о засега как ше ги сборим тия биберони

http://www.m-vel.net/album/070422/  Ето малко Бобо от миналия уикенд  Laughing

Холи страховити торти , направо профешънъл  Simple Smile

Мимис с какво се мажеш отслабващо и разкрасяващо ? Аз малко позаслабнах , ама мноооого мазане трябва, че гледката е    Sick  , и се каня да започвам, ама не знам какво да си купя.  Нрщо хем ефикасно, хем да не е на космичеки цени  Simple Smile

Поздрави, целувки и хубав ден на всички !  Simple Smile

# 159
  • Стара Загора
Добро утро,
Флави, помощник вече си имате Simple Smile
Ники, отказа залъгалката на година и десет месец. Все ще се откаже някой ден или като видиш, че не я търси толкова, се възползваш от момента, не се притеснявай според мен.
Моята щерка пък се буди вече две нощи поред и си говори, иска разни неща, това към 3-4 часа, в резултат сутрин хич не сме в час всички.

# 160
Емили и разрешавам само фанта  Peace Има ли в нас докато не го пресуши не мирясва  Tired
Биберона от година не сму4ем, лесно се отказа , имаше 2-3 дни рев
flavi Много помага малкия, ние като отидем при майка и вси4ки китки са оскубани  Mr. Green

# 161
Здравейте, момичета   bouquet
тука съм, ама се опитвам да работя  Joy обаче честно да си кажа колко по е слънце    Nature Sunny навън толко по не ми спори бачкането  #Crazy само ми се "митка" по улиците и магазините  hahaha
Нещо ме е ударила една вълна на пазаруване и само си купувам парцалки  Mr. Green с това темпо накрая ще успея да си подновя стабилно гардероба  Peace остава и да смъкна 3-те килца дето са ми в повече на дупето и баджаците от зимата и ще съм в пълна форма  4470 само дето не мога да пазя диета пусто, та ще видим как ще стане номера на китайката  newsm78

Калоян не пие газирано, 2-3 пъти пробва от чашата на брат си и после вика "гаднооо"   hahaha
А за буденето не ми се говори Танче, почти всяка нощ търси нещо - кола, камион, топка, брат си .... - каквото се присети   Mr. Green направо ме побърква  #Cussing out
flavi, махайте бибата, че вече е голям човек и все по-трудно става  Rolling Eyes то е ясно, че без реване няма да минете  newsm45 На Калоян му я махнаха в яслата малко след като тръгна .... та от миналия юни-юли сме без биберон  thumbsup иначе рева седмица и спря  #Shocked

# 162
Жорко много обича пък да пие кока-кола Grinning Разбира се,му я разгазирвам със захар предварително,иначе не давам.

За отслабването - ами аз веднага след Великден спрях напълно хляба и всички тестени и сладки неща. Отделно съм на диетата с кисело мляко,тук я има в Красива мама...пия и чая за отслабване Инхуа по 2 пакетчета на ден и се мажа със отслабващия крем новия на Дева-Слим ефект/розовия/.Другата седмица ще си купя и антицелулитния и ще се мажа и със двата.Реших да ги пробвам,защото са и на допустима цена около 6-7 лв.
Миналата година бях много доволна от Леокремата,но тя е 22 лв и затова сега съм на Дева,че е значително по-евтина и за сега горе-долу има лек ефект, все пак се мажа от 1 седмица само.
Мисля от днес сериозно да се захвана и със някакви упражнения за задника и баджаците,че то там ми е проблема повече и целулита,иначе съм ОК- корем вече нямам Grinning...то като гледам и цици нема да останат, ама  Mr. Green мъж ми претенции няма,вика ,че съм си била добре Laughing
flavi , леле колко порасал Бобко,  Grinning ,какви са тез буйни коси Laughing ,пу пу пу ,жив и здрав Blush

Холка, не се шокирай  Mr. Green ,аз съм тапа Mr. Green и съм висока 156-157 см някъде, така,че 46-47 кг са ми тамън Laughing .
На Жорко снимката се вижда бре, в подписа ми е отдолу,другите я виждат, явно само при тебе не става Rolling Eyes
Ето ги целите снимки, новички от миналата седмица, Любовчия бре  Mr. Green Heart Eyes ,само дето девойката ни е само 1 месец по-голяма и е половин глава над него, нашия си е дребосъчко, повече от 90 см не е висок със сигурност ,все едно пък няма на кой да се метне де, ама   Mr. Green , Rolling Eyes.... :

http://bgphoto.net/photos/1985/o633131791422343750.jpg

http://bgphoto.net/photos/1985/o633131791556250000.jpg

http://bgphoto.net/photos/1985/o633131791978906250.jpg

http://bgphoto.net/photos/1985/o633131792277031250.jpg

А шишето с беберона го махнахме вече от 1 седмица Grinning, даде си го на кучето и така,вече си пие от чаши. А и нощем не се налива със сок и не ми се и буди вече Grinning . Само първите две нощи си търсеше шишето и ми се събуди няколко пъти, но той сам си даде шишето и веднага се сети и си поиска чашата да пие сокче и водичка Mr. Green Сега пие от неразливаща се чаша от тези с 3-те дупки със пластмасов накрайник и от обикновенна чаша също пие.
Остава ни само едно още, махането на нощния памперс,но като стане по-топло лятото.

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 11:30 от Мимис

# 163
  • София
А пък Тано още пие мляко с шише с биберон! Но не ми е зор да го отказвам. Иначе не знам дали ще приема това количство мляко,което приема сега.
Преди следобеден сън 400гр и преди вечерен сън 400гр.  Crazy Майка се бъзика с Иван (съпруга ми),че трябва да купи крава и да я гледаме на терасата!   Laughing

# 164
Калоян пък си хапва по 1 кофичка кисело мляко с лъжицата, ама не всеки ден  Joy
Иначе за биберони се сеща само като минем покрай едно зло куче до нас   hahaha и пътьом заявява : Гадно куче, изяло Коко бибата  Mr. Green
Пие от всякакви чаши, шишета, купи  Grinning каквото добара  Smile а нощем му давам вода с чаша с 3 дупки, че ми е по-удобно да не става  Stuck Out Tongue

Мими, само така Жорката да "бори" мацките  Peace я какъв е хубавец, няма да й им се дава .... малки големи ... това е положението  hug

flavi, ама вие тоз момък не го ли постригвате  newsm78 все е с буйни къдри и рошава глава  Joy много му отива, обаче лятото как се справяте  Thinking аз като гледам моя хем е с по-малко коса и вече е вир вода като се разбеснее  #Silly

Общи условия

Активация на акаунт