Пролет чука на вратата, септемврийчето събужда се като цветята !

• 18 125
  • 271
  •   1
Отговори
# 135
М... да Галка ама после е малко трудни4ко подържането  newsm78
Ох нещо става в нашия квартал,ей сега отворих прозореца и като замириса на лайна  Sick Sick Sick Чуда се кво става аз  newsm78 Излизам на терасата, а то така смърди вън  Sick Баш на л....  Sick И преди една седмица миришеше така посред бял ден  #Crazy Какво става, незнам  newsm78

# 136
Ей ужасно  Twisted Evil и при нас отвреме навреме не се трае от "аромат" направо  Sick ама от какво е никой незнае  newsm78

# 137
  • София
Може някое мазе да се е наводнило от спукана тръба на мръсен канал и докато дойде онзи камион,който всички на галено наричат Гомнянка  Sick и изсмуче гадостите,на вас да ви мирише!  Thinking

Но ти си си хубавица без значение цвета.Тази чаровна усмивка нищо не може да я засенчи. Hug

bouquet  Hug
Благодаря,и ти не падаш по-долу,нали знаеш!  Heart Eyes

# 138
А..  от едно мазе да мирише цял квартал  newsm78

# 139
Ей къде се затрихте пак  Thinking Емили я водих при едно дете с Варицела, та сега 4акаме пъпките Tired Ама неизлизат  newsm78 може пак да не хванем, трети опит няма да правя  Shocked Исках сега да я изкара та като тръгне на детска да не я лови, ама божа работа  Wink Емили тръгва на детска на 15 юни, трябва да по4вам изследванията, 4е незнам колко време се правят  newsm78 Някой ако знае да казва Party

# 140
здрастиииии   bouquet
тука сме, ама не мога да стигна до компа  Rolling Eyes нещо 1 ден почивка доникъде не ми стига да му се не види  Joy

# 141
  • Стара Загора
Дорка, за яслата важаха един месец, мисля само за едно изследване се чакаха 4-5 дни.
Да ви разкажа щерката какво направила, в събота я оставихме на баба й и дядо й, единия във всекидневната, другия в спалнята и всеки си мисли че Ники е при другия. Тя да вземе един маркер за СД и да нарисува целия коридор с чертички, малко от плочките и огледалото. Голямо търкане ще пада, направо с латекс отгоре ако го минем ще  избият пак драсканиците.

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 18:42 от tanya_p

# 142
Изследванията стават максимум за 1 седмица, и то заради васермана на  единия родител, иначе резултатите  от ХЕИ се връщат за 3-4 раб.дни  Peace Май ги признават после до 1 месец, ако мине .... нови  Sick

# 143
 hahaha танче, споко, моя беше нарисувал целия ламинат в коридора с черен маркер и успях да го почистя с 5-10 препарата  Joy изобщо не си личи  Mr. Green

# 144
  • София
Таня,
струва ми се,че нищо не разбираш от изкуство!  Mr. Green
Питай в някой магазин за перилни и почистваще препарати с какво магат да ти помогнат! Дано да успееш!  Hug

Аз в събота и неделя бях в София.Едни майстори ми скъсаха нервите и от тях сигурно вече имам 7 бели косъма.  Mr. Green
Но края се вижда,остана коридора и банята... дано скоро да се похваля с нов дом!  Grinning
Сега с Тано отиваме на разходка,че това време просто не е за изпускане! Приятна вечер на всички ви!  Heart Eyes

# 145
Привет,сладурки! Hug

Танче,ами честито ти художничка! Grinning

Гвен,дано скоро да се похвалиш с нов дом! Heart Eyes

Мацки ето я бебешката торта,която правих наскоро,с терлички...но нещо не ми хареса особено! Confused   http://good-times.webshots.com/photo/2576125070101110711tbNMUA

Ето и една от преди 2 дни за българо-канадската дружба! Mr. Green
http://good-times.webshots.com/photo/2970615340101110711LBgaog

За сега спирам с тортите,че имам изпит след няколко дни! ooooh!

Цунки на всички и да сте здрави!  bouquet

# 146
  • София
Леле,Холи  bouquet  bouquet  bouquet,страшна си.
Очите ми останаха в тортите и лигите ми потекоха Mr. Green

И чепичките са ти мноооооооооого яки Laughing,не тия на тортата,а Пумата Laughing

# 147
Боже Холи какво не ти харесва, тортата е страшна Peace
Успех на изпита, вси4ко да напишеш  Peace
Ох мами аз бях на солариум преди няколко дни и така се докарах, 4е немога да спа от болка  Shocked Като рак съм ooooh! Миналата година пак стоях 10 мин. но не станах  4ервена, може би защото имах някакъв тен от слънцето  Sad
Мъж ми не спира да ме бъзика  smile3518

# 148
Ей Холи страшна си  Peace колежките казаха, че трябва да направиш фирма за торти  thumbsup невероятни са всичките   cook
УСПЕХ на изпита, стискам ти палци   Hands Thumbsup

Теди, добре си се подредила  с тоя мерак за тен рано-рано  Joy що не почна с 5 мин. например, като си толкоз бяла  #Crazy

# 149
Еми да ме пита 4овек, като бързам Нека ме боли

Общи условия

Активация на акаунт