Пролет чука на вратата, септемврийчето събужда се като цветята !

• 18 121
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
Айде  Mr. Green на мен с по тъмно пове4е ми харесва  Peace

# 121
айде ....  Joy
Аз понеже никога не съм се боядисвала и винаги се заглеждам и "замислям" като някой си смени цвета на косата  Grinning
Та както вече стана ясно.... аз съм за новата Катя  Peace

# 122
  • София
Хм,ми значи май само аз и самата Гвен сме за старото русо Thinking

# 123
е не се знае ... чакай  hahaha

# 124
  • София
Ах,вие....потрошихте ме...  Mr. Green
Ама само вижте колко хубаво беше русото...

# 125

aма я се виж така кави си хубавелка  Peace

# 126

На тая снимка пове4е ме кефиш  Rolling Eyes Crazy
Айде направи се и 4ервена, след това 4ерна и ще пуснем една анкетка Wink

# 127
И аз се застъпвам към мнението на Галя Embarassed
И с тъмна и със светла коса и е добре честно казано, щото си е хубава и пембена да се боядиса пак ще си е хубава.
Лично на мен повече ме кефи с руса коса,изглежда ми по -младолика.
А и по натам като и се позаздрави косата и като и писне тоя цвят пак може да се изруси Peace
И на мен преди 2 години така ми беше омръзнал русото и направих точно като Гвенката, даже същия кестеняв цвят и си пуснах да ми израсте естествената коса,че да си почине главата ми малко от третирания,че и падаше много, мъжа ми и в гащите си намираше мои косми Mr. Green....и така след 2 години кестенява ето ме пак руса,аз също в интерес на истината си се харесвам повече руса....пък след време кат ми писне -пак ще се мацна кафява Grinning Виж за червено и черно не рискувам Naughty Абсурд! Crossing Arms
И всяка година решавам да си пускам по-дълга косата и като дойде лятото ми става жега и пак се офъквам, та и за това се замислям напоследък, ама все още нямам смелост, Mr. Green

# 128
AMA от сърце, не с лошо   bouquet

# 129
  • София
Аз за да стана по-лесно блондинка се офъках късо.
http://bgphoto.net/photos/1511/o633125002916093750.jpg
на снимката не се вижда цвета,защото мъжа ми е вложил творчество с нея hahaha,но като си стана руса ще се покажа,че червеното много трудно пада.

# 130
Ох и аз искам светли ки4ури, ама с това черно  ooooh! А и на мъж ми му харесвам с 4ерна коса Crazy

# 131
  • София
Дорка,направи си кафяви или червени,да са няколко тона по светли от косата ти.

# 132
Аз за това не ща червено,/иначе ми харесва и може да рискувам/ ама... щото трябва да си пуснеш да ти израсте естествената коса,че да не останат червени отблясъци.А черното не ми харесва,защото мисля,че състарява, но и това зависи ,има хора на които наистина им отива, даже имам приятелка която се боядисва черно и страшно и отива Simple Smile
Галя, изглеждаш като ученичка с новата прическа  Grinning newsm53

# 133
  • София
И една моя приятелка не изглежда така добре с никакъв цвят коса,както с гарваново черна!
Но то зависи от тена на кожата,от цвате на очите...

AMA от сърце, не с лошо   bouquet

Знам!   bouquet

Айде направи се и 4ервена, след това 4ерна и ще пуснем една анкетка Wink

И след всичките тези цветове анкетата ще бъде:
Как харесвахте повече Гвен: преди - с всички цветове като дъгата или сега - плешива?
 Joy  Joy  Joy

# 134
Леклее,що свят сте изписали,докат ме няма! Crazy

Гвен,аз съм пристрастна за русото,мила Rolling Eyes

Била съм черна и червена преди,зимата бях кестенява,но сега пак започнах да я изсветлявам по малко.Русото ми е слабост.Аз се правя само с боя,нокога обезцветител.Изтощава се,но с често подстригване е ок. Flutter Сега съм се меракландисала за кичури,но може да ги оставя за в БГ,че тук много скъпо Tired

Но ти си си хубавица без значение цвета.Тази чаровна усмивка нищо не може да я засенчи. Hug

Общи условия

Активация на акаунт